Boşuna kendini kandirma. 7 yilini vermissin zaten bi 2 yilini daha heba etme. Unutursun unutamam deme.Annesini kaybettikten sonra kendisini kaybettiği donemde böyle bir olaya karıştı şimdi çok pişman iş işten geçti kendiside farkında bunun
Kasten adam yaralama
2bucuk yıl yatmış..2 yıl daha yatcakHimm. Ben insanlari kinamam. Sonucta herkesin başına gelebilir, tövbe etmistir falan filan.
Neyse, babaniz kabul etmiyor diyorsunuz. Peki ne yapacaksiniz? Ayrica adam yaralamaya 2 yil mi veriyorlar? Nasil bir yaralama ki bu? Anlamadim..
Herkesler sevıyorsa babanda sevsin..6 sene beraber olduğu insanı tanımazmı insan . Ayrıca uzaktan akrabamız ona dair herşeyi biliyorum iyice tanıyorum bana veya bir başkasına yanlış bi hareketi olmadı arkadaşlarıda akrabalarıda çok sever o olay da yüksek alkol alıp arkadaşalrının gazına gelerek yaptığı birşeydi ama hataydı tabi oda farkında
6 sene beraber olduğu insanı tanımazmı insan . Ayrıca uzaktan akrabamız ona dair herşeyi biliyorum iyice tanıyorum bana veya bir başkasına yanlış bi hareketi olmadı arkadaşlarıda akrabalarıda çok sever o olay da yüksek alkol alıp arkadaşalrının gazına gelerek yaptığı birşeydi ama hataydı tabi oda farkında
Hayır hiç korkmuyorum çunku ben korkunun ne demek olduğunu yaşadım . Onun yanında guvendeyim biliyorum
Bizden ne istiyorsun..babanla mı konuşalım?Hayır hiç korkmuyorum çunku ben korkunun ne demek olduğunu yaşadım . Onun yanında guvendeyim biliyorum
Kımse seni adam yaralayan bi insana layık görmedi..Hayır tabiki sadece bi fikir almak istedim bi nebze bile olsa rahatlarım diye duşundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?