kafam karışık yardıma ihtiyacım var :(

Annesini kaybettikten sonra kendisini kaybettiği donemde böyle bir olaya karıştı şimdi çok pişman iş işten geçti kendiside farkında bunun

Annesini kaybettikten sonra kendisini kaybettiği donemde böyle bir olaya karıştı şimdi çok pişman iş işten geçti kendiside farkında bunun
Boşuna kendini kandirma. 7 yilini vermissin zaten bi 2 yilini daha heba etme. Unutursun unutamam deme.

Kasten adam yaralama

Himm. Ben insanlari kinamam. Sonucta herkesin başına gelebilir, tövbe etmistir falan filan.
Neyse, babaniz kabul etmiyor diyorsunuz. Peki ne yapacaksiniz? Ayrica adam yaralamaya 2 yil mi veriyorlar? Nasil bir yaralama ki bu? Anlamadim..

6 sene beraber olduğu insanı tanımazmı insan . Ayrıca uzaktan akrabamız ona dair herşeyi biliyorum iyice tanıyorum bana veya bir başkasına yanlış bi hareketi olmadı arkadaşlarıda akrabalarıda çok sever o olay da yüksek alkol alıp arkadaşalrının gazına gelerek yaptığı birşeydi ama hataydı tabi oda farkında

Himm. Ben insanlari kinamam. Sonucta herkesin başına gelebilir, tövbe etmistir falan filan.
Neyse, babaniz kabul etmiyor diyorsunuz. Peki ne yapacaksiniz? Ayrica adam yaralamaya 2 yil mi veriyorlar? Nasil bir yaralama ki bu? Anlamadim..
2bucuk yıl yatmış..2 yıl daha yatcak

Herkesler sevıyorsa babanda sevsin..

Daha hakim cezayı kesmedi avukatın dediğşne göre 2 yıl daha yatar . Bu memlekette adam öldüren çıkarda yaralayan 10 yıl ceza yer çok tanıdığım var öyle . Adalet pekte yerini bulmuyor . Napacağım konusunda hiçbir fikrim yok yaşanmışlıkları atamıyor insan

Şimdi açık açık konuşalım, kendi yaralamış.

Ben herhangi bir yorumda bulunacak kadar bilgi sahibi değilim siz de değilsiniz.

1. İnsan 30 yıllık eşini dahi tanımayabilir.

2. Arkadaşlarının gazına gelip başkasına zarar verebilmesi zarar vermesinden daha kötü bir karakter özelliği aslında.

Babam pireyi deve yapan bi insan . Bikere yine alkol aldığı bi zaman karnım ağırıyo diyim belki uyuyalım hasta kızım der diye duşunup karnım ağrıyo dediğimde hamilesin sen diyip ustume yuruyen insan

Hayır hiç korkmuyorum çunku ben korkunun ne demek olduğunu yaşadım . Onun yanında guvendeyim biliyorum

Ben zaten yaptığı şeyi savunmuyorum çunku savunulcak bi tarafı yok kızıyorum bile ama insan hata yapa yapa öğreniyor bazı şeyleri

Hayır hiç korkmuyorum çunku ben korkunun ne demek olduğunu yaşadım . Onun yanında guvendeyim biliyorum

Açık açık babanızdan kaçmak için sevgilinize sığınmışsınız, lütfen bunu normal gibi anlatmayın.

Muhtemelen sevgiliniz babanıza benziyordur karakter olarak.

Ailesinde travmatik olaylar yaşayanlar benzer sorunlu insanları seçebiliyor çünkü o soruna aşina, ona tanıdık geliyor. Diğerlerinden korkuyor.

Temkinli olun.

Evet bir kaçış yolu olarak gordum. Şimdi unutmaya çalışıyorum ama yapamıyorum beceremiyorum . Kafam karışık napıcam bilmiyorum

Hayır tabiki sadece bi fikir almak istedim bi nebze bile olsa rahatlarım diye duşundum

İnsanız başımıza herşey gelebilir bence hapse girmesinden daha önemli olan şey sizin sevginiz bütün zorluklara göğüs gerecek kadar büyük mü? İnsanları susturamazsınız maalesef ilerde eşiniz hakkında konuşabilirler sizi kınayabilirler işte ozaman göğsünüzü gere gere sevdiğiniz adamı koruyabilecek her zaman sahip çıkabilecekseniz ne ala ama böyle bir durumda ya da işsiz kaldığında,ki sabıkalı birinin iş bulması zordur,ondan utanacak veya pişman olacaksanız şimdiden bitirin bence ikiniz de daha az üzülürsünüz kendinize bu soruları sorun ve her türlü ihtimali düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…