Kafam çok karışık..

Üzgünüm inan ki moralin bozulsun diye yazmadım.
Sonuçta seni tanımıyorum o yüzden mümkün olduğunca dışardan bi'göz olarak olabilecekleri yazdım.
Diyorum ya akraba olmanız bu eve gitme kalma durumlarını daha da olumsuz yapıyo.
Yoksa ben de kaçkere gittim ateşle barut sen aklı başında olduğun sürece alevlenmiyo kıyısından bile geçmiyo.
Ama ben akraba olsaydım arkamdan oğlumun evine geldi film izlediler yerine başka şeyler dillendirirler.

Hatta örnek vereyim arkadaşımın 5 yıllık sevgilisi vardı ayrılınca ilk kendi akrabası niye ayrıldın okadar evine oturmaya da gidiyodun evlenseydiniz bari şimdi nasıl evlencen? Yani diyo ki kesin bi'şey yaptınız sen daha zor evlenirsin bunu diyen erkek akrabası bi'de.
Sevgilisi de akraba olsaydı iyce can sıkıcaktı.
İnanın B'nde gitmek istemiyorum ama gerçekten buluşmalar 3veya4ayda bir olunca ister istemez moralim bozuluyo haliyle. İlişkinin bi anlamı kalmıyo

bence kalma akrabaymışsınız birde akraba ilişkilerinde böyle şeyler çabuk duyulur.hiç hoş olmaz.ağızdan ağıza yayılır kimsenin ağzına bu fırsatı vermek istemiyorsan kalma derim.birde böyle şeyler zamanı gelince daha güzel ..

Canım hak veriyorum sana gidersem lackalaşacak gitmezsem uzaklaşacağız diyorsun..Ama arkadaşlar çok doğru söylemiş..Ateşle barut olayını tamamen geçtim hadi sen aklı başındasındır, sevgilin de öyledir diyelim ama yarın ne olacağını bilmiyoruz ki..Ayrıldınız diyelim(olmasın da) misal veriyorum: - X'in kızı glsh varya bizim oğlana gelip gelip gidermiş..Diye kulağına gelse üzülmez misin?Sen ilk önce bunu kendine sor canım..Hem fikrimizi sorup hem de Ya bu kadar kötü konuşmak zorunda mısınız?iyice moralimi bozdunuz diyorsun..İyi yapıyorsun seni kaybetmesin çocukcağız git kal denilmesini bekleme istersen...Gençsin gez toz eğlen ama bir noktada dur..

Canım, sen kim ne derse desin gideceksin arkadaşın evine zaten. Bakıyorum da her gitme diyene ısrarla gitmen için bir sebeb sayıyorsun, kendi tezini savunuyorsun. Nedir amaç, gidicem kalıcam, bana destek olun diye başlık atsan daha kolay olurdu.

Hayat senin, sen bilirsin tabi.

sevgilinde memlektinde üni okumuyor anladığım kadarıyla siz başka başka şehirlerdesiniz..

sevgilin niye gidip annesıne babasına bu kjız benım evıme gelıp gıdıyordu desın kı orasını anlayamadm... zaten öyle bir adamsa değil evınde kalmak yanında bıle durma...

aama ayrılırsanız karsılasmak zorunda kalacaksınız bu da zor olabılır ama bu evıne gıtsen de zor gıtmesen de zor bırsey zaten.. eğer sınırını bilirsen ilerde de baskasıyla evlensen bile pişmanlık yaşamazsın...

atesle barut yanyana durmaz denir benim durmuşluğıum vardır:) sen kendınden emınsen sevgilinden emınsen bır hataya düşmem dersen çokta sorun olacağını düşünmüyorum...

sevgilinde memlektinde üni okumuyor anladığım kadarıyla siz başka başka şehirlerdesiniz..

sevgilin niye gidip annesıne babasına bu kjız benım evıme gelıp gıdıyordu desın kı orasını anlayamadm... zaten öyle bir adamsa değil evınde kalmak yanında bıle durma...

aama ayrılırsanız karsılasmak zorunda kalacaksınız bu da zor olabılır ama bu evıne gıtsen de zor gıtmesen de zor bırsey zaten.. eğer sınırını bilirsen ilerde de baskasıyla evlensen bile pişmanlık yaşamazsın...

atesle barut yanyana durmaz denir benim durmuşluğıum vardır:) sen kendınden emınsen sevgilinden emınsen bır hataya düşmem dersen çokta sorun olacağını düşünmüyorum...
Akraba ortamında duyulur dediler de onun için sevgilim annesine babasına falan söylemez bunun için de kimse duymaz dedim.

Bugünün bir de yarını var.
Akraba ilişkileri çok riskli

Son düzenleme:
Back
X