Kafam karışık-Doğru tercih için bakar mısınız ?

ikiside cok iyi meslekler ama radyoloji daha rahat diye düşünüyorum cunku radyasyondan dolayı 1 hafta 10 gun çalışıyorlar ayda. veya o kadar izinli oluyorlar tam net bilimiyorumda. vede hamilelikte başka bölüme geçirilmeleri zorunlu. ayrıca kpssde atamaları kolaymış.
fizyoterapistlik bi manada doktorluk gibi o da guzel ama zor. fizik hareketleri yaptırmak zorunda kalabiliyorsun bazı hastalara. ağır engel durumunda mesela bacağında zayıflık var ve hareket ettiremiyor sen yaptırıyorsun o hareketleri. bayan için zor geldi bana birebir şahit olmuştum cunku.
maddi yonden getirisi ikisininde guzel ama hayatın boyunca rahatlıkla ve severek yapacagını tercih etmelisin bence. en iyisi o bölümlerde çalışanları ziyaret etmek olabilir

çılgın ve çıtır muzum radyolojinin çalışma şartları daha rahat fakat ftr de iş imkanı daha geniş
Erken ölüm falan diyolar korkuyorum
kesinlikle radyoloji yada anestezi canım... mezun olur olmaz çalışmaya başlarsın.
Beni kan tutuyoda anestezi okuyamam sanırım

Çok teşekkür ederim abla.
Ölüm mölüm erkenden gidiş diyolar da gözüm çok korktu yoksa çok istiyorum :26:

bizim akrabamız var radyoloji okudu şuan 6 yıldır çalışıyor. zaten radyasyon dağıtıcı takıyolar sürekli. ve ayda 10 gün çalışıyorlar. kızın hiç bir şikayeti yok çok memnun işinden.

Devlette mi yoksa özelde mi çalışıyo:26: Çok moral oldu bu yazı

valla canım kan tutuyosa radyolojide zor farzettki acil bölümde nöbetçisin bir trafik kazası geliyor röntgen çekcen? adamdan önce seni ayıltmaya çalışırlar artık

Ayda yılda bir gelir o da ya Sürekli görmeyeceğim sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…