- Konu Sahibi akli_karisik
-
ya kusura bakma ama bu nasıl bi seçimdir ve neyin seçimidir anlamadım
hangisi kalbine daha çok hitap ediyosa onu seçerdin zaten demekki kalbine ikiside hitap etmiyoki hala kararsızsın
ama çok saçma bi topik açmışsın sevgilerrrrrlmaz:
ay canım kızmazsan gülücem. bu isteklere göre adamı çoooook zor bulursun. malum bende seçeneklerim arasında karar vermekte zorlanıyorum. o yüzden hiç birini seçmeyip evimde oturuyorum valla.
bak örnek olur:
seçenek 1: kel, kaptan olucak, ortaokul arkadaşım. en yakışıklı çocuktu.
seçenek 2: üniden. mezun oldu. zengin. burnu estetik, uzun boylu, itici bi tip.
seçenek 3: yakışıklı, 28 yaşında, zengin. uzak şehirde.
seçenek 4: çirkin ama çok eğleniyoruz. çok da seviyorum evlensem acaip eğlenceli bi hayatım olur.
seçenek 5: yakışıklı 23 yaşında, okulunu bitirmesine 4 sene var. tesbihi var.
seçenek 6:i kızın isticee bütün özelliklere sahip ama gönlüm çekmiyo. deli gibi mutlu eder.
seçenek 7: kepçe kulaklı, ama dünya yakışıklısı, kaba, iltifat etmeyi bilmez, küfür eder araba kullanırken. cimri ayrıca. sigara da içer dertliyse alkolik olur. yüzüne telefon kapatır. sürekli naz niyaz eder. ara ara yalan söyler.
gel gör kiiiii seçenek 7 deki şahsiyete 4 yıldır deli gibi aşığım. 1,5 aydır ayrıyız ne yazıkki, diğerlerini gözüm bile görmüyo.
kısaca demek istediğim şu ki, elbet çok sevdiin dolayısıyla hiç bi kusurunu görmediğin bir adam karşına çıkıcak. gönlün ne diyosaaa onu yap:)
arkadaşım seçim değilde ne ozaman bize sunduğun şey seçim yapacağını gösteriyo
başka bişii çıkmıyo bundan
ay canım kızmazsan gülücem. bu isteklere göre adamı çoooook zor bulursun. malum bende seçeneklerim arasında karar vermekte zorlanıyorum. o yüzden hiç birini seçmeyip evimde oturuyorum valla.
bak örnek olur:
seçenek 1: kel, kaptan olucak, ortaokul arkadaşım. en yakışıklı çocuktu.
seçenek 2: üniden. mezun oldu. zengin. burnu estetik, uzun boylu, itici bi tip.
seçenek 3: yakışıklı, 28 yaşında, zengin. uzak şehirde.
seçenek 4: çirkin ama çok eğleniyoruz. çok da seviyorum evlensem acaip eğlenceli bi hayatım olur.
seçenek 5: yakışıklı 23 yaşında, okulunu bitirmesine 4 sene var. tesbihi var.
seçenek 6:i kızın isticee bütün özelliklere sahip ama gönlüm çekmiyo. deli gibi mutlu eder.
seçenek 7: kepçe kulaklı, ama dünya yakışıklısı, kaba, iltifat etmeyi bilmez, küfür eder araba kullanırken. cimri ayrıca. sigara da içer dertliyse alkolik olur. yüzüne telefon kapatır. sürekli naz niyaz eder. ara ara yalan söyler.
gel gör kiiiii seçenek 7 deki şahsiyete 4 yıldır deli gibi aşığım. 1,5 aydır ayrıyız ne yazıkki, diğerlerini gözüm bile görmüyo.
kısaca demek istediğim şu ki, elbet çok sevdiin dolayısıyla hiç bi kusurunu görmediğin bir adam karşına çıkıcak. gönlün ne diyosaaa onu yap:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?