Kafam karışık lütfen aldatılmıs olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ehemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Estağfurullah öyle demek istemedim de açık açık söylemek yerine artık üstü kapalı isimleri var genelde herkes öyle konuşuyor.
Daha çok denk gelirsiniz şaşırmayın
KK sayesinde öğreniyoruz da kadına cidden çok üzüldüm ben.

Bende anlamadım di da anlatamadan gitmis zati

ÖSS - ÖYS zamanından mısın Vallaha çözmüş Eloş @nscckts olay buymuş
Şifreli konuşmalar bizim işimiz Aslında dese ki; Eşim eve gelince sanki üstünde başında bir şey bulacakmışım gibi bana selam dahi vermeden tuvalete koşuyor, ona yaklaşmama izin vermiyor. Sesi de sanki bir işler karıştırıyormuş gibi titriyor konuşurken geçiştiriyor vs herkes anlayacak

İşten geldiğinde sanki bi suç işlemiş gibi mi davranıyor demek istiyorsunuz daha sizin halinizi hatrınızı sormadan direk tuvalete gidip zaman kazanıyor gibi bişi mi
Anlamış galiba

Bu şifreli konuşmadan çok Türkçe katli
2000'lerdeki ÖSS Türkçe soruları gibi Koca bir paragraf ve anlatım bozukluğu konusunun tümünü kapsayan bir soru adeta
Gerçekten senin yazdığın gibi sorsa şurda kaç kişinin beynini ambale etmemiş olcak ama Agam bizle eğlendi ve gitti

Gay olmasın ?

Şair bu şiirde ne anlatmak istemiş

Tuvalette daha önce " ımmmm" diye ses çıkarıyormuş adam şimdi "ohhhhh" diye ses çıkarıyormuş. acaba aldatılıyor muyum diyor
Ha bu arada sonucu yazmamisim calcicigim kesin aldatiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…