- 22 Ekim 2014
- 135
- 101
- 43
okumuşsun elinde paran mesleğin var dayak atmak nedir ya sen eşşek misin afedersin de ? kim oluyoda seni dövüyor hayvanat bahçesi. bacım ailenide arkanı al boşa !!!Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
taviz tavizi dogurur bunun arkasi gelmezBir insanin yuvasinin dağılması çok zor hiç istemezdim böyle olmasını ama dayak olayı k aldirilabilir gibi bişey değil içimde o gitti yerine kocaman bir bosluk oturdu. Cok seviyodum ama artık hicbir sey eskisi gibi olmaz. Ben devam edersem bunun siddetlenerek devam edeceğini düşünüyorum
Ya öyle bir kadın ki o nefret ediyorum artık ondan onun yüzünden mi bu hale geldik buna esim mi sebep oldu bilmiyorum. Başım açık diye zaten kapnacagin yok g..tunuzu de açın diyen bir kadın bu. Kendisi her yerini kapatsa ne olur içine şeytan kactiktan sonra herkesin dedikodusunu yaptiktan sonra başkasının evladini böyle ezdikten sonra... kendinin evini benimsememisim gidince misafir gibi oturuyomusum nasıl benimseyebilirim ki senin gibi bir insani evini. Gittigimde caylarini ikram ederim odam dagildiysa toplarim ha evini silip supurmedim allah var ama zaten 3 ayda bir gidiyorum belki daha az ve burda kimsem yok bir gün dışarı cikamiyorum cocugu birine birakip kafami dagitamiyorum her gün çocuk bakimi is temizlik yemek... memlekete gidince de bikac gün biraz dinlenmek istiyorum çok mu şey istiyorum ben oraya kaynanama temizlige gitmiyorum ben mi haksizim? Esim ise öyle olmadigini dusunuyo memleket tatil yapma yeri değilmiş. Peki bir ggün seni tatile götürdü mu diye sorarsaniz HAYIR... evlendim evleneli bir kere bile tatile goturmedi. Ne zaman tatil bana peki?
Akşamı beklicem hala bisey degismemisse hiçbişey olmamis gibi davraniyosa davayi acicam. Dün gece evden git dedim kendine zaten ama gitmedi. Beni bu kadar seven bi insanin annesi yüzünden bu hallere gelmesine benim bu hallere gelmeme inanamıyorum. Burnum aksa cayimi ilacimi ayagima getiren bir insandi ya bu hamilelihim boyunca evimi o supurdu hep benim canim acimasin diye bişey mi istedim iki etmedi. Nasıl böyle bir adama dönüştü bu nasıl yaptı. Annesi devreye girince ya da annesinin lafi acilinca nasıl bir anda degisebilir insan... şunu çok iyi anladim istedigin kadar birbirini sev kaynanan huysuzsa ve eşin ona her durumda hak veriyosa o evlilik mutlaka bitiyo
Su an izinliyim ama calisiyoken de surekli evimle ilgilenirdim temizlik yemek duzen bir gun aksatmadim bir gun tatile gidemedik gidelim dedim ama her tatilde memlekete gitmemiz lazim annem bekler dedi. Aslinda bu buyu isini kuzenim de soyledi hic oyle bi adama benzemiyo olabilir mi buyu diye ama nasil anlayacagim?oğretmenım dedın evle sureklı nasıl ılgılenıp cocuga vakıt ayırıyosun?suan calısmıyosun sanırım.meraktan sordum yanlıs anlama
Maas kartimi zaten vermedim. Aslinda baskin olup olmaman karsindaki insanin karakterine bagli. Sansliymissin esin kendi maasini bile eline sayiyo benimkini oldursen yapmaz. Baskinlik degil sans kader meselesi biraz daBen maaş kartına takıldım ne münasebet istiyo senden ?
Azıcık baskın olun ya ne maaş kartımı verdim ne para versin diye beklerim
Maaşı aldı mı o getirip sayıyo elime
Takıya gelince al düğün için bozdur tek bileziğe kolyeye bişeye yatır günlük kullanıcam de
Maas kartimi zaten vermedim. Aslinda baskin olup olmaman karsindaki insanin karakterine bagli. Sansliymissin esin kendi maasini bile eline sayiyo benimkini oldursen yapmaz. Baskinlik degil sans kader meselesi biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?