Kafam allak bullak fikirlerinize ihtiyacım var

biryagmurbulutu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
30
16
38
38
Kızlar öncelikle belirteyim 2.üyeliğim ve bilgi dahilinde yeni üyelik aldım

Eşimin ailesi başka ildeler bu taraflarda işleri olduğu için 5 günlüğüne bize geldiler.eşimin kardeşinin eğitimi vardı. O süre boyunca boyunca kahvaltılarından yemeklerine herşeyi yaptım hizmette kusur yok tabiri caizse.. her gün 3 çeşit yemek yaptım ertesi güne aynı yemeği yemezler kalsa bile..

eğitime kv kp ve kardeş gitti kayınvalidem yanımda bile kalmadı yardımcı olayım küçük bebeği var çorbada tuzum olsun demedi ve torun torun diye ölüyorlardı ama kızımla Doğru düzgün bile vakit geçirmediler. sadece sabah kahvaltı akşam yemek uyku bir kaç gün böyle geçti.

Aramızda en son küçük bir sürtüşme geçti daha öncelerde de oldu ama hep alttan aldım büyük dedim eşimin ailesi dedim o üzülmesin vs. . Biz evlenmeden ev aldık eşimle ikimizin isteği doğrultusunda eşim benim yaşadığım ilde görevliydi ve buraya yerleşti.onlar istemedi tabi.bu hep sorun oldu ama eşim 18 yaşında evden çıkmış zaten...

tartıştğımz akşam bana zengin evi olan adamla evlenseydin dedi ve içime oturdu ikimizde çalışıyoruz yemin ederim zengin evi olan koca olsun diye asla demedim... ve bunu derken eşim de vardı ağzını açıp tek kelime etmedi ben de sizin soyadınzı aldım torun verdim size çok yanlış konuştun dedim inanılmaz üzüldüm. 1 haftadr konuşmuyoruz beni de aramıyor torununu görürdü sık sık watsaptan onu da görmüyor güzelce ellerini öptüm vedalaştım ben de aramadım ve yarın dığum günü bu güne kadar hep kutlardık karşılıklı ama bu cümlesiyle ipleri kopardı hatalı olan o alttan almak istemiyorum evlendikten sonra evine almadı beni yine defalarca gittim son bir şansı hak etmıyor yanlış mı düşünüyorum kutlamakta istemıyorım

Eşime gelince o akşam karısına başka zengin adamla evlenseydin diyen birine susmalı mıydı bizim evimize geldiler ayıp olurdu bir şey deseydim dedi en azından anne yanlış bi cümle uzatmalıyım dahi demesi gerekmez miydi

Uzun oldu kusura bakmayın

Evlenmiş barklanmıs kadin icin yok baskasiyla evlenseydin, yok beni kimler istedi ya da eski sevgili muhabbetleri gercekten cok cirkin. Hele ki baskasiyla evlenseydin diye kv diyorsa daha da cirkin. Ben olsam aramazdim.sans vereceksen de zamani degil bence.

Esin de sakin ve küçük bir mudahale yapabilirdi. Belki de sonradan konusmak istemistir kendi evinde tatsizlik olmasin demistir ne bileyim.

Kendi soyadını taşıyorum iyi kötü geliniyim yeri gelir ben de lafımı esirgemem ama bunun karşısında şok oldum

ben olsam özür dileyene kadar aramam sormam

eğer anneyse,büyükse büyüklüğünü lafını sözünü bilecek.kimseye iyilik meleği olmaya gerek yok.

Hep ben alttan alınca alıştılar o da var eşime de çok kızdım ama sonradan konuşacaktım falan dıyor nasık isterse konuşsun artık

Hep ben alttan alınca alıştılar o da var eşime de çok kızdım ama sonradan konuşacaktım falan dıyor nasık isterse konuşsun artık
Sonradan konusmak iyi bi taktik aslinda iki taraf da ortamdayken seni tuttu beni tuttu olayi olmuyor. Esine kizmanin da dozajini iyi ayarla ama olay dirdira donusurse kv ile ikisi bir taraf olur.
Iste cok alttan alinca da boyle ayarsiz konusuyorlar.

ben senın yerınde olsam aramam
eşin evet bir iki kelime edebilirdi ama erkeklerin cogu etmez emın ol

Kutlama tabiki. Eğer kutlarsan aynı muameleyi arttırarak devam ettirir. Eşinde iki kelime etmeliydi kırulmakta haklısın. Ayrıca evine almadı beni demissin neden almadı? Sen neden ısrarla gittin.

eşinize kızmayın hiç. doğru olanı yapmış. evet misafirse misafirliğini bilecek herkes, ama evinize misafir olarak gelmiş kişiye de o lafı söyleyemiyo insan bazen..

Hayatı nasıl melodram tadında yaşıyorsunuz anlamıyorum. Hemen "nayır nolamaz" tadında sahneler falan. Şimdi bu lafta ne var diyeceğim, taşlanacağım. Bu lafta bir şey yok arkadaşım, sana boşan git evi olan adamla evlen dememiş. Bu tabir illa evlilik hakkında değil, farklı durumlarda da sıkça kullanılır. Önceden düşünseydin anlamında söylenir. Karşılık olarak soyadınızı aldım, torun verdim demek fazlasıyla arabesk. Jet sosyetedeki kayınvalide kendini unutup töremiz diye çıkışlar yapıyor ya ona benzettim.

Haklısın annecim demeliydin demediğiniz kalmış peki :)

Sonradan konusmak iyi bi taktik aslinda iki taraf da ortamdayken seni tuttu beni tuttu olayi olmuyor. Esine kizmanin da dozajini iyi ayarla ama olay dirdira donusurse kv ile ikisi bir taraf olur.
Iste cok alttan alinca da boyle ayarsiz konusuyorlar.

eşinize kızmayın hiç. doğru olanı yapmış. evet misafirse misafirliğini bilecek herkes, ama evinize misafir olarak gelmiş kişiye de o lafı söyleyemiyo insan bazen..

Sağolsun eşim diye demiyorum bazı konularda politiktir :) kendince haklı tarafı var

Kutlama. Kutlamadın diye laf ederse " onun gelini olduğumu sanmıyorum o laftan sonra" dersin. Bunu da alttan alırsan daha neler diyecek.

Kutlama tabiki. Eğer kutlarsan aynı muameleyi arttırarak devam ettirir. Eşinde iki kelime etmeliydi kırulmakta haklısın. Ayrıca evine almadı beni demissin neden almadı? Sen neden ısrarla gittin.

Evlenmemizi pek istemedi eşimin benim olduğum şehre yerleşmesi çok canını sıktı aramızda geçen bazı mesajları okumuş eşimle parasal konular vardı tüm kazancını 10 yıl boyunca tek kuruş almadan annesine gönderiyordu bazı konuşmalrımı gördü görümcem eşimin telefonunu karıştrmş düğün zamanı kapandı gitti bazı konular ama düğünden sonra görmek istemıyorım dedi yaşadıkları yere gidip geri döndük daha sonra eşim Çok Üzgün diye tekrar bayramda gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…