Kafam Allak Bullak

Nişanı attıktan sonra bir yoklamak istemişti canıım sonuçta ayrılmışlar yani
Senelerin umutsuz vakası, cidden umutsuz vaka yani. Hani işi sekse getirebilmesi bile onun adına büyük başarı.

Nişanı attıktan sonra bir yoklamak istemişti canıım sonuçta ayrılmışlar yani
Senelerin umutsuz vakası, cidden umutsuz vaka yani. Hani işi sekse getirebilmesi bile onun adına büyük başarı.
Yani ayrılmış olsa bile olmaz, olamaz. Arkadaşınınki olmaz yani, her türlüsüne hadi şöyle böyle derim de yakın çevrene yapma bari.

Hic bir kadin bir erkegin cinsel.objesi olmamalı buna basta musade ederseniz zamanla kendinizi cok degersiz hisedeceksiniz bence birdaha gorusmemek uzere ayirin yollarinizi 6yil aradan sonra bir araya tekrar gelen adam bunu dusunmez niyeti sizinle beraberlik yasamak bi yuva kurmak degil

Resmen sana ya benlen öpüş yada arkadaş olalım demiş .Bence saçma .Bırak gitsın yoluna .

Artık tek sayfaya sığmayacak ama. Umutsuz lütfen bununla evlen

Eki Görüntüle 2986345

Biz edepsizlerin bu kadar geniş bir skalası yok. Evlisi nişanlısı hiç fark etmemiş, maşallah.
Cenazede bari herif derdine düşmeyeydin umutsuz! Etik anlayışın gözlerimi yaşarttı. Ama olsun sevişmiyorsun ya, bu yeter.

Artık tek sayfaya sığmayacak ama. Umutsuz lütfen bununla evlen

Eki Görüntüle 2986345
Umutsuz listeye tekrar göz attım da sen sal bu adami bak yurt disina gideni tekrar radarina al arada yurtdisi falan var bak kac git buralardan bu bir şans olabilir
32 yasindaki att nedir bu arada dusundum bulamadim at mı ki hahhaah at gibi adam

Acil tıp teknisyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…