• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karisik ne yapicam bilmiyorum :(

annesınden etkılenmıstır kuzenınden ögren gercegı bence
saatı bahane edıp arayabılırsın de,bulusunca da sorarsın..
Ben bı anne vakası yasadım yıllar önce cok sevdıgım adamın aılesıyle tanısmıstım,kadın bana el bebek gul bebek davrandı gıttıgım gun yolda ayrılık mesajı gelmıstı sevgılımden...
hersey olabılır yanı

annesınden etkılenmıstır kuzenınden ögren gercegı bence
saatı bahane edıp arayabılırsın de,bulusunca da sorarsın..
Ben bı anne vakası yasadım yıllar önce cok sevdıgım adamın aılesıyle tanısmıstım,kadın bana el bebek gul bebek davrandı gıttıgım gun yolda ayrılık mesajı gelmıstı sevgılımden...
hersey olabılır yanı
Aynısı işte demek bu iisler böyle oluyo. Ne vicdansız insanlar var.

Belkide kadin bozuntuya vermek istememistir begenmemis olabilir :/ Bide ailecek gorusuyoruz demis ya demek ki kafalarina yatmayan bir durum soz konusu olmus
Saatini geri ver bence hemen keske annesiyle yollasaydin

Belkide kadin bozuntuya vermek istememistir begenmemis olabilir :/ Bide ailecek gorusuyoruz demis ya demek ki kafalarina yatmayan bir durum soz konusu olmus
Saatini geri ver bence hemen keske annesiyle yollasaydin
Yanlış anlaşılır diye yollamadim. Kadın dusunur sonra oğlumun saati ne ariyo falan diye. Bende bilemedim işte 1 günde bir insanın değişeceğini. Aslında arkadaşım bana halasının problem biri olduğunu daha önce söylemişti. Ama oğlunun bu kadar ana kuzusu olduğunu ben bilememisim

Sakın saati bahane etme.. O da az aklı varsa anlar bahane olduğunu. Kuzenine mesaj at, bilmemkimin saati bende kalmıştı, emanet sonuçta başına birsey gelmeden sana vereyim sen ulaştır canım de

Yanlış anlaşılır diye yollamadim. Kadın dusunur sonra oğlumun saati ne ariyo falan diye. Bende bilemedim işte 1 günde bir insanın değişeceğini. Aslında arkadaşım bana halasının problem biri olduğunu daha önce söylemişti. Ama oğlunun bu kadar ana kuzusu olduğunu ben bilememisim

Onceki sayfalarda gordum kuzum :( Ama cok ayip etmisler annesi kirmamak istemis ama oglu soyleyebilirdi sana..Kuzeniyle yolla saatini bence sonradan laf falan etmesin canini sıkar

Onceki sayfalarda gordum kuzum :KK43: Ama cok ayip etmisler annesi kirmamak istemis ama oglu soyleyebilirdi sana..Kuzeniyle yolla saatini bence sonradan laf falan etmesin canini sıkar[/QU
Kiza dedim yarın bir yere bırakırım gider ordan alır diye. Kız da biz seninle buluşalim sen bana ver dedi. Kz da bisey demiyor. Biliyor gerçek sebebinj. Sacmasapan isler

Merhabalar,
5 ay önce arkadaşımın kuzeniyle tanıştım. KPSS ye hazirlandigim için tanismamiza ara verdik. Temmuz 12 den sonra konuşmaya başladık. 3 hafta gayet güzel konustuk. Birbirimizden hoşlandık. Beni sevdiğini söyledi. Bende onu sevdim. Annesi bize geleceğini söyledi. Kabul ettik. Annesi geldi annemle tanıştı konuştular. Fakat annesi geldikten sonra çocuktan ses yok :KK43: 1 hafta oldu annesi bize geleli 1 haftadır ses soluk yok çocuktan. 1 günde değişti sandi. Gelen goruculerimden ilk defa onun annesini beğendim. Anneside bana bakarken gülen gözlerle bakıyordu. Ama çocuğun 1 haftadır sessiz oluşu beni artık çok sıkıntıya soktu. İşin garibi saati de benim cantamda kaldı :KK43: ne yapicam bilmiyorum. Kuzeni de o günden sonra bisey demedi. Siz olsanız ne yaparsınız.

Bukadar kisa bi zamanda neden evinize davet ettiniz ki ?
Biraz fazla acele olmuş.
Hemen isi ciddiye bindirmeye calismissiniz birde annesi geldikten sonra aramadi diyosunuz.
Aklima annesi istemedi ogluna gorusme dedi gibi seyler geliyooo malesef.
Aileniz ile tanistrmk icin bukadar erken davranmayin .
Ailenizle tanistrcagnz kisi tek ve özel olmali bence

Bukadar kisa bi zamanda neden evinize davet ettiniz ki ?
Biraz fazla acele olmuş.
Hemen isi ciddiye bindirmeye calismissiniz birde annesi geldikten sonra aramadi diyosunuz.
Aklima annesi istemedi ogluna gorusme dedi gibi seyler geliyooo malesef.
Aileniz ile tanistrmk icin bukadar erken davranmayin .
Ailenizle tanistrcagnz kisi tek ve özel olmali bence
Haklisin öyle olmalıydı. Fakat annem size gelmek istiyor diyince hayır diyemedik. Zaten tatile gitmistik. Dönüşü müsait olabildik.

Kiza dedim yarın bir yere bırakırım gider ordan alır diye. Kız da biz seninle buluşalim sen bana ver dedi. Kz da bisey demiyor. Biliyor gerçek sebebinj. Sacmasapan isler

Allah Allah ama yanlis bir sey en azindan arayip nedenini soylemesi gerekirdi yani benim kuzenlerimde gorusur ama mutlaka derler isinamadim,yasi buyuk,uyumsuz tarzi sizinki bence cok yanlis yapmis.Saati kiza verin gercek nedenini sıkıstirip soyletin hataniz varsa onu gorursunuz soylemezsede sallamayin ama uzuldum sizin icin hem annesini agirlamissiniz hem iyi davranmissin ama iste

Back
X