Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

konuyu okuyunca direk şu söz aklıma geldi: "Eğer bir gün iki kişinin arasında kalırsan; ikinciyi seç, çünkü eğer birinciyi gerçekten sevseydin, asla ikinci olmazdı...!"
benim fikrim de sözü söyleyen kişiyle aynı oluyor bu durumda..

Yaa çok iğrenç bir ergen sözü var;
Eğer iki kişi arasında kalırsanız, ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı.

yani varya pesss pess yani bukadarina pesss ay sende bu dill varken sana hic birsey olmaz , cok biliyorsun yaa askin ne odlgunu ondan bu durumdasin , senin gibiler egitimlöi sanki laf yapmada nasil da cevap veriyor ,,, hem olmayan vicdanin neresiin muhasebesini yapiyimki!!!!!!!!!!! madem cok durustsun cok yiisin cok vicdanlisin neden bu durmdasin cok bilyiorsunya askin ne oldugunu sevginin ne oldugunu,,, sen anca lafda herseyi yuruturcun ne bekliyordun yaa afferin sana ayy cok uzuldukmuuu delimi nee sen bi tedavi al bence aklin yanlis yerde calisiyor yada olmayan seylere inaniyorsun , oo...ruhlumu neee

Tam aynısnı yazıyordum benden önce yazmışsın :)

evlenmeyi düşündüğünüz kişinin size bir yanlısı olmadıysa sızı sevıyorsa ve ona guvenıyorsanız hata yapıyorsunuz
diğer şahsın ilgisine kapılmayın havalar guzellesıyor boyle duygu karmasaları hevesler olabılır, ciddi bir düşüncesi olsa kesin bir şekilde alır sizi karsısına ayrıl der senı sevıyorum felan der...

Canım ben sana, ileride itiraf etmezsin demedim ki ?
Ben olsam etmeden duramam dedim. Hatta etmen için nasıl eşim diyeceksin? diye de yönlendirdim.
Şöyle diyeyim, yani kendimden yola çıktım aslında. Bir kere gönlü,aklı kaydıysa yine kayar düşüncesi ile güvensizleşir insan.
Ve kendini yıpratır.
Biz kadınların kabul etme derecesi var yine bir ihtimal. Ama erkekler çok acımasız. Kendileri yapsa erkek. Sen yapınca tü-kaka olursun.
Eğer senin sevgilin, senin itirafını duyup kabul ederse yine de, alnından öpülür. Ama sen de gerçek anlamıyla bir "hata" yapmışsan.
Ama bu zamanda, (örnek veriyorum sadece) genel evden kadını alıyorlar, sonra genel evden çıkma diye boşuyorlar. Düşün yani insanların acımasız saçmalığını.
Yani ilk başta kabullenip, sonra içlerine dert oluyor.
Ön yargı mı bilmiyorum. Genel yargı desek ? :)​

bir adam, sevgilisi olan bir kıza aşık olabilir. ona açılıp açılmaması ise tamamen yapısına ve aşkının coşkunluğuna bağlıdır. bunun bir çok örneğini arkadaş çevremde gördüm ben. enteresan olan, erkek arkadaşına ses etmemesi.

esas mesele konu sahibinin hisleri. eğer karşısındaki adamı seviyorsa ya da ileride de başka erkeklere ilgi duyabileceğini hissediyorsa, sevgilisinden ayrılmalı. çünkü 3.5 yılın hatrına devam etmek hem kendisine hem de adamcağıza haksızlık olur. yok eğer geçici bir heves olduğunu hissediyorsa, bütün bu duygu karmaşasını dönemin şartlarına bağlıyorsa o halde diğer adamı bırakıp sevgilisi ile mutlu olmalı.

aaaa öyle deme hanfendi cok durust cok vicdanli yazik onaaa aaaa bizlerin onun gunahini sirtliyoruzzz yaaa hanfendi sevgiyi aski biliyor herseyi biliyor yaa kotu bizleriz

İnsanlar bazen hic ummadiklari bir hikayenin bas rol oyuncusu olabiliyor. Bence sen biraz kafani topla yapman gerekene karar ver. İnsanin en cok seseveni yine kendisidir. Kendin icin iyi olani sec

Yav ben zaten erkekleri sevmiyorum artık.
Erkekler zaten nankör varlıklar.
Ki hele böyle gerçekten haklı konumlarında asla acımazlar.
Ha ilk acısa bile acısını çıkartır. Hatta üstüne ciddi bir aldatır, sonra da "ödeştik" der. O kadar yüzsüzler. Kanları bozuk bunların :)​

aaaa öyle deme hanfendi cok durust cok vicdanli yazik onaaa aaaa bizlerin onun gunahini sirtliyoruzzz yaaa hanfendi sevgiyi aski biliyor herseyi biliyor yaa kotu bizleriz

gerçekten çok dürüstt
vicdan konusuna hiç girmek bile istemiyorum
valla onun günahı al al bitmez ercinn

aynen katılıyorum.Ama konu sahibii arkadaşta hak ediyor tüm yorumları.şimdi eğri oturup doğru konuşalım biz kadınlar daha safız hemen inanıyoruz aldatılsak bile bir daha yapılmayacağına(kendimi tenzih ediyorum eğer aldatıldığımı öğrensem 1 saniye devam etmem şüphe duysam bile ilşkiyi bitiririm)inanabiliyoruz duygularmıza yeniliyoruz.Ama erkekler öyle değil ya ne bileyim kabul edeni %1 lik bir kesim bile değildir yanii.Kimse kabul etmez kiii.Şimdi ben aldatan aldatmaya müsait olan insanın ne aşk ilşkisine inanırım ne de normal insanlarla olan ilşkisine ne dürüstlüğüne vs. inanmam yanii.Aldatmak cinsiyet meseleside değil karakter meselesi.

Son düzenleme:
simdi boyle konusuyorsun bunları dusunuyorsun ama ilerde vicdan azabı cekersin o yuzden cok gec olmadan diger kisiyle konusmaya son ver

Son düzenleme:

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok dürüstt
vicdan konusuna hiç girmek bile istemiyorum
valla onun günahı al al bitmez ercinn

kiz gunahdan sonra birde ah aliyoruzzz bugun hanfendi comertmis:)

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…