- 18 Şubat 2018
- 13.347
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.576
- 598
- 44
Adam gay olabilir mi?Paravan ve aldatma dışında bana daha kötü senaryo gelmedi ama neymiş merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam gay olabilir mi?Paravan ve aldatma dışında bana daha kötü senaryo gelmedi ama neymiş merak ettim![]()
İşte paravan diye onu diyoruz ya.Adam gay olabilir mi?
Bu konularda biraz cahilim sanırımİşte paravan diye onu diyoruz ya.
Gerçek seks kimliğini saklıyor üzerine evlilik ve çocuk yapıyor.
Estağfurullah öyle demek istemedim de açık açık söylemek yerine artık üstü kapalı isimleri var genelde herkes öyle konuşuyor.Bu konularda biraz cahilim sanırım.
KK sayesinde öğreniyoruz da kadına cidden çok üzüldüm benEstağfurullah öyle demek istemedim de açık açık söylemek yerine artık üstü kapalı isimleri var genelde herkes öyle konuşuyor.
Daha çok denk gelirsiniz şaşırmayın![]()
Şifreli konuşmalar bizim işimiz
Anlamış galibaİşten geldiğinde sanki bi suç işlemiş gibi mi davranıyor demek istiyorsunuz daha sizin halinizi hatrınızı sormadan direk tuvalete gidip zaman kazanıyor gibi bişi mi
Şifreli konuşmalar bizim işimizAslında dese ki; Eşim eve gelince sanki üstünde başında bir şey bulacakmışım gibi bana selam dahi vermeden tuvalete koşuyor, ona yaklaşmama izin vermiyor. Sesi de sanki bir işler karıştırıyormuş gibi titriyor konuşurken geçiştiriyor vs herkes anlayacak
![]()
Gay olmasın ?Şimdi ben eski konuları okudum.
İlişki yaşamıyorlarmis yani birleşme olmadan yaşıyorlar sebep de birleşme olunca çocuk oluyor diye eşi bahane uyduruyormus.
Evlenmesi de pek acele olmuş yakalandık diye aceleyle evlenmişler galiba eşim sevmiyor beni demiş
Eşi çok sogukmus, konuşmuyormus.
Bu durumda birde tuvalet ve ses titremesi var.bence ortada aldatma olmayabilir ama eş normal değil.
Banlanmis,üyelik iptali yapmamış yazmıyor.Hesabi pasiflestirnis, sonsuza ugurladik arkadasi, daha da ögrenemen gari
Birinci seçenek bu ikincisi aldatma.Gay olmasın ?
Tuvalette daha önce " ımmmm" diye ses çıkarıyormuş adam şimdi "ohhhhh" diye ses çıkarıyormuş. acaba aldatılıyor muyum diyorBende anlamadım dida anlatamadan gitmis zati
![]()
Bak İste ne gozel anatti Sagol canemTuvalette daha önce " ımmmm" diye ses çıkarıyormuş adam şimdi "ohhhhh" diye ses çıkarıyormuş. acaba aldatılıyor muyum diyor![]()
Ha bu arada sonucu yazmamisim calcicigim kesin aldatiliyorTuvalette daha önce " ımmmm" diye ses çıkarıyormuş adam şimdi "ohhhhh" diye ses çıkarıyormuş. acaba aldatılıyor muyum diyor![]()