kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

okumuşsun elinde paran mesleğin var dayak atmak nedir ya sen eşşek misin afedersin de ? kim oluyoda seni dövüyor hayvanat bahçesi. bacım ailenide arkanı al boşa !!!

çok sinirlendim. sakın gurur yapmayın altınlarınızı alın. ne alabiliyosanız alın ve o adamdan ev anasından kurtulun. ne halleri varsa görsünler. kafasına dank etsin eşinizinde. size böyle davranmaya hakkı yok.

boşanmazsanız bile boşanmaktan beter edin kıymetinizi anlasın. işe bak ya çalış çocuk yap herşeyi yap üstüne dayak ye. yaranılmıyor bu erkeklere

Bosanmadan sonra memlekete tayin isteyebilsem keske ama simdi baktim valilik karari ya da torpil olmasi gerekiyo onu da nasil yaparim bilmiyorum. Bulundugum sehir pahalı okula arabasiz ulaşım imkansız. Arabam yok. Insallah tayin isteyebilirim yoksa burda öğretmen maaşı ile gecinebilmem cok zor

taviz tavizi dogurur bunun arkasi gelmez
meslegin var kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin
bu adam adam olmaz
yuvanin dagilmasi elbette cok zor bilirim ama daha yasin genc ve kendini yeniden toparlar hayatini kurarsin
hani duzelicegine inaniyorsan birsey diyemem
esini en iyi sen tanirsin
ama yok degismez dersen daha kotusunu yasamadan yol ver gitsin

Önce sadece annesini sevmiyodum esimi seviyorum diye idare ediyodum ama simdi ikisinden de nefret ediyorum. birbirlerinin pisliginde bogulsunlar

Ben üniversite mezunuyum eşim lise ama kendisini çok iyi yetiştirmiş 3.5 yıllık evliyim tartışırken sesini bile yükseltmez yani bu okumuşluğa gelmez karakter meselesi

Benim eşim beni saydirmiyor maalesef zaten bi savunmaya kalkissa kaynanam hemen silahlarini cikariyo aglamaya basliyo bagiriyo olduğu yerde zipliyo inadindan onu savunamazsin diye. Esim de annesini öyle görünce benle kavga ediyo huzurumuz varsa da kaciyo o gün mutlaka

oğretmenım dedın evle sureklı nasıl ılgılenıp cocuga vakıt ayırıyosun?suan calısmıyosun sanırım.meraktan sordum yanlıs anlama

bsey dıcem sımdı banlanmıyım...buyu flan mı yaptı bu sıllık kaynanan..yanı oyle bı anlattınkı cok degıstı flan dıye.ondan dedım

evlilikte en zor şey dayak ve aldatılmak insanın içinden cıkmayan aslında bitmiş ve insanın aynı evin içinde devam etmesii demek bbir defa olsa affet ama ikinci affetme

oğretmenım dedın evle sureklı nasıl ılgılenıp cocuga vakıt ayırıyosun?suan calısmıyosun sanırım.meraktan sordum yanlıs anlama
Su an izinliyim ama calisiyoken de surekli evimle ilgilenirdim temizlik yemek duzen bir gun aksatmadim bir gun tatile gidemedik gidelim dedim ama her tatilde memlekete gitmemiz lazim annem bekler dedi. Aslinda bu buyu isini kuzenim de soyledi hic oyle bi adama benzemiyo olabilir mi buyu diye ama nasil anlayacagim?

Ben maaş kartına takıldım ne münasebet istiyo senden ?

Azıcık baskın olun ya ne maaş kartımı verdim ne para versin diye beklerim

Maaşı aldı mı o getirip sayıyo elime

Takıya gelince al düğün için bozdur tek bileziğe kolyeye bişeye yatır günlük kullanıcam de

Maas kartimi zaten vermedim. Aslinda baskin olup olmaman karsindaki insanin karakterine bagli. Sansliymissin esin kendi maasini bile eline sayiyo benimkini oldursen yapmaz. Baskinlik degil sans kader meselesi biraz da

Esim aksam eve geldi ve hicbisey olmamis gibi davrandı hazirlan seni disari cikarim yemeğe gidelim dedi istemiyorum sen git dedim. Elini uzatti elimi tuttu dokunma bana diye bagirdim. Tamam dedi gitti bes dk sonra geri geldi nereye kadar böyle devam edecek dedi. Beni her seyin önünde tutana kadar anneni bizim islerimize karistirmayana kadar bana yaptigi haksizliklara susmayana kadar ben ne dersem o olana kadar böyle devam edecek su an ayrılmayı düşünüyorum zaten yaptigin hareketten sonra ikincisini de yaparsin gerisi gelir dedim. Çok utaniyo yaptigindan ama ben yanima bile yaklastirmiyorum. Bunun acisini en kötü sekilde yaşayacak ki akli basina gelsin.Beklemedeyim annemin evine gitmeyi ddüşünüyorum. Bosanma durumuna gelmeden önce bikac ay annemde kalıp denicem her şey ayni kalirsa davayi acicam

Maas kartimi zaten vermedim. Aslinda baskin olup olmaman karsindaki insanin karakterine bagli. Sansliymissin esin kendi maasini bile eline sayiyo benimkini oldursen yapmaz. Baskinlik degil sans kader meselesi biraz da

Şans değil canım
Öyle gördüm öyle yapıyorum

DAYAGın oldugu evlilik bitmiştir zaten
şiddet bir kez başladıysa devamı gelir asla azalmaz
adam buna egilimli demekki
meslegin varmış ne güzel ne çekeceksin ki bu adamı

Ilk kez yapti cok pisman ama ben cok spgudum cok seviyodum hala cok özlüyorum ama ayni zamanda onu istemiyorum da tiksiniyorum bunasil bir duygudur. Hem asik olmak hem tiksinmek. Cok pisman ama hic umrumda bile olmuyo su anda benim icin yaptigi hicbir iyilik. Tamam ben de beynini yedim hic susmadim ama hakli olarak susmadim ne olursa olsun bunu hak etmedim. Bir yandan ogluma bakiyorum babasina cok düşkün babasi biraz eve gec kalsa aglamaya huzursuz olmaya basliyo bir yandan kendime bakiyorum bana vuran biriyle ayni evde olmak iskence geliyo. Ne yapicam ben. Kesinlikle bböyle bir insan değildi nasil yapti aklim almiyo. Ya bisey dicem ama daha once evimde büyü bulmustuko zaman da esimle aram bozulmustu sonra bbüyüyü yok ettik duzelmisti aramiz
. Yine böyle bisey mi var evimde acaba. Kaynanamdan beklenir böyle sey. ama nasil bulacam digerini tesadufen bulmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…