- Konu Sahibi akli_karisik
-
İkiside zıt özelliklere sahipler....
Biri ;esmer,biraz çalışkan,beni gerçekten anlıyor,beni kaç aydır hiç usanmadan seviyor,kötü alışkanlığı yok
Diğeri ; beyaz,biraz tembel,bilmiyorum,bilmiyorum,sigara içiyor
böyle işte özellikleri...
Benim istediğim ;sarışın/beyaz,çalışkan veya orta,beni anlayan,beni gerçekten herzaman sevecek olan,kötü alışkanlığı olmayan...
kimi seçmem gerek apaçık ortada ama ben hala kendimi anlayamamış durumdayım.bugün çok karıştı kafam.düşündümde herşeyi zamana bırakmak doğru olabilir...ama ben yinede size danışıyım dedim.
Biri ;esmer,biraz çalışkan,beni gerçekten anlıyor,beni kaç aydır hiç usanmadan seviyor,kötü alışkanlığı yok
Benim istediğim ;sarışın/beyaz,çalışkan veya orta,beni anlayan,beni gerçekten herzaman sevecek olan,kötü alışkanlığı olmayan...
kimi seçmem gerek apaçık ortada ama ben hala kendimi anlayamamış durumdayım.bugün çok karıştı kafam.düşündümde herşeyi zamana bırakmak doğru olabilir...ama ben yinede size danışıyım dedim.
çoğumuz bişeyler yazmış karar verebildin mi peki seçim konusunda????
ay canım kızmazsan gülücem. bu isteklere göre adamı çoooook zor bulursun. malum bende seçeneklerim arasında karar vermekte zorlanıyorum. o yüzden hiç birini seçmeyip evimde oturuyorum valla.
bak örnek olur:
seçenek 1: kel, kaptan olucak, ortaokul arkadaşım. en yakışıklı çocuktu.
seçenek 2: üniden. mezun oldu. zengin. burnu estetik, uzun boylu, itici bi tip.
seçenek 3: yakışıklı, 28 yaşında, zengin. uzak şehirde.
seçenek 4: çirkin ama çok eğleniyoruz. çok da seviyorum evlensem acaip eğlenceli bi hayatım olur.
seçenek 5: yakışıklı 23 yaşında, okulunu bitirmesine 4 sene var. tesbihi var.
seçenek 6:i kızın isticee bütün özelliklere sahip ama gönlüm çekmiyo. deli gibi mutlu eder.
seçenek 7: kepçe kulaklı, ama dünya yakışıklısı, kaba, iltifat etmeyi bilmez, küfür eder araba kullanırken. cimri ayrıca. sigara da içer dertliyse alkolik olur. yüzüne telefon kapatır. sürekli naz niyaz eder. ara ara yalan söyler.
gel gör kiiiii seçenek 7 deki şahsiyete 4 yıldır deli gibi aşığım. 1,5 aydır ayrıyız ne yazıkki, diğerlerini gözüm bile görmüyo.
kısaca demek istediğim şu ki, elbet çok sevdiin dolayısıyla hiç bi kusurunu görmediğin bir adam karşına çıkıcak. gönlün ne diyosaaa onu yap:)
seçenek 7: kepçe kulaklı, ama dünya yakışıklısı, kaba, iltifat etmeyi bilmez, küfür eder araba kullanırken. cimri ayrıca. sigara da içer dertliyse alkolik olur. yüzüne telefon kapatır. sürekli naz niyaz eder. ara ara yalan söyler
ne güzel yazmış..
kendi kafanı topla , sende bu fikirler varken hiç birinin canını yakma. belli ki daha hazır değilsin fikirlerin tam oturmamış
bulamama korkusu demişsin, daha 21 yaşındasın duyan görende 35 i geçtin sanır
TABİKİDE VERDİM KARAR..Yazdıklarınızı tek tek okudum ve bi kere daha düşünüp farkına vardım.doğru olanda beklemek.gerçekten aşık olduğumu hissedene kadar beklemek.yani hayatı boşa harcamicam bu gibi konular üzerinde düşünüp.kısaca herşeyi akışına bırakıcam....zamanla doğru ve sevebileceğim kişi karşıma çıkıcaktır zaten................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?