Kafam karışık lütfen aldatılmıs olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ehemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Estağfurullah öyle demek istemedim de açık açık söylemek yerine artık üstü kapalı isimleri var genelde herkes öyle konuşuyor.
Daha çok denk gelirsiniz şaşırmayın 😁
KK sayesinde öğreniyoruz da kadına cidden çok üzüldüm ben😔.

Bende anlamadım di :KK64:da anlatamadan gitmis zati 🤣

ÖSS - ÖYS zamanından mısın 😂 Vallaha çözmüş Eloş @nscckts olay buymuş 🤭
Şifreli konuşmalar bizim işimiz😂 Aslında dese ki; Eşim eve gelince sanki üstünde başında bir şey bulacakmışım gibi bana selam dahi vermeden tuvalete koşuyor, ona yaklaşmama izin vermiyor. Sesi de sanki bir işler karıştırıyormuş gibi titriyor konuşurken geçiştiriyor vs herkes anlayacak😂

Şifreli konuşmalar bizim işimiz😂 Aslında dese ki; Eşim eve gelince sanki üstünde başında bir şey bulacakmışım gibi bana selam dahi vermeden tuvalete koşuyor, ona yaklaşmama izin vermiyor. Sesi de sanki bir işler karıştırıyormuş gibi titriyor konuşurken geçiştiriyor vs herkes anlayacak😂

Bu şifreli konuşmadan çok Türkçe katli 😂
2000'lerdeki ÖSS Türkçe soruları gibi 🤭 Koca bir paragraf ve anlatım bozukluğu konusunun tümünü kapsayan bir soru adeta 🤷‍♀️
Gerçekten senin yazdığın gibi sorsa şurda kaç kişinin beynini ambale etmemiş olcak ama 🙈 Agam bizle eğlendi ve gitti 😂😂

Şimdi ben eski konuları okudum.
İlişki yaşamıyorlarmis yani birleşme olmadan yaşıyorlar sebep de birleşme olunca çocuk oluyor diye eşi bahane uyduruyormus.
Evlenmesi de pek acele olmuş yakalandık diye aceleyle evlenmişler galiba eşim sevmiyor beni demiş
Eşi çok sogukmus, konuşmuyormus.

Bu durumda birde tuvalet ve ses titremesi var.bence ortada aldatma olmayabilir ama eş normal değil.
Gay olmasın ?

Şair bu şiirde ne anlatmak istemiş 😂😂😂

Tuvalette daha önce " ımmmm" diye ses çıkarıyormuş adam şimdi "ohhhhh" diye ses çıkarıyormuş. acaba aldatılıyor muyum diyor 🤷‍♀️
Ha bu arada sonucu yazmamisim calcicigim kesin aldatiliyor:dondurma:

Back
X