- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi minikimnedensustun
Bilemiyorum ki devlet sırrı sanırım
1 ayda evlilik kararı erken dedik tanışmaya geldi dedin şimdi bunlar evliliği değil görüşüp görüşmeyeceğınizi mi konuşuyorlar acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum ki devlet sırrı sanırım
Sanırım :) oğlum bu kızla konusabilirsin yok yok konusamazsin :))))) karar veremeler daha :)1 ayda evlilik kararı erken dedik tanışmaya geldi dedin şimdi bunlar evliliği değil görüşüp görüşmeyeceğınizi mi konuşuyorlar acaba
Sanırım :) oğlum bu kızla konusabilirsin yok yok konusamazsin :))))) karar veremeler daha :)
Bir saat için de arar mi bu zamana kadar aramayanSanirim is ciddiye binince korkmus biraz. Bir sure daha bekleyin, siz aramayin. Saatini falan da almak isterse kendisinin talep etmesini bekleyin
Bir saat için de arar mi bu zamana kadar aramayan
Saati almak isterse kendisinin talep etmesini bekle demiş ya canimcim onun yazdım bir saat için de arar mi diye. Sanmam ama arayacağını. Anasını da bir gorsen var ya gozumun içine bakıp gulumsedj durdu. İlk defa bir oglan annesine kanım kaynamisti halbuki. Sağ gosterip sol vurduArkadaş bir saat dememiş canım bir süre demiş. Bence annesi beğenmedi ve bu yüzden konuşmayı kesti. Bu yaşta birinin en azından açıklama yapması beklenir. Boşver sende.
Aradım açmadı. O gün mesaj attım işten geldim yorgunum uyuya kalmisim dediNeden arayip sormadin ??
Saati almak isterse kendisinin talep etmesini bekle demiş ya canimcim onun yazdım bir saat için de arar mi diye. Sanmam ama arayacağını. Anasını da bir gorsen var ya gozumun içine bakıp gulumsedj durdu. İlk defa bir oglan annesine kanım kaynamisti halbuki. Sağ gosterip sol vurdu
1 ay biz çocukla konustuk ama aslında bu olay 5 ay önceden başladı. Arkadaşımın halası oluyo çocuğun annesi. Az çok biliyordu beni. Neyse artık kismet. Haklisin bende öyle düşünüyorum. Her hayırda bir şer , her şer de bir hayır vardır mantığı. Hadi hayırlısı bakalimmBen yanlış anladım kusura bakma. Ayıp olmasın diyedir. Öyle düşünme. Sonuçta evine kadar gelip kotu davranmak olmaz. Hem de sadece bir ay. Erkenden farketmiş oldu iki tarafta. Aylarımızı verip annenin huysuzluk çıkarmasından bin kat iyidir.İyi tarafından düşün.
Evet konusurduk. Hatta ben tatildeydim ne zaman geliceksin diye sorardi. Bir ilgi bir alaka . ama 1 günde değişti. Ben neden 1 hafta mesaj atmadim çünkü kuzeni bana mesaj attı konustun mu abimle diye. Bende gece uyuya kalmış demiş. Sonra kız dedi ki ben sordum şuan ailece konusuyolarmjs. Banada bisey demiyolar sana söylerim diye dedi. Sana haber vericekmjs Abim dedi. Bende bekledim durdum deli gibi. Anca merak ettim saf gibi isteGün içinde hep konuşur muydunuz da bir anda konuşmayı kesti orayı anlamadım ben. Ve sen neden mesaj atmadın hiç ?
Aklıma gelen tek neden annesinin seni beğenmemesi olur ama o da değil diyorsun anladığım kadarıyla. Erkek milleti işte pek fazla düşünme, bir daha da arama bence.Evet konusurduk. Hatta ben tatildeydim ne zaman geliceksin diye sorardi. Bir ilgi bir alaka . ama 1 günde değişti. Ben neden 1 hafta mesaj atmadim çünkü kuzeni bana mesaj attı konustun mu abimle diye. Bende gece uyuya kalmış demiş. Sonra kız dedi ki ben sordum şuan ailece konusuyolarmjs. Banada bisey demiyolar sana söylerim diye dedi. Sana haber vericekmjs Abim dedi. Bende bekledim durdum deli gibi. Anca merak ettim saf gibi iste
Belki merak eden vardır ne oldu diye. Beyefendi ile konusamadim tabiki ama kuzeniyle konuştum. Bana yazamamis pok yiyen. Bende nasıl bir vicdan varmış dedim dümdüz gittim. Allaha havale ediyorum onuda.
Bilemem ki belki ailesiyle konusuyolardirBir saat için de arar mi bu zamana kadar aramayan