• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karışık yardıma ihtiyacım var :(

Henüz hüküm verilmedi diyorsunuz.
Yani 2,5 yıldır tutuklu yargılanıyor sevgiliniz.
Kasten yaralamaya yardım etmekten bir insanın bu kadar uzun süre tutuklu yargılanması mümkün değil.
Ya siz işin aslını bilmiyorsunuz.
Ya da doğrusunu anlatmıyorsunuz.

Daha hakim cezayı kesmedi avukatın dediğşne göre 2 yıl daha yatar . Bu memlekette adam öldüren çıkarda yaralayan 10 yıl ceza yer çok tanıdığım var öyle . Adalet pekte yerini bulmuyor . Napacağım konusunda hiçbir fikrim yok yaşanmışlıkları atamıyor insan
Adalet yerini bulmuyor ne ya. Dag basi mi bura icip icip milleti yaralayacak. Iyi olmus, adaletin yerini buldugu nadir olaylardan biri. Yatacak tabii ki. Bilemiyorum ben olsam uzak dyrurdum, icince adam yaralayan birinden fayda gelmez bence. Babam icip etrafindakilere zarar veriyor demissin de sevgilin de icip millete zarar veriyor farkinda misin ?

benim uzaktan bi akrabamda girdi yardım ve yataklıktan içeri.kimse inanamadı.gerçekten iyi niyetli saf biriydi.
olay şöyleymiş.öldürülen adam çok çapkın.2-3 tane eşi var.en son pavyondan bi kadın almış.adam bu kadının kızına askıntılık etmiş.kadında adamı öldürmüş.sonra benim uzaktan akrabam olan adamı arayıp birlikte köprüden baraja atmışlar.anlatırken içim ürperdi valla.
ama 3. kez evlendi şuan.ara ara girdiği için eşleri terk etti.çokta iyi niyetli.babannesine yatalak dedesine bakıyo sürekli.herşey gelebilir insanın başına.ben böyle düşünüyorum.kendisini iyi tanıdıktan ve istedikten sonra kimin ne düşündüğü çok önemli değil.
Ya yapmayin allah askina. Anlatirken sizin okurken de bizim tuylerimizi urperten bir olay anlatiyorsunuz, bunu yapan insan nasil iyi niyetli olabilir. Kadinin yaptigina bi aciklama bulabilirim de barajdan ceset atmak nedir ya allah askina... Bunlari anlatip sonra da "bakin cok iyi niyetli ama" demenin bir manasi yok. Kimse kimseyi olduremez nefsi mudafaayi anlarim sadece. Yani adam iyi yapmis demiyorum da boyle bir herifi kizinin oldugu eve getiren kadinin hic sucu yokmus gibi ne de guzel anlatmissiniz. Bunlar kader falan degil, ne bok oldugunu herkesin bildigi adami kizinla ayni eve sokarsan para icin, iste boyle olur. Sonra da akrabaniz gidiyor, baraja ceset atiyor. Isterseniz dunyadaki sayili seri katilleri bi inceleyin, cogu yardim kuruluslarina falan uye olan, cevresince cok iyi taninan insanlar. Babaanne dede bakmak iyi insan olmak demek degil. Kinamak istemiyorum kesinlikle ama olayin absurdlugunu belirtmeden edemedim

adam o kadar sey yapmis cok da iyi babanesine dedesine bakiyo ilginc bi bakis acisi diyecek bisey bulamadim

Ya yapmayin allah askina. Anlatirken sizin okurken de bizim tuylerimizi urperten bir olay anlatiyorsunuz, bunu yapan insan nasil iyi niyetli olabilir. Kadinin yaptigina bi aciklama bulabilirim de barajdan ceset atmak nedir ya allah askina... Bunlari anlatip sonra da "bakin cok iyi niyetli ama" demenin bir manasi yok. Kimse kimseyi olduremez nefsi mudafaayi anlarim sadece. Yani adam iyi yapmis demiyorum da boyle bir herifi kizinin oldugu eve getiren kadinin hic sucu yokmus gibi ne de guzel anlatmissiniz. Bunlar kader falan degil, ne bok oldugunu herkesin bildigi adami kizinla ayni eve sokarsan para icin, iste boyle olur. Sonra da akrabaniz gidiyor, baraja ceset atiyor. Isterseniz dunyadaki sayili seri katilleri bi inceleyin, cogu yardim kuruluslarina falan uye olan, cevresince cok iyi taninan insanlar. Babaanne dede bakmak iyi insan olmak demek degil. Kinamak istemiyorum kesinlikle ama olayin absurdlugunu belirtmeden edemedim

Ben yaptığını doğru bulduğumu söylemedim.herşey insanlar için dedim.yani herkes hata yapabilir,insanın başına herşey gelebilir.o da dersini iyi çıkarmış birisi.bu benim düşüncem canım.

ayrıca kınamak istemiyorum diyosun ama gayet güzel kınıyosun.bu kişi benim çok uzaktan bi akrabam.hiçte beni ilgilendiren birisi değil.ama suçlu insanlarla kimse evlenmesin,kimse iş vermesin..bu düşüncelerle iyiliktne çok kötülüğe sevk ediliyolar bana göre.

Buradaki insanlardan fikir almak istiyorsun...İşte fikirler ortada çoğu kişi o adamdan sana koca olmayacağı yolunda..ve emin ol ki çoğuda haklılar...Ben BDV ye konu açıpta yine kendi bildiklerini savunanlara kızıyorum..konuda anlatmak istediğini ifade edemzsin anlarımda sen derdini gayet anlattın ama şimdi fikirler hoşuna gitmiyor..Emin ol baban ve sevgilin konusunda haklı olsaydın bunu da sana söylerlerdi....Anladığım kadarıyla Sen seçimini zaten yapmışsın umuyorumki mutlu olursun....

