• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karışık yardıma ihtiyacım var :(

İnsanız başımıza herşey gelebilir bence hapse girmesinden daha önemli olan şey sizin sevginiz bütün zorluklara göğüs gerecek kadar büyük mü? İnsanları susturamazsınız maalesef ilerde eşiniz hakkında konuşabilirler sizi kınayabilirler işte ozaman göğsünüzü gere gere sevdiğiniz adamı koruyabilecek her zaman sahip çıkabilecekseniz ne ala ama böyle bir durumda ya da işsiz kaldığında,ki sabıkalı birinin iş bulması zordur,ondan utanacak veya pişman olacaksanız şimdiden bitirin bence ikiniz de daha az üzülürsünüz kendinize bu soruları sorun ve her türlü ihtimali düşünün.
Bu zamana kadar hiç utanmadım ondan birçok insan hata yapıyo sonunda pişman oluyosa eğer bu güzel birşey ki kendiside pişman . Bu zamana kadar ezdirmedim ezdirmemde ekmek isteyene heryerde ekmek var . Ben bu zamana kadar ailemde varlık içinde buyudum ama hiçbir zaman huzurum olmadı . Varsın huzurumuz olsun ama bi kuru ekmeğimiz olsun ben huzura aç kaldım bu zamana kadar . O huzuru onda bulcamı biliyorum

Ben zaten yaptığı şeyi savunmuyorum çunku savunulcak bi tarafı yok kızıyorum bile ama insan hata yapa yapa öğreniyor bazı şeyleri

Annesini kaybettigi donemde alkol alip arkadaslarinin gaziyla adam yaralamak hata degil karakter meselesidir. Insanlar hata yaparak ogrenir dedikleri bu degildir. Hic adam yaralamadim, oldurmedim ve bunun hata oldugunu biliyorum. Demekki zor zamaninda hataya meyilli birisi, demekki alkolu agziyla icemiyor, baskasinin fikirleriyle hareket edebiliyor, adam yaralayacak kadar ileri gidebiliyor. Evet herkes hata yapabilir, ceza evinde kader mahkumlarida var ama sevgiliniz annesine saldiranlari korumak icin adam yaralamadi anladigim kadariyla yada attigi bir tweetten orada degil. Lutfen mantikli dusunun ailenizden ve babanizdan kacmak icin baska birisine degil allaha siginin hayatinizi yoluna koyun. Okuyun calisin kendi yolunuzu baskasina ihtiyac duymadan cizin. Sonrasinda zaten cok daha iyi kismetler cikacaktir karsiniza. Umarim kendiniz icin dogru karari verirsiniz.

Bu zamana kadar hiç utanmadım ondan birçok insan hata yapıyo sonunda pişman oluyosa eğer bu güzel birşey ki kendiside pişman . Bu zamana kadar ezdirmedim ezdirmemde ekmek isteyene heryerde ekmek var . Ben bu zamana kadar ailemde varlık içinde buyudum ama hiçbir zaman huzurum olmadı . Varsın huzurumuz olsun ama bi kuru ekmeğimiz olsun ben huzura aç kaldım bu zamana kadar . O huzuru onda bulcamı biliyorum
Siz kararınızı vermişsiniz zaten mutluluklar ozaman :)

Annesini kaybettigi donemde alkol alip arkadaslarinin gaziyla adam yaralamak hata degil karakter meselesidir. Insanlar hata yaparak ogrenir dedikleri bu degildir. Hic adam yaralamadim, oldurmedim ve bunun hata oldugunu biliyorum. Demekki zor zamaninda hataya meyilli birisi, demekki alkolu agziyla icemiyor, baskasinin fikirleriyle hareket edebiliyor, adam yaralayacak kadar ileri gidebiliyor. Evet herkes hata yapabilir, ceza evinde kader mahkumlarida var ama sevgiliniz annesine saldiranlari korumak icin adam yaralamadi anladigim kadariyla yada attigi bir tweetten orada degil. Lutfen mantikli dusunun ailenizden ve babanizdan kacmak icin baska birisine degil allaha siginin hayatinizi yoluna koyun. Okuyun calisin kendi yolunuzu baskasina ihtiyac duymadan cizin. Sonrasinda zaten cok daha iyi kismetler cikacaktir karsiniza. Umarim kendiniz icin dogru karari verirsiniz.
Dile kolay geliyor birşeyler . İnsanlar hiçbirşeyi başlarına gelmeden anlayamazlar . Ve o önyargılar yok mu işte sırf o on yargılar yüzünden insanlar kotu biliniyor . Bugün birçok insan birbiriyle kavga edebiliyor orda birbirlerinden şikayetçi oşmadıklar surece cezaevlerine girmiyor . Ama şikayetçi olunduğu zaman cezaevine giriliyor . Dışarda elini kolunu sallayan adam oluyor ama cezaevinde yatan karaktersiz oluyor . Böyle bakış açısı varsa söylenecek birşey yok. Hayat herkese eyvallah demiyor malesef . Herkes omzuna yukelen yuku kolay taşıyamıyor . Aileden canı yanmayan insan bilemez kardeşim .

