Yahu ben her gece vicdan muhasebesi yapıyorum Ercin Hanım,benim vicdanımın muhasebesini yapmak size mi kalmış?Ayrıca aşık olmak,sevmek,hoşlanmak,ilgi duymak farklı kavramlar.
Ben sevgilimi seviyorum,ama o kişiye de ilgi duydum.Zaten bir insan 2 kişiyi birden sevemez,2 kişiye birden aşık hiç olamaz.
konuyu okuyunca direk şu söz aklıma geldi: "Eğer bir gün iki kişinin arasında kalırsan; ikinciyi seç, çünkü eğer birinciyi gerçekten sevseydin, asla ikinci olmazdı...!"
benim fikrim de sözü söyleyen kişiyle aynı oluyor bu durumda..
İleride itiraf etmeyeceğimi nereden biliyorsunuz?
Herşeyi olduğu gibi anlattığım zaman,sevgilimin beni bırakabileceğine nasıl bu kadar eminsiniz?
Siz de önyargılarınızla konuşuyorsunuz...Ama teşekkür ederim fikirleriniz için yine de...
kapatılır diyordum kapatılmamış kaçıncı yorumum oldu:)
hala buralarda laf mı yetiştiriyorsun konu sahibi
arkadaşım kaç kişiyle tartışmaya girmişsin benden
sonra 4.sayfadan beri uğraşıyorsun ,kabul et artık toplum seni
ve senin gibi düşünenleri kabul etmiyooor etmeyecektir de....
çünkü kim böyle bir insanı kabul eder? siz eder misiniz? hadi söyleyin erkek arkadaşınıza durumu tepkisinide dürüstçe yazın buraya.Oturup konuşalım nasıl bu kadar emin olduğumuzu.Var mı o kadar cesaretiniz.
Tam aynısnı yazıyordum benden önce yazmışsın :)
aaaa öyle deme hanfendi cok durust cok vicdanli yazik onaaa aaaa bizlerin onun gunahini sirtliyoruzzz yaaa hanfendi sevgiyi aski biliyor herseyi biliyor yaa kotu bizleriz
sende iğrenç ergen sözü demişsin teessüf ettim, hatta küstüm
Yav ben zaten erkekleri sevmiyorum artık.
Erkekler zaten nankör varlıklar.
Ki hele böyle gerçekten haklı konumlarında asla acımazlar.
Ha ilk acısa bile acısını çıkartır. Hatta üstüne ciddi bir aldatır, sonra da "ödeştik" der. O kadar yüzsüzler. Kanları bozuk bunların :)
kapatılır diyordum kapatılmamış kaçıncı yorumum oldu:)
hala buralarda laf mı yetiştiriyorsun konu sahibi
arkadaşım kaç kişiyle tartışmaya girmişsin benden
sonra 4.sayfadan beri uğraşıyorsun ,kabul et artık toplum seni
ve senin gibi düşünenleri kabul etmiyooor etmeyecektir de....
prettywitch .!.:çünkü kim böyle bir insanı kabul eder? siz eder misiniz? hadi söyleyin erkek arkadaşınıza durumu tepkisinide dürüstçe yazın buraya.Oturup konuşalım nasıl bu kadar emin olduğumuzu.Var mı o kadar cesaretiniz.Ben,benim düşüncemi söyledim arkadaşım!Beni dinlemediğin apaçık belli!Buraya belki 19847236384.kez yazıyorum,yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum.Ve her 2 kişiyi idare edeceğim de demiyorum!Aklımda o kişiyle görüşmemek olduğunu da yazmıştım zaten önceki mesajlarımda!
Var ya burda o kadar atıp tutuyorsunuz da,yarın birgün benzer şey sizin de boşluk bir anınızda gelir buluverirse sizi,o zaman hatırlayın beni.!Ahımı almaya doğru gidiyor olay.
prettywitch .!.:çünkü kim böyle bir insanı kabul eder? siz eder misiniz? hadi söyleyin erkek arkadaşınıza durumu tepkisinide dürüstçe yazın buraya.Oturup konuşalım nasıl bu kadar emin olduğumuzu.Var mı o kadar cesaretiniz.dervişin zikri neyse fikri odur bu birBen,benim düşüncemi söyledim arkadaşım!Beni dinlemediğin apaçık belli!Buraya belki 19847236384.kez yazıyorum,yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum.Ve her 2 kişiyi idare edeceğim de demiyorum!Aklımda o kişiyle görüşmemek olduğunu da yazmıştım zaten önceki mesajlarımda!
Var ya burda o kadar atıp tutuyorsunuz da,yarın birgün benzer şey sizin de boşluk bir anınızda gelir buluverirse sizi,o zaman hatırlayın beni.!Ahımı almaya doğru gidiyor olay.(şimdi olmasa yarın başkasını bulur onunla aldatırsın:)
kapatılsın bu konu bunun için sabaha kadar uğraşıcam bu iki
bi söz var bilir misin k..ğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı üç
hadi uyu cnm buda dört
gerçekten çok dürüstt
vicdan konusuna hiç girmek bile istemiyorum
valla onun günahı al al bitmez ercinn
prettywitch .!.:çünkü kim böyle bir insanı kabul eder? siz eder misiniz? hadi söyleyin erkek arkadaşınıza durumu tepkisinide dürüstçe yazın buraya.Oturup konuşalım nasıl bu kadar emin olduğumuzu.Var mı o kadar cesaretiniz.Ben,benim düşüncemi söyledim arkadaşım!Beni dinlemediğin apaçık belli!Buraya belki 19847236384.kez yazıyorum,yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum.Ve her 2 kişiyi idare edeceğim de demiyorum!Aklımda o kişiyle görüşmemek olduğunu da yazmıştım zaten önceki mesajlarımda!
Var ya burda o kadar atıp tutuyorsunuz da,yarın birgün benzer şey sizin de boşluk bir anınızda gelir buluverirse sizi,o zaman hatırlayın beni.!Ahımı almaya doğru gidiyor olay.
sizin ahınız bana tutmaz merak etmeyinn.Bakınn İnsanların başına böyle birşey gelebilir.Kimse gelemez demiyor.Biz size niye kızıyoruz biliyor musunuz? Siz halen niye kızdığımızı anlamıyorsunuz.boşluğunuza denk gelmiş ilgisi hoşunuza gitmiş olabilir mi? olabilir , insanız hatalar bizim için.Fakat siz bu durumu belli bir süredir sürdürüyrsunuz.Anlatabildim mi? Ne kadar rahatsız oluyorum derseniz deyin sizin bu durumu sürdürebildiğiniz gerçeğini değiştirmez.Sana dürüstçe birşey söyleyeyim mi? Eğer başıma böyle birşey gelse.Anında 3.5 yıllık sevgilimden ayrılırım arkasından iş çevirip o adamın yüzüne gülmem.O diğer adama gelince onuda ciddiye almam.Toparlarım kendimi önüme bakarımm yahu hiç bişey benden önemli değil niye kendi duygularımı benliğimi kirleteyim bu tip olaylarla..
aman aman onda kalsin gunahlari bile bizleri begenmesss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?