Kafam çok karışık ne yapmalıyım??

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Kızlar benim kafam çok karışık.çünkü 2 tane adam var.biri çalışkan,benimle aynı yaşta,beni anlayan,beni gerçekten seviyor ama dış görünüş ne kadar önemli olmasda ben yinede onu beğenmiyorum..diğeri;çalışkan değil,sigara içiyor,beni seviyor ama ben onun dış görünüşünü beğeniyorum.Şimdi diceksiniz dış görünüş önemli değil.biliyorum.ama napim çok taktım benyaa...siz olsaydınız hangisi derdiniz?kızlar kafam gerçekten çok karıştı.2 erkek arasında seçim olmaz falan dersiniz belkide.ama bu seçim değil.sadece hangisi daha iyidir?daha doğrusu ben ne yapmalıyım..anlamıyorum ne düşündüğümü.kafam çok karıştı....(yaş:21)

canım kusura bakma ama bunlar karpuz değil ki pazardan alır gibi seçesin yada biz sana o değil bu diyemeyiz.kaldıki sen karar veremiyosun biz görmeden ne diyelim ki.yaşın 21 karar verebilecek yaştasın gönlün hangisine yatıyorsa onla ol.hangisi içini cız ediyor, hangini görünce mutlu oluyosun yada görmek istiyosun kendini bu şekilde ölç

dış görünüşünü beğenmediğin kişinin seni mutlu edebileceğine inanıyormusun ?

ya da sadece dış görünüşünü beğendin die bir ömür boyu ağlamakta var yerimseniben

ne diyeyim canım biz bile çelişkili cevaplar veriyoruz.. en fazla hangisine yakın hissediyorsan kendini ondan yana seçim yap :1hug:

ıkiside zıt özelliklere sahipler....

Biri ;esmer,biraz çalışkan,beni gerçekten anlıyor,beni kaç aydır hiç usanmadan seviyor,kötü alışkanlığı yok

Diğeri ; beyaz,biraz tembel,bilmiyorum,bilmiyorum,sigara içiyor

böyle işte özellikleri...

Benim istediğim ;sarışın/beyaz,çalışkan veya orta,beni anlayan,beni gerçekten herzaman sevecek olan,kötü alışkanlığı olmayan...

kimi seçmem gerek apaçık ortada ama ben hala kendimi anlayamamış durumdayım.bugün çok karıştı kafam.düşündümde herşeyi zamana bırakmak doğru olabilir...ama ben yinede size danışıyım dedim.

ya kusura bakma ama bu nasıl bi seçimdir ve neyin seçimidir anlamadım
hangisi kalbine daha çok hitap ediyosa onu seçerdin zaten demekki kalbine ikiside hitap etmiyoki hala kararsızsın
ama çok saçma bi topik açmışsın sevgilerrrrrlmaz:

Hayır flört falan değil.ikiside bana beni sevdiğini söylediler.ben ikisinden birini seçmek zorunda değilim zaten ama .....benimki galiba birdaha bulamama korkusu..

ay canım kızmazsan gülücem. bu isteklere göre adamı çoooook zor bulursun. malum bende seçeneklerim arasında karar vermekte zorlanıyorum. o yüzden hiç birini seçmeyip evimde oturuyorum valla.

bak örnek olur:
seçenek 1: kel, kaptan olucak, ortaokul arkadaşım. en yakışıklı çocuktu.
seçenek 2: üniden. mezun oldu. zengin. burnu estetik, uzun boylu, itici bi tip.
seçenek 3: yakışıklı, 28 yaşında, zengin. uzak şehirde.
seçenek 4: çirkin ama çok eğleniyoruz. çok da seviyorum evlensem acaip eğlenceli bi hayatım olur.
seçenek 5: yakışıklı 23 yaşında, okulunu bitirmesine 4 sene var. tesbihi var.
seçenek 6:i kızın isticee bütün özelliklere sahip ama gönlüm çekmiyo. deli gibi mutlu eder.
seçenek 7: kepçe kulaklı, ama dünya yakışıklısı, kaba, iltifat etmeyi bilmez, küfür eder araba kullanırken. cimri ayrıca. sigara da içer dertliyse alkolik olur. yüzüne telefon kapatır. sürekli naz niyaz eder. ara ara yalan söyler.

gel gör kiiiii seçenek 7 deki şahsiyete 4 yıldır deli gibi aşığım. 1,5 aydır ayrıyız ne yazıkki, diğerlerini gözüm bile görmüyo.

kısaca demek istediğim şu ki, elbet çok sevdiin dolayısıyla hiç bi kusurunu görmediğin bir adam karşına çıkıcak. gönlün ne diyosaaa onu yap:)

arkadaşım seçim değilde ne ozaman bize sunduğun şey seçim yapacağını gösteriyo
başka bişii çıkmıyo bundan

seçenek 6:i kızın isticee bütün özelliklere sahip ama gönlüm çekmiyo. deli gibi mutlu eder.=>biri zaten bu seçenekteki gibi..

seçenek 3: yakışıklı, 28 yaşında, zengin. uzak şehirde.=>diğeride bu seçenekteki

Düşündümde;
en iyisi [HİÇBİRİben kendi kendime de yeterim zaten...hiiiç gerek yok başkasına

arkadaşım seçim değilde ne ozaman bize sunduğun şey seçim yapacağını gösteriyo
başka bişii çıkmıyo bundan

Hayır.ben sadece ne hissettiğimi anlayamadım.yani şunu mu seçim,bunu mu demedim.hangisi daha iyidir?dedim.yani bunun sonucu seçim yapmak değil.sadece fikir edindim.ve en sonunda sizin dediğinizi seçmicem.sizin dediğiniz doğruysa onu yapıcam ve doğruyu bulacam.Tamam...

sevgi bir yere kadar mantik çok önemli hele ciddi bir adim atilacaksa
seni çok mantikli akilli buluyorum yazilarinda
ama seçiminde beni şaşirttin resmen ve dayaği hakketin dolayisi ile:mymeka:

seçenek 7: kepçe kulaklı, ama dünya yakışıklısı, kaba, iltifat etmeyi bilmez, küfür eder araba kullanırken. cimri ayrıca. sigara da içer dertliyse alkolik olur. yüzüne telefon kapatır. sürekli naz niyaz eder. ara ara yalan söyler

BU SEÇıMDEKı SAHI BENDEEDE VARDI AMA BıTTı SEVıNCE ıNSAN SU YAZILANLARI GÖRMÜO.
VE ŞıMDı BAKTIGINDA HAYATIMDA ZARARLI BıR ıNSAN..
ONUN HıÇ KıMSE BıLEMEZ KıMıN NE OLDUGUNU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…