Nişan kafam bir milyon :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aprin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
137
0
26
Kocaeli
başkaları için ayrıntı düşünen ama kendisi için sadeliği kolaylığı tercih eden bir yapım var. söz ve nişanı evde bir arada yapmak istedim ailem onaylamadı. bi kaç haftalık gelgitler sonucu evde sözüm oldu. şimdi ise nişan telaşı başladı. benim ailem müzikli ve oynamalı istiyor. sözlümün ailesi ise 7 sülalelerine de uzansak çalgılı bir nişan düğün faslı geçirmiş değiller.
iki aile arasında kaldım ve son olarak nişanı da evde yapma kararı aldık. benim ailem sen bilirsin dedi en sonunda. sözüm de evde oldu nişanım da evde olacak. kayınvalidem bugün ev küçük gelmez mi dedi,sözde kalabalık olmuştu çünkü. ben de dışarıda yaparsak sizin için problem olacak dedim. çünkü salon kafe gibi bir yer tutulursa müziksiz nasıl olacak. bakalım gün ola hayrola dedim bu diyaloğun sonunda.
kafam öyle karışık ki gülüyorum kendi kendime :)
sözlümün işleri çok yoğun,ben ise dershane öğretmeniyim dolayısıyla şu an evde ve parasızım,çalışan bir insanın evde tıkılıp kalması problem bir de kafası dolu olunca durum daha vahim bir hal alıyor :)
sana para veririm sen nişan alışverişini yaparsın diyor,kötü niyetli olduğundan değil zamanı yok maalesef.
nişan ramazandan sonra düğün ise eylülün sonunda,süre kısa ama ortada hazırlık yok.
dualarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum kızlar
ne fikri diyeceksiniz valla bilmiyorum bir şeyler söyleyin işte :)

tatlm öncelkle hayırlısı olsn evde cafede açık havada bunlara hiç takılma bence ailen ve ailesi de anlaşabiliosa hiç değmez bile moralinin bozulmasına, sen nasıl istiosan öyle yap, müzikli fln istiosan onu evde de yaparsn zaten,benm de 2 hafta kdr sonra isteme söz nişan bir arada ve evde olucak, hiç düşünmedm öyle müzikli yada dışarda bi yerde yapmayı, asıl aileler böyle aynı ortamda kaynaşırsa benm içime daha da sinicek, hiç moralini bile bozma, dediğin gibi gün ola hayrola
umarm hersye istediğin gibi olur, hepimiz için daha doğrsu

canım çok teşekkür ederim,evet kafama çok taktığımı biliyorum.aslında sadeliği seven çok abartıdan hoşlanmayan biriyim zaten ama aileler kaynaştıkça fikirler paylaşıldıkça çıkmaza giriyor gibi hissettim kendimi. kayınvalidem de ev küçük gelmez mi diye sordu,demek ki söz akşamından tatmin olmadı. oturma planını iyi yapmak lazım sanırım. eşyaları bi odaya sıkıştırıp sandalye sayısını çoğaltmayı düşünüyorum :)
inşallah herşey hayırlısı ile olur,gönül kırmadan gönlümüz kırılmadan :)

Son düzenleme:

aynen öyle bizim de evimiz küçük, nişan alışverşinde bunları da konsutuk hatta onlar çekirdek aile olrak gelicek benm kuzenler fln kalabalık baya..ama kalabalık olsn cnm ne var sonucta yakınlarn yannda zaten kocaman bi aile oluosunuz yok hiç rahat edemedk çok tıklım tıkıştı bişi anlamadk diyen insanların zaten beklentisi mutluluğunuzu görmek deil kendi rahatlarıdır, bunların hepsi ilerde unutluo zaten geriye nişanımız da kalabalıktık bi anda hersey olup bitti anlayamdk bile anlık heyecanı kaldı diyen cümleler duydm ben hep..mutlu olalım da gerisi hiç mi hiç önemli deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…