• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı

İlişkilerin uyumunu belirleyen en basit gösterge venüs burcunuz. Venüsünüz uyumlu olabilir:)

Onu nasıl öğreneceğiz? Benim bildiğim bir güneş burcu bir de yükselen burç vardı.
Şimdi tüm yıldızların kendi burcu çıktı.
Çok karışık işler :)
Bu kursa gitmekteki amaç ne?

E öyle aşk da belki insanın hayatında bir kere olur. Bitince de bi daha hiç mutlu olamayacak mıyız? Ben şu anki ilişkimi ya da erkek arkadaşımı savunmak için söylemiyorum bunu. Genel olarak yorum yapıyorum. Hayatımda daha önce çok sevdiğim biri oldu mesela. Çok da uzun bir ilişkiydi. Aldatıldım ayrıldım. Tabi ki izi kaldı ama kimseyi ondan daha çok sevemem demedim. O farklıydı, başkası başka türlü farklı. Belki de ben o kadar derin bir şekilde aşık olmadım hiç anlayamıyorum o yüzden.
oyy nadi kuta ile dina kuta nedir konu sahibi ,sanirsin çalışmadığım vize notları gibi sonuçlar ahahahah

Benimle çok mutludur ona eminim çünkü ben genel olarak huzurlu bir insanım çevreme karşı. Ama işte aşkı tanımlaması farklı, benimle mutlu ama vazgeçemeyecek kadar aşık değilse buna önem vermemeli miyim?
Önem vermeyin değil tabiki , bu ilişki olgusu bı bütündür yani güven alıyorsanız ki cahil biri değilsiniz anladığım kadarıyla , güven alıyorsanız saygılı ise değer veriyorsa bunlar varsa ozaman takılmayin derim. Tutkulu bı ilişki olur güven yoktur saygı yoktur o tutkunun da değeri kalmıyor bana kalırsa .bunu izah etmek istedim .Tabi cidden aklınız karışırsa güven alamazsaniz o başka mesele, ben güven aldiginizi hissederek karşınızda çiğ biri olmadigini algılayarak takılmayin dedim.

Onu nasıl öğreneceğiz? Benim bildiğim bir güneş burcu bir de yükselen burç vardı.
doğum haritandan öğrenebilirsin
Bende kendim gibi kova var,iki kovayi ayni eve koyarsan hangimiz daha özgür kavgası yapar :D cokta seyyapmamak lazim :D

hayat ve ilişkiler filmlerdeki gibi değil. beklentilerinizin ayağı yere bassın. aksi durumda sonrası hep hayal kırıklığı ve anlamsız belirsiz mutsuzluk oluyor.

kim kime deli divane aşık olmuş ki...

hiç cevrenizde tutkulu aşık gördünüz mü ?

tutkulu aşk dediginiz şey tam olarak nedir ?
Beeeen kocama oda bana
Hani o filmlerdeki gibi
Ama sonrasını hiç sormayın :)
Hayatın gerçekleri:)

"Beklentilerin ayağı yere bassin" tuttum bunu

Benim hoşuma gidiyor astroloji. Hobi amaçlı gidiyorum.
Yıldız haritanızı internetten çıkarabilirsiniz. Venüs hangi burçtaysa ilişkiyi yaşama şekliniz ve beklentileriniz ona göre şekilleniyor deniyor. Eşinizin venüsüyle uyumluysa sorun yok. Güneş burcu ce yükselen de etkili tabi ki. Hepsi bir bütün.

doğum haritandan öğrenebilirsin
Bende kendim gibi kova var,iki kovayi ayni eve koyarsan hangimiz daha özgür kavgası yapar :KK70: cokta seyyapmamak lazim :KK70:

Yahu güneş burcum boğa
Yükselen burcum başak
Ay burcum varmış o da kova çıktıydı..
Al şimdi bir de venüs varmış..

Kardeşim ben hangisini okuyup da aklım tutacağım da bir karar vereceğim.

He bir de eşiminkilere bakıp toptan ilişki analizi yapmalı. Devrelerim yandı :confused:

Önem vermeyin değil tabiki , bu ilişki olgusu bı bütündür yani güven alıyorsanız ki cahil biri değilsiniz anladığım kadarıyla , güven alıyorsanız saygılı ise değer veriyorsa bunlar varsa ozaman takılmayin derim. Tutkulu bı ilişki olur güven yoktur saygı yoktur o tutkunun da değeri kalmıyor bana kalırsa .bunu izah etmek istedim .Tabi cidden aklınız karışırsa güven alamazsaniz o başka mesele, ben güven aldiginizi hissederek karşınızda çiğ biri olmadigini algılayarak takılmayin dedim.

İşte zamanla tanımaya çalışıyorum. Bu yüzden çok didikliyorum sanırım. Tekrar hata yapmak istemiyorum. Şimdiye kadar emin olduğum şeyler dürüstlüğü, kırıp dökecek de olsa gerçekleri söylüyor en azından. Gözü dışarda değil, öyle flörtöz bir tip değil ya da aç değil en azından. Bi de cimri ne yazık ki.

Yahu güneş burcum boğa
Yükselen burcum başak

He bir de eşiminkilere bakıp toptan ilişki analizi yapmalı. Devrelerim yandı :confused:
Kadinin venusu erkeginde marsi iliskisinde uyumlu olacagi kisiyi gösteriyor
İliski seysi yani,aslında hepsi o kadar bütün ki bi ara cok uğraştım,sonra ders calismam gerekince bıraktım :D evli 2 3 arkadasimin venusu ile kocalari aynıydı mesela.

Yahu güneş burcum boğa
Yükselen burcum başak

Daha mars var satürn var merkür uranüs:))))

Kadinin venusu erkeginde marsi iliskisinde uyumlu olacagi kisiyi gösteriyor
İliski seysi yani,aslında hepsi o kadar bütün ki bi ara cok uğraştım,sonra ders calismam gerekince bıraktım :KK70: evli 2 3 arkadasimin venusu ile kocalari aynıydı mesela.

Zor gerçekten bütün olarak yorumlamak. Kurs üç sene sürüyor:)

Back
X