Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenmeden önce ev aldık eşimle ortak kararmız düğüne 3 ay kala
o ısrarla kira istedi ama kendisi para falan vermedi benim babam eşim ve benim birikmişimle aldık
Benim ailemin bulunduğu benim yaşadığım ile yerleştik ev de aldık ona çok takık en başından beri
Evlenmeden önce ev aldık eşimle ortak kararmız düğüne 3 ay kala
o ısrarla kira istedi ama kendisi para falan vermedi benim babam eşim ve benim birikmişimle aldık
Benim ailemin bulunduğu benim yaşadığım ile yerleştik ev de aldık ona çok takık en başından beri
Bizim komşumuz var yakın da arkadaşım onlar da ev aldılar yakında nikahları var o da tanıyor görüüşürler hatta bu konu açıldı destekleğimi söyledim ordan açıldı
Ben zengin koca istemedim ama siz rahatça somureceginiz ,kafasına vurup ekmeğini alabileceğiniz bir gelin istediniz ,o da ben değilim, sıkıntıniz bundan sanırım der bir daha da aramazdim.Esiniz sizi kovan birinin ayağına tekrar götürerek yanlış yapmış