- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Haklısın ama huzur olmayan bi evde ısınacağıma huzurlu bir evde donsaydım deme de sonra iyi düşün walla bu işler ince işlerhaklısın bunları eşime de söyledim o da hele tek söz etsinler bi dedi yeter artık bizi ezdikleri doldum tasmak üzereyim zaten dedi bilmiyorum bi taraftan eşim için iyi olacak ev sıcak ferah ve güvenlikli aklı bizde kalıyordu benim için de iyi olacak tüm odaları sıcak rutubetsiz (romatizmam ve astımım var ) bu eve 400 tl ödüyoruz ama tek bi odayı kullanabiliyoruz ev ısınmıyor sadece ara koridoru ve tek odyı yakmamıza ragmen 300 tl dogalgaz faturası ödedik şaşırmış durumdayım 1 aydır ev arıyoruz ama en ucuz ev sobalılar bile 400 den baslıyor
haklısın ama eşim evleri çok begendi pazara markete hastaneye yakın vs vs..
aslında evler 550 600 arası degişiyor ama kaynım tamamen sanş eseri evi 475 e tuttu orda önceden yasanan nene ve dede vefat etmiş cocuklar da ev boş kalmasın diye ucuza vermiş kv demin de tutacagı ev in sahibi çocuksuz emekli ye verecekmiş yeterki temiz baksınlar deyip 500 e verdi evipeki o site nasıl o kadar ucuz?
haklısın ama zaten kv deyle 1 saat uzaklıkta otururkende aynı sorunlar vardı küskende artık rahat etmek iyi sıcak bi evde oturmak istiyorum ama kv de faktörü canımı sıkıyor neyseki kp der en fazla 1 yıl oturur bi evde ona umut bagladımHaklısın ama huzur olmayan bi evde ısınacağıma huzurlu bir evde donsaydım deme de sonra iyi düşün walla bu işler ince işler
demi eşim benim ailemle ve kardesimle aynı apt 2 3 yıl oturdu sıra sende diyorAynı zamanda kvye eltiye de yakın ama
kesinlikle kimseye umut bağlama ev ucuz diye daha çokta oturabilirler, özel hayat diye bişey kalmayacak ama razıyım diyosan taşın dişini sık bi kaç yıl biraz birikim falan yaparsanız başka yere taşınırsınızhaklısın ama zaten kv deyle 1 saat uzaklıkta otururkende aynı sorunlar vardı küskende artık rahat etmek iyi sıcak bi evde oturmak istiyorum ama kv de faktörü canımı sıkıyor neyseki kp der en fazla 1 yıl oturur bi evde ona umut bagladım
iki iyiliksiz bi dünya derdi anneannem aynen öyleAynı zamanda kvye eltiye de yakın ama
benim tek istegim uzak olsun evin büyük olması falan umrumda degil ama eşim bu olay yokkende o siteden ve ya o taraftardan bi ev istiyordu yani annesigil olsada olmasadakesinlikle kimseye umut bağlama ev ucuz diye daha çokta oturabilirler, özel hayat diye bişey kalmayacak ama razıyım diyosan taşın dişini sık bi kaç yıl biraz birikim falan yaparsanız başka yere taşınırsınız
haklısınız hemde çok ama şartlar malesef seçim yapmak zorunda bırakıyor insanıgecen bi ev baktık eşimle işyerine yakın 1. kat 2+1 85 metrekare 2+1 kombili adam 650 istedi +60 aidat odalar falnda ufacık eski bina yani 1 senede içinde yıkılacak sonra bi eve daha baktık 2+1 kombili 95 metre kare 750 istiyor larAltın kaplama saray olsa yine de tutmam orayı. Azıcık aşım ağrısız başım.
bak cevabı kendin veriyosun ... benim tek isteğim uzak olsunn.. bu cümleden sonra ama diyosan taşınırsın sen allah yardımcın olsun işin zorbenim tek istegim uzak olsun evin büyük olması falan umrumda degil ama eşim bu olay yokkende o siteden ve ya o taraftardan bi ev istiyordu yani annesigil olsada olmasada
Sen istikrarli ol sakin ama sakin boyun eğme. Kabul etme,huzurunuz hiç kalmayacak zira...ben zaten eşimi 40 ıl gecsede anlayamayacagım bu aile konusunda ki tavrını kazık üstüne kazık yedi şimdi ek iş yapıyor sıkıntı çekiyor kendi aç gidiyor işe sırf biz daha iyi beslenelim doyalım diye ama hala kardesiyle annesinin yakınında olmak istiyor ya pes
hiç istemiyorum hemde hiç Allah ım bi yol bi kapı acsada oraya onlara yakın oturmasak diye dua ediyorumbak cevabı kendin veriyosun ... benim tek isteğim uzak olsunn.. bu cümleden sonra ama diyosan taşınırsın sen allah yardımcın olsun işin zor
nasıl eşim de kapana kısılmış gibi ev sahibi zam demeye basladı eşim sabah ac gidiyor aksam mesai biter bitmez diger işten cagırıyorlar oraya gidiyor bi duş almak istese ev buz ne mümkün banyo ya girmek oglanın odasını ayıramadık gece uyumuyor esimde uyuyamıyor yoruluyor iyice yaslandı 1 ayda çöktü sanki ailesi desen hiç umurularnda degil içine kapandı o ev de hiç olmazsa sıcak olacak tüm odalar diyor oglana oturma odasını döşeriz kendimizde salonda oturur kalkar odamızda uyuruz diyorSen istikrarli ol sakin ama sakin boyun eğme. Kabul etme,huzurunuz hiç kalmayacak zira...
iş arıyorum ama malesef bulamadım gecen dışarda fazla kaldım diye rahatsızlandım romatizmam tuttu dantel yapıyorum eşim de bende yemiyoruz giymiyoruz hep oglumuza yöneldik o yesin o giysin o hasta olmasın diyeSen istikrarli ol sakin ama sakin boyun eğme. Kabul etme,huzurunuz hiç kalmayacak zira...
Ne desem bilemedim canm durum bu kadar vahimse. Idare ederim o delileri diyosan taşıniş arıyorum ama malesef bulamadım gecen dışarda fazla kaldım diye rahatsızlandım romatizmam tuttu dantel yapıyorum eşim de bende yemiyoruz giymiyoruz hep oglumuza yöneldik o yesin o giysin o hasta olmasın diye
eskiden olsa belki ama gücüm tükendi benimde ailemden de bişey talep edemiyorum ne eşimin ne benim yüzümüz kalmadı eşim e de üzülüyorum kendime oglum bronşit gçirdi bi kaçkere hep tetikteyiz kaynıma da kp dere de inanamıyorum hiç umurunda degiliz bizim olmayan bi borcu ödemeye çalışyoruz eşim yeterince tükenmiş bıkmış aldatılmış hissediyor zatenNe desem bilemedim canm durum bu kadar vahimse. Idare ederim o delileri diyosan taşın
Rabbim yardımcınız olsun kuzum,o halde tasinmaktan başka çare yok gibi görünüyor...eskiden olsa belki ama gücüm tükendi benimde ailemden de bişey talep edemiyorum ne eşimin ne benim yüzümüz kalmadı eşim e de üzülüyorum kendime oglum bronşit gçirdi bi kaçkere hep tetikteyiz kaynıma da kp dere de inanamıyorum hiç umurunda degiliz bizim olmayan bi borcu ödemeye çalışyoruz eşim yeterince tükenmiş bıkmış aldatılmış hissediyor zaten
Amin öyle gibi malesefRabbim yardımcınız olsun kuzum,o halde tasinmaktan başka çare yok gibi görünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?