Kafam karışık lütfen aldatılmıs olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ehemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende çok üzüldüm çünkü adama asla normal değil.
Keşke bu konudaki gibi tuvalete gitmesi falan sorun olsaymis.
Benec bunca yıl iyi sabretnis konu sahibi ben olsam çoktan bosanirdim

2015teki ilk konusu ilgisizlikten bıkmasıyla ilgili. Gerçekten iyi dayanmış :(

Adam dışarda eve gelene kadar birisiyle mesajlaşıp veyahut birtakım bsyler izleyip, evde tuvalete girince de olayı nihayete erdiriyor muhtemelen, sesi de malum vaziyetin ahvalinden mütevellit hışıltılı çıkıyor. Yani en azından konu sahibi bundan şüphelenmiş. Ya da ben böyle anladım. Kısmet.

Hadi diyelim paravan evlilik
İlk çocuk oldu şuan ki yaptığı gibi çocuk olmasın diye seksten kaçardı diye düşünüyorum.
Arada sevgi bağı da pek görülmüyor.
Sadece rahatlamak için yada anlaşılmasın diye suanki gibi üstten ilişki yaşanırdı.
Konuları yakıyor valla. Yıllarca bu kadar eziyete nasıl dayanıyorlar, bi bende mi can tatlı, hayret ediyorum.

arkadaslar neden dalga gecıyorsunuz
kocam ısten gelıyor tuvalete gırıyor ve tuvaletde normal ses tonundan farklı konusuyor dıyor
Hayir adam tuvaletteyken kapi ardindan niye birbirleriyle konusuyolar ki, sal adami tuvalette 😐

Paravan evlilik miymis, cinsel tercih mi farkli?
Ben o birleşme olmadan birlikte oluyoruz yazısından paravan olduğunu düşündüm ama konu sahibi daha net cevap yazmadı.
Katip de paravan olabilir dedi.
Cinsel tercihi bence farklı neden birleşme olmadan sevişip kendini rahatlarsın adam.sacma bir bahaneyle.
Karısı anlamasın diye yapıyor yada sevgilisi var.

Son düzenleme:
Bilemedim, paravan olsa hiç sevişmezdi heralde, çocukları yapar otururdu.
Başka kadınla birlikte ama anlaşılmasın istiyor.
Sevgilisi de seks yapmayacaksın diye adamı baya sıkıştırmış.
Evet birleşme olmuyor ama adam sonuçta bende rahatlıyor diye düşünüyor konu sahibi de .
Aklıma bu senaryo geldi 🤦

Başka kadınla birlikte ama anlaşılmasın istiyor.
Sevgilisi de seks yapmayacaksın diye adamı baya sıkıştırmış.
Evet birleşme olmuyor ama adam sonuçta bende rahatlıyor diye düşünüyor konu sahibi de .
Aklıma bu senaryo geldi 🤦
Ya benim de farklı bir senaryo geldi ama inşallah değildir.Kadına cidden çok üzüldüm ama keşke dönüp yazabilse tekrar😔.

Paravan evliliklerde cocuklar oluyo öyle ya da böyle, biliyorum çünkü tanidigim biri var böyle,kendilerini cevreye ispat icin yapiyolar cocuklari, bence derdi baska olabilir adamin.
Ya sanki zar gitmesin diye kasan ergen sevgililer gibi sevişiyorlar. Adam karısını arzulamıyor, eldivenle seviyor resmen.

Ya benim de farklı bir senaryo geldi ama inşallah değildir.Kadına cidden çok üzüldüm ama keşke dönüp yazabilse tekrar😔.
Paravan ve aldatma dışında bana daha kötü senaryo gelmedi ama neymiş merak ettim 🤦

Back
X