- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkilerin uyumunu belirleyen en basit gösterge venüs burcunuz. Venüsünüz uyumlu olabilir:)
oyy nadi kuta ile dina kuta nedir konu sahibi ,sanirsin çalışmadığım vize notları gibi sonuçlar ahahahahE öyle aşk da belki insanın hayatında bir kere olur. Bitince de bi daha hiç mutlu olamayacak mıyız? Ben şu anki ilişkimi ya da erkek arkadaşımı savunmak için söylemiyorum bunu. Genel olarak yorum yapıyorum. Hayatımda daha önce çok sevdiğim biri oldu mesela. Çok da uzun bir ilişkiydi. Aldatıldım ayrıldım. Tabi ki izi kaldı ama kimseyi ondan daha çok sevemem demedim. O farklıydı, başkası başka türlü farklı. Belki de ben o kadar derin bir şekilde aşık olmadım hiç anlayamıyorum o yüzden.
Önem vermeyin değil tabiki , bu ilişki olgusu bı bütündür yani güven alıyorsanız ki cahil biri değilsiniz anladığım kadarıyla , güven alıyorsanız saygılı ise değer veriyorsa bunlar varsa ozaman takılmayin derim. Tutkulu bı ilişki olur güven yoktur saygı yoktur o tutkunun da değeri kalmıyor bana kalırsa .bunu izah etmek istedim .Tabi cidden aklınız karışırsa güven alamazsaniz o başka mesele, ben güven aldiginizi hissederek karşınızda çiğ biri olmadigini algılayarak takılmayin dedim.Benimle çok mutludur ona eminim çünkü ben genel olarak huzurlu bir insanım çevreme karşı. Ama işte aşkı tanımlaması farklı, benimle mutlu ama vazgeçemeyecek kadar aşık değilse buna önem vermemeli miyim?
doğum haritandan öğrenebilirsinOnu nasıl öğreneceğiz? Benim bildiğim bir güneş burcu bir de yükselen burç vardı.
Şimdi tüm yıldızların kendi burcu çıktı.
Çok karışık işler :)
Bu kursa gitmekteki amaç ne?
Bulamadım nerdesinizFal topigine gel panpa![]()
Beeeen kocama oda banahayat ve ilişkiler filmlerdeki gibi değil. beklentilerinizin ayağı yere bassın. aksi durumda sonrası hep hayal kırıklığı ve anlamsız belirsiz mutsuzluk oluyor.
kim kime deli divane aşık olmuş ki...
hiç cevrenizde tutkulu aşık gördünüz mü ?
tutkulu aşk dediginiz şey tam olarak nedir ?
Yani kaba olucak ama bi söz var hani 4s li olan seninkine öylesi lazım
Onu nasıl öğreneceğiz? Benim bildiğim bir güneş burcu bir de yükselen burç vardı.
Şimdi tüm yıldızların kendi burcu çıktı.
Çok karışık işler :)
Bu kursa gitmekteki amaç ne?
oyy nadi kuta ile dina kuta nedir konu sahibi ,sanirsin çalışmadığım vize notları gibi sonuçlar ahahahah
28 diyo,evleniliyor galiba ahahahahAhhahahhaha onlara çok dalmamıza gerek yok, genel olarak puanlamaya baksanız yeter:))))
doğum haritandan öğrenebilirsin
Bende kendim gibi kova var,iki kovayi ayni eve koyarsan hangimiz daha özgür kavgası yaparcokta seyyapmamak lazim
![]()
Önem vermeyin değil tabiki , bu ilişki olgusu bı bütündür yani güven alıyorsanız ki cahil biri değilsiniz anladığım kadarıyla , güven alıyorsanız saygılı ise değer veriyorsa bunlar varsa ozaman takılmayin derim. Tutkulu bı ilişki olur güven yoktur saygı yoktur o tutkunun da değeri kalmıyor bana kalırsa .bunu izah etmek istedim .Tabi cidden aklınız karışırsa güven alamazsaniz o başka mesele, ben güven aldiginizi hissederek karşınızda çiğ biri olmadigini algılayarak takılmayin dedim.
Kadinin venusu erkeginde marsi iliskisinde uyumlu olacagi kisiyi gösteriyorYahu güneş burcum boğa
Yükselen burcum başak
Ay burcum varmış o da kova çıktıydı..
Al şimdi bir de venüs varmış..
Kardeşim ben hangisini okuyup da aklım tutacağım da bir karar vereceğim.
He bir de eşiminkilere bakıp toptan ilişki analizi yapmalı. Devrelerim yandı![]()
En yüksek 36 zaten. 28 çok iyiymiş:)28 diyo,evleniliyor galiba ahahahah
Arkadasim ve sevgilisi yaptigim kisi,yakinda nisanlanacaklar belli neden 28 olduğuEn yüksek 36 zaten. 28 çok iyiymiş:)
Daha mars var satürn var merkür uranüs:))))Yahu güneş burcum boğa
Yükselen burcum başak
Ay burcum varmış o da kova çıktıydı..
Al şimdi bir de venüs varmış..
Kardeşim ben hangisini okuyup da aklım tutacağım da bir karar vereceğim.
He bir de eşiminkilere bakıp toptan ilişki analizi yapmalı. Devrelerim yandı![]()
ben 10 falan diyim de modu düşsün ahahahahaEn yüksek 36 zaten. 28 çok iyiymiş:)
Kadinin venusu erkeginde marsi iliskisinde uyumlu olacagi kisiyi gösteriyor
İliski seysi yani,aslında hepsi o kadar bütün ki bi ara cok uğraştım,sonra ders calismam gerekince bıraktımevli 2 3 arkadasimin venusu ile kocalari aynıydı mesela.
Ahhaha yazık yaaa:)ben 10 falan diyim de modu düşsün ahahahaha![]()