kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

Başlıktaki soruyu karşınızda pişman ve özür dileyen düzelmek isteyen bir daha olmaz diyen bir adam varsa sorabilirsiniz? Horul horul uyuyan ve de hala kendisini haklı gören adamın düzeleceğini düşünmek kendi kendine gelin güvey olmaktır.
Ayrıl demek bana düşmez ama pişman etmen gerekiyor.

Reactions: anu
Bu evlilikte saygı sevgi kalmamış karşında seni anlayan bir adam yok şiddeti normal gören bir öküz var. iyi düşün konu sahibi çocuğun için katlan diyenleri dikkate alma boşansan da çocuğun babasız kalmayacak.

maaş kartını alıyor utanmadan?

işte hep bahsettiğim bu. biz erkekleştikçe erkekler kadınlaşıyor. yakında fazla östrojenden göğüsleri de çıkacak bunların demedi demeyin.

Akşamı beklicem hala bisey degismemisse hiçbişey olmamis gibi davraniyosa davayi acicam. Dün gece evden git dedim kendine zaten ama gitmedi. Beni bu kadar seven bi insanin annesi yüzünden bu hallere gelmesine benim bu hallere gelmeme inanamıyorum. Burnum aksa cayimi ilacimi ayagima getiren bir insandi ya bu hamilelihim boyunca evimi o supurdu hep benim canim acimasin diye bişey mi istedim iki etmedi. Nasıl böyle bir adama dönüştü bu nasıl yaptı. Annesi devreye girince ya da annesinin lafi acilinca nasıl bir anda degisebilir insan... şunu çok iyi anladim istedigin kadar birbirini sev kaynanan huysuzsa ve eşin ona her durumda hak veriyosa o evlilik mutlaka bitiyo

Icim çok aciyo kocaman bir boşluk var nasıl hayata yeniden dönerim bilmiyorum hiç olmaz dediğim bişey geldi başıma. Nasıl geçer acisi ben hayata nasıl devam ederim. Annemle ayni memlekette olsaydım daha kolay olacaktı simdi herkesin duzeni değişecek

bence sana sevgisi bitmiyor, yani sevgisi hic yok gibi geldi.
Altinlarinin kv olmasi dogru degil. Benim dugunden 1 ay sonra kv odamdan benim haberim olmadan altinlarimi almisti (calmisti desem daha dogru olur) inan bosaninca bile geri alamadim.

Diger taraftan da intihar edicem diyorsun kocan hadi et diyor, ustune de dayak atiyor.

Allah askina ne beklentin ne bu evlilikten.
Dayak atildigi anda saygi sevgi bitmistir artik. Ki maalesef bunu ben de yasadim

Ben de seninle aynı durumlardayım. Çok çabaladım. Ayrı kaldım, döndüm. Hiçbir şey değişmedi. Üstelik benim kaynanam alt katta. Senin tek farkın çocuğun olması. Eşin, annesinin tesiri altındaysa ne dil dökersen dök değişmez. Sen yıpranmakla kalırsın. Allah yardımcın olsun.

Bırak ana oğlan ne halleri varsa görsünler ya, alsın koynuna yatırsın oğlunu! Sen kendini ve yavurunu kurtar.

Artık kafam netlesmeye başladı. Ucak bileti alip anneme gidicem ona haber vermeden evi terk edicem bosanma is l emlerini orda bir avukatla ayrıntılı konusnak istiyorum burda cocukla birlikt e ordan oraya gidemem. Her seyi cocugun durumunu kendi haklarimi ayrıntılı konusmam lazım.

Bir insanin yuvasinin dağılması çok zor hiç istemezdim böyle olmasını ama dayak olayı k aldirilabilir gibi bişey değil içimde o gitti yerine kocaman bir bosluk oturdu. Cok seviyodum ama artık hicbir sey eskisi gibi olmaz. Ben devam edersem bunun siddetlenerek devam edeceğini düşünüyorum

Altinlarim bende degil bana vermiyorlar alma gibi bi sansim yok evimde degil kaynanamda zaten esim de demisti daha onceki bi kavgamizda o altinlar senin degil diye.
Eğer boşanmak isterseniz altınlarınızı her türlü alırsınız merak etmeyin mahkeme size verir ayrıca öğretmen olduğunuz için farklı ile tayin isteyebilirsiniz bu hakkınız da var eşinizden şiddet gördüğünüz için.Darp raporuda alabilirsiniz.

Sizin durumunuzda olup ailesi arkasında olmayan o kadar çok kadın var ki. Aileniz de arkanızdaysa çekmek zorunda değilsiniz. Kayınvalideniz oğlunun evinde mutsuz olacağını bilerek yapıyor size bunları. Evladını mıtsuzluğa sürükleyen bir anne sizi hiç düşünmez. Ev işleri ve çocuk bakımını hanımlarınızın size ikramıdır demiş efendimiz. Bir mecburiyetiniz yok yani.

Bu tartışmalar böyle devam ederse oğlunuz bunları anlayacak yaşa geldiğinde yine etkilenecektir değişen bir şey olmaz yani. Yuvanız için ne kadar çırpındığınız belli ama eşinizin sizi kaybetme korkusunu yaşaması gerek diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bosanma durumunda bulundugun yerde gorev suren dolmasa bile tayin isteyebiliyo musun? Bunu bilmiyodum bu benim icin cok iyi olur memlekete tayin isterim annemin yaninda cokrahat ederim. Insallah boyle bir durum vardir. Altinlara gelince alin basiniza calin dedim ama sanirim bu onlari mutlu edecek benim gurur yapmakla elimde bisey kalmayacak. Peki bosanmadan onxe altinlari bozdururlarsa nasil alcam onlari nasil ispat edicem?

sabretmek ÖMRÜNÜ TÜKETMEK demek değilmidir
insan ne için sabreder
bir ümit daha iyi bir gelecek evladının mutluluğu
sevdiklerinin huzuru...

peki senin sabretme nedenin nedir ?
İHTİMAL
yani belki düzelir
belki iyi bir insan olur
belki yüzümü güldürür

kendi fikimdir
ama ben BELKİ ler ile SABREDİLMEYECEĞİNE
inanıyorum

kimbilir
BELKİ SENİN GÖL BU MAYA İLE YOĞURT TUTAR

keşke harcadığımız sadece emek ve gözyaşı olsaydı
sabrın en büyük harcayıcısı zaman
ÖMÜR GEÇİYOR
ÇİLE DOLUYOR
GÖZYAŞI AKIYOR
sa
SABRIN SONUNA SELAMET DENMEZ

Konuyu daha detaylı bilenler vardır tabii ama düğün fotoğrafları, videoları vs. işe yarıyor diye biliyorum.

Şiddet gördüğünüz için böyle bir hakkınız var diye biliyorum.

Sizin paranız niçin eşinizin cebinde duruyor!
Dayak ve aldatma boşanmak için en geçerli sebeplerdlr..
Hele ana kuzusu adamlara hiç tahammülüm yoktur benim!

Sizin paranız niçin eşinizin cebinde duruyor!
Dayak ve aldatma boşanmak için en geçerli sebeplerdlr..
Hele ana kuzusu adamlara hiç tahammülüm yoktur benim!
Param esimin cebinde degil kartimi istemisti ama vermemistim bu yuzden de kavga cikmisti

Düğün cd nizi alın, mahkemede kanıt gösterir altınları alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…