Ez ten NeXT olmazzzMerhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Niye? Çirkin ve esmer insanlar işe yaramıyor mu? Çöpe mi atıyoruz onları? Çirkin ve esmer olunca iyi özellikleri niye işe yaramıyor?1.nin iyi özellikleri tek başina bir şeye yaramaz.
6 sene...Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Niye? Çirkin ve esmer insanlar işe yaramıyor mu? Çöpe mi atıyoruz onları? Çirkin ve esmer olunca iyi özellikleri niye işe yaramıyor?
Ama ne olur ne olmaz diye de elinde tutuyor, net bir tavrı yok adama karşı.Of kudra ya insanlara işe yaramaz demiyorum. Konu sahibi begenmemiş sonuçta begenmediyse hayvanlari çok sevmesi, iyi bir insan olmasi işe yaramaz diyorum.
Yani çekim hissedemediğim birinin dünya iyisi olmasi bende işe yaramiyor evlilik bu çekim de lazim.
Ama ne olur ne olmaz diye de elinde tutuyor, net bir tavrı yok adama karşı.
Ha adamların ikisi birden evlilik teklif etti o zaman, konuda yazılmamış da ben anlayamadım orasınıOf kudra ya insanlara işe yaramaz demiyorum. Konu sahibi begenmemiş sonuçta begenmediyse hayvanlari çok sevmesi, iyi bir insan olmasi işe yaramaz diyorum.
Yani çekim hissedemediğim birinin dünya iyisi olmasi bende işe yaramiyor evlilik bu çekim de lazim.
Kendi ofisi olan yahuşuklu arkadaşın 6 yıldır beklemediği kesin.6 sene kim kimin elinde durur orasi da bana garip geldi. Bence bu kişiler oturmuş konu sabibinden gelecek cevabi beklemiyordur. Konu sahibi kendi kendine plan yapiyor gibi.
Ha adamların ikisi birden evlilik teklif etti o zaman, konuda yazılmamış da ben anlayamadım orasını
İnsanların dış görünüşleri yüzünden aşağılanmasını sevmiyorum, doğru bulmuyorum ve gördüğüm her yerde karşı çıkıyorum.
Konu sahibi oo piti piti yaparken adamlar evleniyormuş.Sanki adamlar evlenme teklifi etmiş, sürekli peşinizde geziyor da hangisini seçsem diye kararsız kalmış gibisiniz.
Yazdıklarınız 35 değil 15 yaş niteliğinde. Birini dış görünüş olarak beğenmemek ayrı onu kara kuru, çirkin diye tarif etmek çok ayrı. Ancak düşünüp durursunuz böyle kendi kendinize bir icraat olacağını sanmıyorum.
Eh yani olabilir 6 yıldan bahsediyor.Konu sahibi oo piti piti yaparken adamlar evleniyormuş.
İkisini neden kıyaslıyosunuz ısınmadıysanız konuşmayın ikisiyle deMerhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
35 yaşında bir insan başka birinden bahsederken nasıl"çirkin kara birşey yanıma yakışmaz" diyebilir.Bu akıldan geçse bile dile dökmek ne kadar yakışıksız.Veya bu yasa gelip hala kırıp dökmeden insan nasıl olurda kendini ifade etmeyi ogreneaslina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?