Kafam karıştı

Yok be canım adamın belkide alakası bile yok konu sahibi ile.Adamlar herhangi bir şey söylememişler, sadece arada bir mesaj atıyormuş adam konu sahibi bundan yola çıkarak 6 yıldır 2 erkek arasında kaldığını düşünüyor

bubendegilim yapmadım de ne olur, kendi belasını kendi bulaydı keşke. Ama o da kaşındı, tanımadığın insana nasıl böyle bir şey gönderirsin özellikle kimliksiz ortamda. Okuyanlara ders olsun bari

Kesinlikle 2. Yi seçmelisiniz. Çünkü hayat dersleri en iyi yaşayarak, öğreniliyor.

Yess fake hesabımdan attım bana at beni kurtar dedi bende denileni yaptımm. Tam bir görev kadınıyım kıazz
Oooo ortalık fena karışmış adam yazdımı başka birşey aaa tam bomba.Konu sahibinin kendi ismini doğru verdiğinden eminiz dimi?gidip başka garibanın adını ,bilgilerini verip ortalık karıştırmasın

Ben konu sahibine inanmiyorum ya. Kimse insta adres verip şu cocuga benim yerime burada soyledigim seyleri yaz kurtar demez. Hani oyle bir şey yapacak olsam ben kendim fake acar ordan yazardim niye tanimadiğim insana vereyim en kotu kendi arkadasima yazdirirdim.

Burda sosyal bir deney yaptığınıza veya dalga geçtiğinize inanmak istiyorum. Çünkü bu okuduğum gerçek olamayacak kadar, neyse buraya uygun kelime bulamadım

Kendisiydi bence :d inşallah boş anına denk gelmişimdir de vermiştir hdjdjd

Niye yapmıyım ki ? Bana rica etti. Benim kimseyi kırdığımı gördün mü ? Nöö asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…