Valla üşenmedim eski konularınızı okudumŞimdi biz 15yilik evliyiz eşimde bir takım değişiklikler var şöyle mesela işten geliyor direk tuvalete,sesi farklı ve her bu şekilde direk tuvalete gireceği zaman nefes nefese kalmis bir şekilde sesi titrer gibi yanibu 3kez olacak normalden farklı yani şüphe uyandırıcı başına gelen varsa lütfen yazar misiniz
Valla üşenmedim eski konularınızı okudum
Eşinizin sizi aldatmasına gerek yokki
Sizin evliliğiniz biteli çooook olmuş hatta hiç başlamamış gibi hep aynı sorunları yıllarca yazmışsınız buraya.
2 çocuğu nasıl yaptınız bilemedim ama
Boşanmayı hiç düşünmemenizde çok ilginç
Öyle ama okudukça dipsiz kuyu gibi ama boşanma lafı hiç yok
Huniyle yapmıştır.Valla üşenmedim eski konularınızı okudum
Eşinizin sizi aldatmasına gerek yokki
Sizin evliliğiniz biteli çooook olmuş hatta hiç başlamamış gibi hep aynı sorunları yıllarca yazmışsınız buraya.
2 çocuğu nasıl yaptınız bilemedim ama
Boşanmayı hiç düşünmemenizde çok ilginç
Cırcır olmuştur belkiŞimdi biz 15yilik evliyiz eşimde bir takım değişiklikler var şöyle mesela işten geliyor direk tuvalete,sesi farklı ve her bu şekilde direk tuvalete gireceği zaman nefes nefese kalmis bir şekilde sesi titrer gibi yanibu 3kez olacak normalden farklı yani şüphe uyandırıcı başına gelen varsa lütfen yazar misiniz
Telefonunu masaya bırakıp girmesinü söyleHayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
Neden yakışmadığını düşünüyormuş yaş farkı mı vs vs miÖyle ama okudukça dipsiz kuyu gibi ama boşanma lafı hiç yok
Kocasına romantizm olsun diye mektup yazmış adam cevap bile vermemiş teşekkür de etmemiş üstüne bide çöpe atmış kadın çöpte görmüş.
Cinsellik 15 yıldır hiç teklif etmemiş hep kadın istemiş ancak öyle arada bir olmuş.
Konuşma muhabbet güzel söz sıfırmış
Eşinin ailesi de bi garipmiş
Kadın her şeye rağmen cok seviyor ve kocasının yanına da yakışmadığı için sosyal medyaya foto bile koymuyor bide o psikoloji de
Özeti bu amme hizmeti yapayım
ElizabethBence tuvaletinizde başka bir kadın yaşıyor
Yooo beyaz tenliymiş güzelmişNeden yakışmadığını düşünüyormuş yaş farkı mı vs vs mi
Komik ama ürkütücüBence tuvaletinizde başka bir kadın yaşıyor
Akşam akşam yazmayaydım iyiydiKomik ama ürkütücü
Adam sıkışmıs olamaz mı ? Cisi gelmistir beki.. :)Şimdi biz 15yilik evliyiz eşimde bir takım değişiklikler var şöyle mesela işten geliyor direk tuvalete,sesi farklı ve her bu şekilde direk tuvalete gireceği zaman nefes nefese kalmis bir şekilde sesi titrer gibi yanibu 3kez olacak normalden farklı yani şüphe uyandırıcı başına gelen varsa lütfen yazar misiniz
Konu sahibi çok iyi niyet barındırıyor.Yooo beyaz tenliymiş güzelmiş
Kocası da esmer ama görümceleri abicim çok yakışıklısın giydiğin çok yakışmış falan diyormuş ondan
Yooo beyaz tenliymiş güzelmiş
Kocası da esmer ama görümceleri abicim çok yakışıklısın giydiğin çok yakışmış falan diyormuş ondan
Suçlu gibi mi davrandığını hissediyorsunuz yani ?Hayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
Ex de suçlu olunca sesi titrerdiSes degismesi ile ihanet arasindaki bagi kuramadim.
E valla oyle demeye getirdi zaten bence konu sahibi de zatenBen direkt masturbasyon yapıyor olarak anladım ve kahkaha attımKapıdan girince eşine selam vermeden koşarak masturbasyon yapmaya giden bir adam canlandı gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?