Kafam karışık lütfen aldatılmıs olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ehemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla üşenmedim eski konularınızı okudum
Eşinizin sizi aldatmasına gerek yokki
Sizin evliliğiniz biteli çooook olmuş hatta hiç başlamamış gibi hep aynı sorunları yıllarca yazmışsınız buraya.
2 çocuğu nasıl yaptınız bilemedim ama
Boşanmayı hiç düşünmemenizde çok ilginç

Öyle ama okudukça dipsiz kuyu gibi ama boşanma lafı hiç yok
Kocasına romantizm olsun diye mektup yazmış adam cevap bile vermemiş teşekkür de etmemiş üstüne bide çöpe atmış kadın çöpte görmüş.
Cinsellik 15 yıldır hiç teklif etmemiş hep kadın istemiş ancak öyle arada bir olmuş.
Konuşma muhabbet güzel söz sıfırmış
Eşinin ailesi de bi garipmiş
Kadın her şeye rağmen cok seviyor ve kocasının yanına da yakışmadığı için sosyal medyaya foto bile koymuyor bide o psikoloji de
Özeti bu amme hizmeti yapayım

Huniyle yapmıştır.

Cırcır olmuştur belki nefes nefese zor yetişiyormuş

Telefonunu masaya bırakıp girmesinü söyle

Neden yakışmadığını düşünüyormuş yaş farkı mı vs vs mi

Adam sıkışmıs olamaz mı ? Cisi gelmistir beki.. :)
Havadan nem kapar olduk.
Ben evli degilim de su forumdaki evli kadinlarin %90'ini bunu aldatmanin a'sina bile benzetmez bence.

Yooo beyaz tenliymiş güzelmiş
Kocası da esmer ama görümceleri abicim çok yakışıklısın giydiğin çok yakışmış falan diyormuş ondan
Konu sahibi çok iyi niyet barındırıyor.
Yooo beyaz tenliymiş güzelmiş
Kocası da esmer ama görümceleri abicim çok yakışıklısın giydiğin çok yakışmış falan diyormuş ondan

Suçlu gibi mi davrandığını hissediyorsunuz yani ?

Ben direkt masturbasyon yapıyor olarak anladım ve kahkaha attım Kapıdan girince eşine selam vermeden koşarak masturbasyon yapmaya giden bir adam canlandı gözümde

Bu arada konu sahibi, eşiniz sesi titreyerek hızlıca WC ye giriyor. Peki WC den çıkınca nasıl, göz temasından da kaçıyor mu ?
Eğer öyleyse bir işler çeviriyor diyebilirim

Ben direkt masturbasyon yapıyor olarak anladım ve kahkaha attım Kapıdan girince eşine selam vermeden koşarak masturbasyon yapmaya giden bir adam canlandı gözümde
E valla oyle demeye getirdi zaten bence konu sahibi de zaten ya bu evliler niye yapiyo zaten hic anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…