Buradaki insanlardan fikir almak istiyorsun...İşte fikirler ortada çoğu kişi o adamdan sana koca olmayacağı yolunda..ve emin ol ki çoğuda haklılar...Ben BDV ye konu açıpta yine kendi bildiklerini savunanlara kızıyorum..konuda anlatmak istediğini ifade edemzsin anlarımda sen derdini gayet anlattın ama şimdi fikirler hoşuna gitmiyor..Emin ol baban ve sevgilin konusunda haklı olsaydın bunu da sana söylerlerdi....Anladığım kadarıyla Sen seçimini zaten yapmışsın umuyorumki mutlu olursun....
Davul zurna az :( :( :(

2,5 yıldır yatıyor ve daha 2 yıl yatar.nasıl yardım ve yataklışmı ki bu ?
sanki işide yardım ve yataklık yapmış gibi.
yardım ve yataklıktan bukadar ceza alması normal değil :)

ayrıca kınamak istemiyorum diyosun ama gayet güzel kınıyosun.bu kişi benim çok uzaktan bi akrabam.hiçte beni ilgilendiren birisi değil.ama suçlu insanlarla kimse evlenmesin,kimse iş vermesin..bu düşüncelerle iyiliktne çok kötülüğe sevk ediliyolar bana göre.
Valla barajdan ceset atmis biriyle is yapmak istemeyen insanlara neden sasiriyorsunuz anlamiyorum. Dediginiz sey teorikte elbette dogru ama pratikte oyle islemiyor iste. Boyle pis bir ise karismis kimseyle is hayatinda beraber calismak istemem, neticede beni urkutur. Is sebebiyle yakin iliski icinde olmak zorunda oluyorsunuz bircok insanla. Siz rahat edebilir miydiniz barajdan ceset atmis veya adam yaralamadan hapis yatmis biriyle ? Bunlar hata degil karakter bozuklugudur, kimse onlari zorlamamis bu isi yaparken, nefsi mudafa da degil. Ortada bir hata veya kader mahkumlugu durumu yok yani.

Cezaevinde olması sorun değil. Herkes hata yapabilir, ama suçu önemli. Sanırım bu çocuk sokaklarda gördüğümüz serseri team. Hani şu 10 kişi dolanıp "ne bakıyon" diye adam dövenlerden. Ben bir gelecek göremedim.

Bence önce şu baba-sevgili kıyasınızı düzeltin derim.
Babanız içen çok kötü bir insan.
Sevgiliniz kasten adam yaralamış, hadi yardım yataklık yapmış diyelim, mükemmel bir insan.
Önce gerçekçi bakmaya çalışmanızı öneririm.
Babanız çok çok kötü bir adam olsa hemen evlendirirdi zannımca.

Valla barajdan ceset atmis biriyle is yapmak istemeyen insanlara neden sasiriyorsunuz anlamiyorum. Dediginiz sey teorikte elbette dogru ama pratikte oyle islemiyor iste. Boyle pis bir ise karismis kimseyle is hayatinda beraber calismak istemem, neticede beni urkutur. Is sebebiyle yakin iliski icinde olmak zorunda oluyorsunuz bircok insanla. Siz rahat edebilir miydiniz barajdan ceset atmis veya adam yaralamadan hapis yatmis biriyle ? Bunlar hata degil karakter bozuklugudur, kimse onlari zorlamamis bu isi yaparken, nefsi mudafa da degil. Ortada bir hata veya kader mahkumlugu durumu yok yani.
Belediye de iş verdiler kendisine.kimsenin de rahatsız olduğunu sanmıyorum.ben bahsettiğim kişiyle aynı işte çalışırdım.çünkü gerçekten zararsız biri.hatasının farkında.sonuç olarak işlenen suç ve suçunun farkında olup vicdan azabı çekmek ya da çekmemek önemli benim için.

Belediye de iş verdiler kendisine.kimsenin de rahatsız olduğunu sanmıyorum.ben bahsettiğim kişiyle aynı işte çalışırdım.çünkü gerçekten zararsız biri.hatasının farkında.sonuç olarak işlenen suç ve suçunun farkında olup vicdan azabı çekmek ya da çekmemek önemli benim için.
Bilmiyorum ya ben olurdum sanirim... Neyse ben varsayimlar ustune konusuyorum ama siz yasamissiniz. Belki bir bildiginiz vardir cok uzatmayayim. Allah kimseye bunu yasatmasin diyeyim...

niye belalo biriyle birlikte oöuylsn ki aklını başına al be güzeölim aşk herşeu değil ilerde çocuklarına anlatamayacağın birsey sürekli bir hızursuzluk olur 2 yıl daha içerde kakacak diyorsn oda en iyi ihtimal daha uzunda kalabilir. iyi bi insan karıncaya bile zarae veremez alkoşde alıp düşünemediğine göre kesinlkle yanlş yoldasn

Ne desek boş sen bu adamla evlenirsin canım..
Ben olsam ne yaparım. Sanirim ben olsam burnunun dikine gider ebemi görürdüm.
Huydur bu bende sonunun kötü olduğunu bile bile devam ederim..
Çok şükür hayattayim hala.
Benim ex bulunduğumuz şehrin en bilindik "külhanbey"lerindendi.
Agir abi falan iste.
Sonumuz malum...

babanın alkol sorunu var.. sevgilin aşırı alkol alıp adam yaralamış..
yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın.. iyi düşün..

Back
X