o zaman hiç ses etmeyeyim ben daha boşalack dedikleri eve kaç isteyecekler eşim ev sahibiyle anlaşabilecek mi belli degil ama eşim 500 550 derse aidatla 600 620 ye razıyım diyorum az önce yine baktım malesef evler 500 den başlıyor o da sobalı bide kombililer 700 800 Allah yardımcımız olsun ama galiba bu yılda bu evdeyizKaynanayla yakin olmaktansa komurlukte oturun daha iyi. Evde huzur olmadiktan sonra saraylar zindan olur insana.
Bence eşinle aran tekrar bozulacagina bu kış da otur canim seneye Allah kerim sikintiliysaniz hiç taşınma derim yanlarına böyle evde ek iş yapabilme imkanin yokmu eşine destek olsan sende bu seneyi atlatır seneye kışa dogru bakarsınız zaten kış bitti iki ay daha var tamam bence öyle yap hazir eşin mesafe koymuşken tekrar samimi olmayinşuanda kaynım ve kp derin kazıgından dolayı 4000 tl yi aşkın borç var ve ödemiyorlar malesef eşim araya mesafe koydu gitmiyor gelmiyor aynı binada olsakta bundan sonra böyle hepimiz kiracıyız ve kalıcı degiliz biz şuan kendi cepimizi düşünmek zorundayız sen aileme karşı kırgınsın ya ben 1000 katı daha kırgınım ama bu şartlar altında daha uzak veya pahalı bi eve tasınamayız bu evde belli degil ama benim gönlüm olsun istiyor dedi
Niye tartışmış noldu ki canimeşim annesiyle tartışmış morali çok bozuk
iş arıyorum ama malesef bulamadım dantel yapıyorum bakalımBence eşinle aran tekrar bozulacagina bu kış da otur canim seneye Allah kerim sikintiliysaniz hiç taşınma derim yanlarına böyle evde ek iş yapabilme imkanin yokmu eşine destek olsan sende bu seneyi atlatır seneye kışa dogru bakarsınız zaten kış bitti iki ay daha var tamam bence öyle yap hazir eşin mesafe koymuşken tekrar samimi olmayin
zaten bu evede uzak olmamıza ragmen cat kapı geliyorlar eşim en azından rahat eder üşümezsin agrıların hafifler diyor ama olmayacak zaten galiba kp der o evi bana layık görmedi pahalıymış bizeBüyük sözüme tövbe.. Ama cidden o evde otururum gerekirse donarım, yine de her yeri altından olsa bedava olsa gitmek istemem o siteye. Zırt pırt evine girecekler çat kapı. İyi düşün her şey evin güzel olması değil huzur önemli
Niye
Niye tartışmış noldu ki canim
zaten bu evede uzak olmamıza ragmen cat kapı geliyorlar eşim en azından rahat eder üşümezsin agrıların hafifler diyor ama olmayacak zaten galiba kp der o evi bana layık görmedi pahalıymış bize
eşim küs şimdi annesine konuşsada soguk davranıyorEşini bu karara bile karismalarina izin vermiş
Siz oraya tasinmayalim dediğinizde kabul edilmeyecekti
Ama onlar istemedi diye tasinmiyorsunuz
Eşinizin de siz de çok sessizsiniz bu yuzden daha cok bu insanlar sizi böyle parmağında oynatur
aslında iyi bile oldu eltimle aynı apt da oturmayı istemiyordum 600 tl istemişlerEşini bu karara bile karismalarina izin vermiş
Eşinizin de siz de çok sessizsiniz bu yuzden daha cok bu insanlar sizi böyle parmağında oynatur
aslında iyi bile oldu eltimle aynı apt da oturmayı istemiyordum 600 tl istemişler
Haklisin esim o cizgiyi cizdikce daha da ustumuze geldiler ama gecen gun esim dolmayi bekliyorum oyle bir patlayacagim ki gorecekler dedi sabrediyorum sadece diyorsonuç olarak bence de iyi oldu kv uzak en güzeli
ama yine de esiniz de sizin gibi sessiz olduğu için o aile sizi daha cok kullanır birazcık sert davranmalı bir çizgi koymalı araya
şimdi küsler ama yarın mutlaka barışırlar
önemli olan araları iyiyken o sınırı koruyabilmek
Haklisin esim o cizgiyi cizdikce daha da ustumuze geldiler ama gecen gun esim dolmayi bekliyorum oyle bir patlayacagim ki gorecekler dedi sabrediyorum sadece diyor
inşallah eşimde bende o kadar yıprandık ki anlatamaminşallah artık yakanızdan düşerler de mutlu huzurlu yasarsınız
Allah yardımcınız olsun
pazar günü eltime geçmiş olsun a gittik eşim bi ev buldum tam istedigim gibi site içi güvenlikli falan diye hevesli hevesli anlatırken kp der ne kadar istiyorlar kirayı dedi eşim 600 tl ama yeni bina 3+1 2 banyolu 2 wc li güvenlikli merkezi sistem falan diye anlatırken o ev size olmaz dedi kpder de kv de eşim de biliyorum dedi sustu mutfaga gecti kv deme anne ben üvey miyim ki böyle yapıyorsunuz dedi sonrada kalktık zaten (evi tutamayacagımızı zaten biliyorduk ama kp der belki borcunu öder diye umut etmiştik ama o yalan oldu galiba )Eşini bu karara bile karismalarina izin vermiş
pazar günü eltime geçmiş olsun a gittik eşim bi ev buldum tam istedigim gibi site içi güvenlikli falan diye hevesli hevesli anlatırken kp der ne kadar istiyorlar kirayı dedi eşim 600 tl ama yeni bina 3+1 2 banyolu 2 wc li güvenlikli merkezi sistem falan diye anlatırken o ev size olmaz dedi kpder de kv de eşim de biliyorum dedi sustu mutfaga gecti kv deme anne ben üvey miyim ki böyle yapıyorsunuz dedi sonrada kalktık zaten (evi tutamayacagımızı zaten biliyorduk ama kp der belki borcunu öder diye umut etmiştik ama o yalan oldu galiba )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?