başkaları için ayrıntı düşünen ama kendisi için sadeliği kolaylığı tercih eden bir yapım var. söz ve nişanı evde bir arada yapmak istedim ailem onaylamadı. bi kaç haftalık gelgitler sonucu evde sözüm oldu. şimdi ise nişan telaşı başladı. benim ailem müzikli ve oynamalı istiyor. sözlümün ailesi ise 7 sülalelerine de uzansak çalgılı bir nişan düğün faslı geçirmiş değiller.
iki aile arasında kaldım ve son olarak nişanı da evde yapma kararı aldık. benim ailem sen bilirsin dedi en sonunda. sözüm de evde oldu nişanım da evde olacak. kayınvalidem bugün ev küçük gelmez mi dedi,sözde kalabalık olmuştu çünkü. ben de dışarıda yaparsak sizin için problem olacak dedim. çünkü salon kafe gibi bir yer tutulursa müziksiz nasıl olacak. bakalım gün ola hayrola dedim bu diyaloğun sonunda.
kafam öyle karışık ki gülüyorum kendi kendime :)
sözlümün işleri çok yoğun,ben ise dershane öğretmeniyim dolayısıyla şu an evde ve parasızım,çalışan bir insanın evde tıkılıp kalması problem bir de kafası dolu olunca durum daha vahim bir hal alıyor :)
sana para veririm sen nişan alışverişini yaparsın diyor,kötü niyetli olduğundan değil zamanı yok maalesef.
nişan ramazandan sonra düğün ise eylülün sonunda,süre kısa ama ortada hazırlık yok.
dualarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum kızlar
ne fikri diyeceksiniz valla bilmiyorum bir şeyler söyleyin işte :)