- 11 Aralık 2018
- 41.481
- 257.803
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yok kocam beni kullanıp atmasın diye sevişmiyorum ben. Namusumu korumak zorundayımEvlenmeye niyeti olduğu için sevişiyorum ama kafamı karıştırdın şimdi. Siz sevişiyor musunuz?
Şimdi siz olsanız napardınız? Aşıksanız falan mesela? Ona göre resti çekicem. Sonuçta aşık olduğum biri o kadar geçmişimiz var.Yok kocam beni kullanıp atmasın diye sevişmiyorum ben. Namusumu korumak zorundayım
Vermiiceeen vermiiceeen kuruyup kalsa da vermiceeen senin değil mi vermiiceeenŞimdi siz olsanız napardınız? Aşıksanız falan mesela? Ona göre resti çekicem. Sonuçta aşık olduğum biri o kadar geçmişimiz var.
Ahahahahh ofiste kahkahalar attimVermiiceeen vermiiceeen kuruyup kalsa da vermiceeen senin değil mi vermiiceeen
Sen oyle sanUmutsuz sende bu adami postalayacak yürek yok. Döne döne herkese soruyorsun ayni sorulari. Bir 6 yil daha sürer bu mevzu.
Yandik desene.Sen oyle san
Yarin ayrildim bu durumla nasil bas edebilirim diye konu acarsam hic şaşma
Bi karar verin ayolYandik desene.
Seviş bence kuzum sen.
Evet 6 yil once sevisme yakinlasma olmustuGeçmişteki ilişkinizde aranızda yaşanan birşeyler olmuş muydu. Buna dayanarak istemiş olabilir. Eskiden yaşadıysanız bir şeyler şimdi de yaşamak istiyordur
He oy birligine sundum oy coklugu sevisin derse kiramamBuna buradan gelecek yorumlara göre mi karar vereceksin umutsuz?
Normal dense gidecek, değil dense gitmeyecek misin?
Kendi fikrin olsun ona göre davran.
Gerci oyle dese de bu sefer adamda bir sorun mu var acep diye düşünürümAdamin isteği normal de sana uyar mi uymaz mi orasi mesele. Hangi adam istemez yok öpüşmeyelim sevişmeyelim mi desin istiyorsun
Gerci oyle dese de bu sefer adamda bir sorun mu var acep diye düşünürümAdamin isteği normal de sana uyar mi uymaz mi orasi mesele. Hangi adam istemez yok öpüşmeyelim sevişmeyelim mi desin istiyorsun
Aynen öyleYazılanları belli bir süzgeçten geçiriyor musunuz?
Normal sağlıklı bir insanın cinsel isteğinin olması normal, beğendiği ilişki kuracağı kişiyle sevişmek istemesi normal. Böyle şunu yaparsan böyle olur, ben bunu isterim, ihtiyacım var, sevişmezsek yürümez diye eli bir tarafında ergen gibi talepte bulunması normal değil diye farklı farklı varyasyonlarla yazıldı kaç kez.
Ben seni tehdit etmiyorum yaw, otele gelmezsen arkadaş kalırız diyorum sadeceGecen ki konusma şöyle gecti
Ustteki yazdiklarimi soyledim
O da istemediğin birseyi yapmamalisin zaten ne sen mutlu olabilirsin ne de ben
Sen beni arkadas kalmakla tehdit mi ediyorsun diyince de ben kimseyi tehdit etmem sadece seni kaybetmek istemiyorum
Sevgiliyiz degilde arkadasiz deriz dedi
Sen beni seviyor musun sevmiyor musun sadece arkadas olarak mi goruyorsun dedim
Sevmesem gorusmem ben birsey hissetmedigim birini opmeyi birak elini tutmam dedi
Sonra ben ona sen benim icin arkadastan otesin
Bende oyle dusunuyorum ona gore davran diyorum dedi
Plan yapip benim fikrimi almadan ona uyma mi bekliyorsun yok oyle bi dunya dedim
Orta bi yolunu bulacaz seklinde vs konustuk iste
Sürtünme olunca hamile kaliniyor muSevişmek istemesi normal. Ama azgın teke gibi başbaşa kalıp sevüşelim öpüşelüüüm demesi anormal. Koca buldum sarayım diyorsun anlıyorum ama sürtünür sonra da ben böyle istemiyorum der ayrılır sen de sürtüştük diye ağlarsın.
Dinlemedin sürtüştün di mi kız? Ohooo sen isim düşün bileeeSürtünme olunca hamile kaliniyor mu
Sürütkenlerün efendisi vol 1Dinlemedin sürtüştün di mi kız? Ohooo sen isim düşün bileee
Vajinal penetrasyon hariç her şey.6 yil önce sevisme oldu demissin. Sevismekten kastin ne umutsuz bir de hele. Daha once oldu madem simdi niye olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?