Kafam çok karışık

piremsespirems

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
5
0
1
33
Merhaba kızlar benim kafam cok karısık 5 yıldır bir adamla eraber yasıyorum bende. 10 yas büyük ve iki yıldır nişanlıyız bir kere ayrıldık üç ay sonra tekrar barıstık ama hiç birsey eskisi gbi değil o beni seviyor ama benim sevgim eskisi gibi değil ve bir ay sonra düğünümüz var etlemeyi düşünüyorz ama o cok seviyor ailelerde bu evliliği istemiyor sizce ne yapmalıyım ve benim kalbim bir başkasına bir şeyler hissediyor

Merhaba kızlar benim kafam cok karısık 5 yıldır bir adamla eraber yasıyorum bende. 10 yas büyük ve iki yıldır nişanlıyız bir kere ayrıldık üç ay sonra tekrar barıstık ama hiç birsey eskisi gbi değil o beni seviyor ama benim sevgim eskisi gibi değil ve bir ay sonra düğünümüz var etlemeyi düşünüyorz ama o cok seviyor ailelerde bu evliliği istemiyor sizce ne yapmalıyım ve benim kalbim bir başkasına bir şeyler hissediyor
tuketmıssınızdır sevgınızı
zaten baskasından hoslanıyormussunuz evlenmenız herkese haksızlık olur
bunda yapacagımız bırsey yok sızın yapmanız gereken seyler var

5 yıl bir adamla beraber yaşıyorsun evlilik arifesinden aileler istemiyor ve sen şuan baskasını seviyorsun doğru mu anladım ayrıl zaten 5 yıl evlenince yaşıyacağın her şeyi yaşamışssındır.Gerek yok bence uzatmaya kalbinin bir şeyler hissettiği adamla da 5 yıl yaşarsın bir şey olmaz

sizin kalbiniz (!) bir baskasina biseyler hissediyorsa , ne soylememizi bekliyorsunuz ?

Ayrılmak kolay değil nişanlım herhlde hissediyo son on gündür hiç davranmadıgı kadar iyi kaybetmek istemiyo deniyorum ama yapamıyorum onu yüzüstü ortada bırakmak istemiyorum nasıl ayrılıchımı söyleyebilirim bilmiyorum onu üZmek istemiyorum
Ayrılmak daha kolay değil mi bu durumda?

Ayrılmak kolay değil nişanlım herhlde hissediyo son on gündür hiç davranmadıgı kadar iyi kaybetmek istemiyo deniyorum ama yapamıyorum onu yüzüstü ortada bırakmak istemiyorum nasıl ayrılıchımı söyleyebilirim bilmiyorum onu üZmek istemiyorum
onu uzmek ıstemıyorsunuz ama baska bırısınden hoslanıyorsunuz???
ıyı davranıyor dıye ayrılmaya kıyamıyorsunuz oylemı
aynı seyı nısanlınız yapsa yaygara kopardı ama ???
en once kendınıze durust olun lutfen

Allah Allah yav!
Gönlünün başkasına kaydığını söyle bakalım adamın o melek halinden eser kalacak mı?

Başkasını seviyorsan bu adamla ne işin var? Ayrıl bitsin o zaman,bu olayın düşünülecek bir tarafı ya da başka bir çözümü yok.Sevmiyorsan ayrılacaksın bu kadar basit.

ayrılın arkadaşım.. kendinize de adama da hayatı zindan etmeyin..
yıllar sonra buraya konu açarsınız Allah muhafaza.. eşimi sevmiyorum başkasına aşığım diye...
çok gördük burda..

5 yıl bir adamla beraber yaşıyorsun evlilik arifesinden aileler istemiyor ve sen şuan baskasını seviyorsun doğru mu anladım ayrıl zaten 5 yıl evlenince yaşıyacağın her şeyi yaşamışssındır.Gerek yok bence uzatmaya kalbinin bir şeyler hissettiği adamla da 5 yıl yaşarsın bir şey olmaz
Evt evli gibiydik zaten ben de bitirmek istiyorum ama seven bi adama nasıl ayrılıcagımı söylicem bilmiyorum

başkasını seviyorsunuz. adam zaten kalmış yüzüstü kalacağı kadar.
bırakın da o da kendi yoluna baksın.

onu uzmek ıstemıyorsunuz ama baska bırısınden hoslanıyorsunuz???
ıyı davranıyor dıye ayrılmaya kıyamıyorsunuz oylemı
aynı seyı nısanlınız yapsa yaygara kopardı ama ???
en once kendınıze durust olun lutfen
Haklısınız onu daha fazla üzmeden bitirmem gerek teşekkür ederim

Back
X