bende istemiyorum hemde hiç bu olay çıktıgından beri stresliyim kvdem hayatı zindan etti elti dersen bi tuhaf zaten suanda çat kapı geliyorlar dün akşam eşime annenlere yakın oturmayalım önceki mevzuları biliyorsun dedim haklısın ama cocugu ve senin saglıgını düşünmemiz lazım bu ev ısınmaz bide pahalı teksin annem de h... de zaten rahat bırakmayacak kovsan aramızı bozacak lafımızı dagıtacaklar dediTatlim yerinde olsam kaynana ve eltiye yakin olacagima kötü evde oturmayi tercih ederim. Ne kadar uzak o kadar iyi. Çat kapi gelip duracaklar,eşinle araniz yeni düzeldi tekrar onlar yüzünden bozulmasin. Sen bilirsin tabii de şahsen ben aslaaaaaaaaa o kadar net söylüyorum onlara yakin oturmazdim
aynı sitede ama belki aynı bina dada olabilir inşallah olmaz diyorum ama bi taraftan evlerin tek kötü ve olumsuz yanı kv ve elti olmasıKv nasıl biri ve sadece aynı sitede mi olacaksınız yoksa ayın binada mı?
ben zaten eşimi 40 ıl gecsede anlayamayacagım bu aile konusunda ki tavrını kazık üstüne kazık yedi şimdi ek iş yapıyor sıkıntı çekiyor kendi aç gidiyor işe sırf biz daha iyi beslenelim doyalım diye ama hala kardesiyle annesinin yakınında olmak istiyor ya pesTatlim yerinde olsam kaynana ve eltiye yakin olacagima kötü evde oturmayi tercih ederim. Ne kadar uzak o kadar iyi. Çat kapi gelip duracaklar,eşinle araniz yeni düzeldi tekrar onlar yüzünden bozulmasin. Sen bilirsin tabii de şahsen ben aslaaaaaaaaa o kadar net söylüyorum onlara yakin oturmazdim
haklısın ama eşim evleri çok begendi pazara markete hastaneye yakın vs vs..Bence evlere aldanıp taşınmayın.
Acaba taşınsak mı'dan daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz sonra.
ben arıyorum bi kaç tane de buldum ama hep emlaktan iş yerine yakın olanlar 700 750 uzak olanlar ise 550 + yol parası aidat aynıya varıyor şaşırdım yani eşim in mesaisi geç bitiyor uzaga tasınırsak gece 10 da evde olur borcdan dolay ek işede gidiyor bazı günlersen bi ev bulsan?
eşini de ikna etsen?
var ama kapana kısıldık diyebilirimYakin ile uzak bi degil , aranizda problemler varsa uzak olmak daha iyi
bundan 4 yıl öncede aynı sitede oturmustuk mecburiyetten neyseki kv de de eltimde kiracı bilmiyorum hiç istemiyorum amaBence hiç tasinmayin öyle bir hatayı ben yaptım şimdi işin içinden çıkamıyorum. Kv aynı binadayiz ben kiracı o ev sahibi iyiki kiraciyim diyorum. Eşim yakın oturunca çok değişti evlilik duzeniniz kalmadı. Onun kizkardesinin gereksiz problemleri bizi yordu. Şimdi iki küçük cacugum var 2 yıl daha oynayamam yerimden çocuklara kv bakıyor.
Sana tavsiyem sakın gitme ne yap gitme sonun boşanma olur
haklısın bunları eşime de söyledim o da hele tek söz etsinler bi dedi yeter artık bizi ezdikleri doldum tasmak üzereyim zaten dedi bilmiyorum bi taraftan eşim için iyi olacak ev sıcak ferah ve güvenlikli aklı bizde kalıyordu benim için de iyi olacak tüm odaları sıcak rutubetsiz (romatizmam ve astımım var ) bu eve 400 tl ödüyoruz ama tek bi odayı kullanabiliyoruz ev ısınmıyor sadece ara koridoru ve tek odyı yakmamıza ragmen 300 tl dogalgaz faturası ödedik şaşırmış durumdayım 1 aydır ev arıyoruz ama en ucuz ev sobalılar bile 400 den baslıyorCanım gülüm diye geçinsen bile aynı apartmana taşınınca çok sorun olur ; rahat rahat bi yere gidemezssin hep gözleri üstünde olacak yok o geldi o gitti laf olacak, çat kapı gelip gitmeler, bla bla bla..... bu liste uzar gider iyi düşün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?