- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
bence sana sevgisi bitmiyor, yani sevgisi hic yok gibi geldi.Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
Ben de seninle aynı durumlardayım. Çok çabaladım. Ayrı kaldım, döndüm. Hiçbir şey değişmedi. Üstelik benim kaynanam alt katta. Senin tek farkın çocuğun olması. Eşin, annesinin tesiri altındaysa ne dil dökersen dök değişmez. Sen yıpranmakla kalırsın. Allah yardımcın olsun.Akşamı beklicem hala bisey degismemisse hiçbişey olmamis gibi davraniyosa davayi acicam. Dün gece evden git dedim kendine zaten ama gitmedi. Beni bu kadar seven bi insanin annesi yüzünden bu hallere gelmesine benim bu hallere gelmeme inanamıyorum. Burnum aksa cayimi ilacimi ayagima getiren bir insandi ya bu hamilelihim boyunca evimi o supurdu hep benim canim acimasin diye bişey mi istedim iki etmedi. Nasıl böyle bir adama dönüştü bu nasıl yaptı. Annesi devreye girince ya da annesinin lafi acilinca nasıl bir anda degisebilir insan... şunu çok iyi anladim istedigin kadar birbirini sev kaynanan huysuzsa ve eşin ona her durumda hak veriyosa o evlilik mutlaka bitiyo
Aynen arkadasim. Siddetle baslayan hayatlar siddetle de sona ererşiddet başladıysa bi dahada çıkmaz hayatından..
en ufak bişeyde kalkar eli...
Bırak ana oğlan ne halleri varsa görsünler ya, alsın koynuna yatırsın oğlunu! Sen kendini ve yavurunu kurtar.Ayrica kaynanam bana demedigini birakmiyo arkamdan bir sürü iş ceviriyo uzak sehirlerdeyiz ama yine de arada evime gelerekogluna telefon acarak en ggüçlü silahi olan aglamasiyla duygu sömürüsüyle ortalığı karistiriyo. Bir ay once evime geldi mesela oğlum enfeksiyondan hastaneye yatmisti günlerce uykusuz kalmistim eşim sonucu bile bile bana yardım etsin diye annesini çağırdı ama bişey fark etmedi hastanede yine ben sabaha kadar çocuğun başında bekledim o fosur fosur uyudu gündüzleri gezdi. Hastaneden çıktık eve geldik o yorgunlugumla evi temizledim ayıp olmasin diye o ne yaptı ogluna beni sikayet etti pasaklı dedi. Aksam yemegi yapiyodum geldi ocagin basina cok güzel yemek yapmama rağmen o öyle yapilmaz dedi kendi gecti ocagin basina yemegi yapmaya başladı aksam eşim geldi oğlum şuraya misafir geldim yemeği bile ben yapiyorum dedi. Ertesi gün eşime annen balık sever çıkalım da balık alalım dedim çıktık çocuğu kendine birakip baliklarin temizlenmesini falan bekledik 45 dk icinde döndük eve. Sonra bu ağlamaya başladı beni evde biraktiniz bas başa gezdiniz dimi diye. Yaa Allah islah etsin seni kadin bunlar nasıl seytanliklar böyle biktim artik yemin ederim psikolojim bozuldu. Benim annem bize gelse siz cocugu bana birakin gönlünüzce gezin zaten bunaldiniz der.
Eğer boşanmak isterseniz altınlarınızı her türlü alırsınız merak etmeyin mahkeme size verir ayrıca öğretmen olduğunuz için farklı ile tayin isteyebilirsiniz bu hakkınız da var eşinizden şiddet gördüğünüz için.Darp raporuda alabilirsiniz.Altinlarim bende degil bana vermiyorlar alma gibi bi sansim yok evimde degil kaynanamda zaten esim de demisti daha onceki bi kavgamizda o altinlar senin degil diye.
Eğer boşanmak isterseniz altınlarınızı her türlü alırsınız merak etmeyin mahkeme size verir ayrıca öğretmen olduğunuz için farklı ile tayin isteyebilirsiniz bu hakkınız da var eşinizden şiddet gördüğünüz için.Darp raporuda alabilirsiniz.
Bosanma durumunda bulundugun yerde gorev suren dolmasa bile tayin isteyebiliyo musun? Bunu bilmiyodum bu benim icin cok iyi olur memlekete tayin isterim annemin yaninda cokrahat ederim. Insallah boyle bir durum vardir. Altinlara gelince alin basiniza calin dedim ama sanirim bu onlari mutlu edecek benim gurur yapmakla elimde bisey kalmayacak. Peki bosanmadan onxe altinlari bozdururlarsa nasil alcam onlari nasil ispat edicem?Eğer boşanmak isterseniz altınlarınızı her türlü alırsınız merak etmeyin mahkeme size verir ayrıca öğretmen olduğunuz için farklı ile tayin isteyebilirsiniz bu hakkınız da var eşinizden şiddet gördüğünüz için.Darp raporuda alabilirsiniz.
sabretmek ÖMRÜNÜ TÜKETMEK demek değilmidirKizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
Bosanma durumunda bulundugun yerde gorev suren dolmasa bile tayin isteyebiliyo musun? Bunu bilmiyodum bu benim icin cok iyi olur memlekete tayin isterim annemin yaninda cokrahat ederim. Insallah boyle bir durum vardir. Altinlara gelince alin basiniza calin dedim ama sanirim bu onlari mutlu edecek benim gurur yapmakla elimde bisey kalmayacak. Peki bosanmadan onxe altinlari bozdururlarsa nasil alcam onlari nasil ispat edicem?
Şiddet gördüğünüz için böyle bir hakkınız var diye biliyorum.Bosanma durumunda bulundugun yerde gorev suren dolmasa bile tayin isteyebiliyo musun? Bunu bilmiyodum bu benim icin cok iyi olur memlekete tayin isterim annemin yaninda cokrahat ederim. Insallah boyle bir durum vardir. Altinlara gelince alin basiniza calin dedim ama sanirim bu onlari mutlu edecek benim gurur yapmakla elimde bisey kalmayacak. Peki bosanmadan onxe altinlari bozdururlarsa nasil alcam onlari nasil ispat edicem?
Param esimin cebinde degil kartimi istemisti ama vermemistim bu yuzden de kavga cikmistiSizin paranız niçin eşinizin cebinde duruyor!
Dayak ve aldatma boşanmak için en geçerli sebeplerdlr..
Hele ana kuzusu adamlara hiç tahammülüm yoktur benim!
Düğün cd nizi alın, mahkemede kanıt gösterir altınları alırsınızBosanma durumunda bulundugun yerde gorev suren dolmasa bile tayin isteyebiliyo musun? Bunu bilmiyodum bu benim icin cok iyi olur memlekete tayin isterim annemin yaninda cokrahat ederim. Insallah boyle bir durum vardir. Altinlara gelince alin basiniza calin dedim ama sanirim bu onlari mutlu edecek benim gurur yapmakla elimde bisey kalmayacak. Peki bosanmadan onxe altinlari bozdururlarsa nasil alcam onlari nasil ispat edicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?