Adam yaralayacak kadar arkadaşlarının gazına gelen bir insandan korkarım ben. Yarın başkalarının gazına gelip sizi yaralamayacağından ya da öldürmeyeceğinden nasıl emin oluyorsunuz?
Babanızdan kurtulmak için sığınacak liman olarak görmüşsünüz sanırım. Ama yanlış yolda olduğunuzu düşünüyorum.
Cezaevinde olanların çoğu da kader mahkumu falan değil. Ne demek kader mahkumu? Hepsinin ıspatlanmış bir suçu var ki ordalar.

Adam yaralamaya yardım ve yataklık nasıl oluyor anlayamadığımız için yaralama olarak bakıyoruz. Ne yapmış yani, yaralayanı evinde saklamış mı?.

Bence o tutmuş digeri de dövmüş :KK53:

Adam yaralamaya yardım ve yataklık nasıl oluyor anlayamadığımız için yaralama olarak bakıyoruz. Ne yapmış yani, yaralayanı evinde saklamış mı? Buysa olay nasıl gaza gelmiş oluyor? Eşimin bir akrabası da cezaevinde adam yaralamadan hiç hata gözüyle bakmıyoruz açıkçası. Kendi etti kendi buldu çeksin cezasını diyoruz. Hatadan hataya fark var. Hepimiz hata yapabiliriz ama bir insanın canına kast etmeyi hata olarak görmem mümkün değil.
Siz buraya fikir almaya mı geldiniz yoksa sevgilinizi savunup bizden onun iyi insan olduğunu duymaya mı ihtiyacınız var. Ona göre cevap verelim madem.
Kendisi yapmıyor arabayı kullanıyor olay yerine goturuyor orda bulunuyor evet kendisi yaptı tamam ben kesinlikle yaptığını savunmuyorum . İyi yaptıda demiyorum siz buna kendi aklı diyosunu ben hata diyorum . Çünkü insandaki pişmanlığı biliyorum . Siz tanımadığınız bi insan için iyi veya kotu diyemezsiniz bende buna hukum veremem . Daha öncede dediğim gibi sadece fikir alıp biraz rahatlamak istedim hepsi bu . Kimsenin karakterini eleştirmesini istemedim

Sevgiliniz hakkında hüküm açıklandı mı yoksa yargılama devam mı ediyor? Yaralama silahla falan işlenmiş olabilir mi?

Babam pireyi deve yapan bi insan . Bikere yine alkol aldığı bi zaman karnım ağırıyo diyim belki uyuyalım hasta kızım der diye duşunup karnım ağrıyo dediğimde hamilesin sen diyip ustume yuruyen insan
babanızda alkolün etkisinden gaza gelmiştir...
sevgiliniz gibi sizi kastten yaralamamış...:KK14:

Bu ülkede cinayetler bile 4,5 - 5 yıl ceza almıyor. Nasıl oluyorda sizin sevgiliniz adam yaralamaya yardımdan bu kadar ceza alabiliyor? Yardım değil de direk kendisi adam öldürmeye teşebbüs etmiş olmasın?:KK14:

alkol var hemde yüksek alkol demişsiniz, hapis var nasıl bir gelecek bekliyorsunuz hala ?

Neye yardım ve yataklıktan girmiş içeri? İleriki sayfalarda paylaştı mı konu sahibi?

benim uzaktan bi akrabamda girdi yardım ve yataklıktan içeri.kimse inanamadı.gerçekten iyi niyetli saf biriydi.
olay şöyleymiş.öldürülen adam çok çapkın.2-3 tane eşi var.en son pavyondan bi kadın almış.adam bu kadının kızına askıntılık etmiş.kadında adamı öldürmüş.sonra benim uzaktan akrabam olan adamı arayıp birlikte köprüden baraja atmışlar.anlatırken içim ürperdi valla.
ama 3. kez evlendi şuan.ara ara girdiği için eşleri terk etti.çokta iyi niyetli.babannesine yatalak dedesine bakıyo sürekli.herşey gelebilir insanın başına.ben böyle düşünüyorum.kendisini iyi tanıdıktan ve istedikten sonra kimin ne düşündüğü çok önemli değil.

O kötüledigin baban sevgilinden daha iyi ikiside alkol alıyor ama baban sevgilin gibi adam yaralamıyor

adam yaralama alkol butun bunlari kabul edip cok sevdigini soyluyosun vazgecemiyorum falan diyosun nerden geliyo bu genislik simdi senin o gozlerini kor eden sevgin evlenince oyle bi degisecekki hadi evlendin diyelim mesela evlilikte sevgi tek basina yetmiyo canim adimini duzgun at bi hata bazen tum gelecegini yikar bitirir ha bu saatten sonra ayrilmak istersen dikkatlli davran alkol alip sanada bisey yapmasin insallah hakkinda hayirlisi olsun

Back
X