kafam iyice karıştı ...

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
kızlar aslında bu bir dert degil ama seçim yapmam gerekiyor şimdi ben hiç memnun olmadıgım sevmediğim bi evde oturuyorum son 3 3.5 yıldırda bi türlü ev bulup cıkamadık şimdi eşim iş yerinden biraz para alacakmış yani tasınırken maddi olarak sorun yasamayacagız neyse ...
kaynımın oturdugu site gercekten çok güzel ve ucuz diğer yerlere göre eşim işe bisikletle gelip gidecek evler merkezi sitemli yeni bina yani 2 3 yıllık asansörlü güvenlikli ve çocuk parkı var .
kaynım 475 (merkezi sistem ve aidatla beraber 600 )e oturuyor 2+1 kv demde eltimin istegiyle onların üst katı kiraladı 1 ay sonra tasınacaklar.
eşime de 1 2 ay sonra sitede 1 ev daha boşalacak gel kaçırma fırsatı demişler
eşim evleri çok begendi 500-600 tl ye razı yeterki rahat ferah ve sıcak olsun diyor
iş yerine yakın evlerde 700 tl den baslıyor onlarında yüzüne bakmazsın ben evi çok begendim dogruya dogru bu eve 400 tl ödüyoruz yılbasından sonra zam yapacak rutubetli ve soguk ayrıca 300 tl dogalgaz faturası ödedik hemde şimdiden eşim annemlede h... yle istesen de istemesen görüşüyorsun uzak yada yakın ne farkeder ki diyor sonuçta annem 7 kat uzakta olsada lafını ediyor sonuçta diyor şaşırdım şuan ortada birşey yok ama kv de eltimde bu site olmazsa da yakın olalım diyorlar hergün eşimi arıyorlar baska yerlere bakmayın diye ama ben hiç istemiyorum ama direk istemiyorum desem eşim le sorun yasayacagız bir taraftan da eşim haklı diyorum kv de küsken de barısıkken de rahat bırakmadı sonuçta evler gerçekten güzel ama kafam iyice karıştı (umarım eşim daha iyi ve ailesine uzak biyerden bi ev bulur insallah )eşim eger istemiyorsan bu kışı bu evde geçirecegiz dedi

Tatlim yerinde olsam kaynana ve eltiye yakin olacagima kötü evde oturmayi tercih ederim. Ne kadar uzak o kadar iyi. Çat kapi gelip duracaklar,eşinle araniz yeni düzeldi tekrar onlar yüzünden bozulmasin. Sen bilirsin tabii de şahsen ben aslaaaaaaaaa o kadar net söylüyorum onlara yakin oturmazdim

bende istemiyorum hemde hiç bu olay çıktıgından beri stresliyim kvdem hayatı zindan etti elti dersen bi tuhaf zaten suanda çat kapı geliyorlar dün akşam eşime annenlere yakın oturmayalım önceki mevzuları biliyorsun dedim haklısın ama cocugu ve senin saglıgını düşünmemiz lazım bu ev ısınmaz bide pahalı teksin annem de h... de zaten rahat bırakmayacak kovsan aramızı bozacak lafımızı dagıtacaklar dedi

Kv nasıl biri ve sadece aynı sitede mi olacaksınız yoksa ayın binada mı?
aynı sitede ama belki aynı bina dada olabilir inşallah olmaz diyorum ama bi taraftan evlerin tek kötü ve olumsuz yanı kv ve elti olması

Bence evlere aldanıp taşınmayın.
Acaba taşınsak mı'dan daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz sonra.

ben zaten eşimi 40 ıl gecsede anlayamayacagım bu aile konusunda ki tavrını kazık üstüne kazık yedi şimdi ek iş yapıyor sıkıntı çekiyor kendi aç gidiyor işe sırf biz daha iyi beslenelim doyalım diye ama hala kardesiyle annesinin yakınında olmak istiyor ya pes

Başka yere otur ..
Uzak olmak en güzeli. .

Bence evlere aldanıp taşınmayın.
Acaba taşınsak mı'dan daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz sonra.
haklısın ama eşim evleri çok begendi pazara markete hastaneye yakın vs vs..

Yakin ile uzak bi degil , aranizda problemler varsa uzak olmak daha iyi

sen bi ev bulsan?
eşini de ikna etsen?
ben arıyorum bi kaç tane de buldum ama hep emlaktan iş yerine yakın olanlar 700 750 uzak olanlar ise 550 + yol parası aidat aynıya varıyor şaşırdım yani eşim in mesaisi geç bitiyor uzaga tasınırsak gece 10 da evde olur borcdan dolay ek işede gidiyor bazı günler

Bence hiç tasinmayin öyle bir hatayı ben yaptım şimdi işin içinden çıkamıyorum. Kv aynı binadayiz ben kiracı o ev sahibi iyiki kiraciyim diyorum. Eşim yakın oturunca çok değişti evlilik duzeniniz kalmadı. Onun kizkardesinin gereksiz problemleri bizi yordu. Şimdi iki küçük cacugum var 2 yıl daha oynayamam yerimden çocuklara kv bakıyor.
Sana tavsiyem sakın gitme ne yap gitme sonun boşanma olur

şuanda kaynım ve kp derin kazıgından dolayı 4000 tl yi aşkın borç var ve ödemiyorlar malesef eşim araya mesafe koydu gitmiyor gelmiyor aynı binada olsakta bundan sonra böyle hepimiz kiracıyız ve kalıcı degiliz biz şuan kendi cepimizi düşünmek zorundayız sen aileme karşı kırgınsın ya ben 1000 katı daha kırgınım ama bu şartlar altında daha uzak veya pahalı bi eve tasınamayız bu evde belli degil ama benim gönlüm olsun istiyor dedi

Canım gülüm diye geçinsen bile aynı apartmana taşınınca çok sorun olur ; rahat rahat bi yere gidemezssin hep gözleri üstünde olacak yok o geldi o gitti laf olacak, çat kapı gelip gitmeler, bla bla bla..... bu liste uzar gider iyi düşün derim.

bundan 4 yıl öncede aynı sitede oturmustuk mecburiyetten neyseki kv de de eltimde kiracı bilmiyorum hiç istemiyorum ama

haklısın bunları eşime de söyledim o da hele tek söz etsinler bi dedi yeter artık bizi ezdikleri doldum tasmak üzereyim zaten dedi bilmiyorum bi taraftan eşim için iyi olacak ev sıcak ferah ve güvenlikli aklı bizde kalıyordu benim için de iyi olacak tüm odaları sıcak rutubetsiz (romatizmam ve astımım var ) bu eve 400 tl ödüyoruz ama tek bi odayı kullanabiliyoruz ev ısınmıyor sadece ara koridoru ve tek odyı yakmamıza ragmen 300 tl dogalgaz faturası ödedik şaşırmış durumdayım 1 aydır ev arıyoruz ama en ucuz ev sobalılar bile 400 den baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…