Bu cümleden sonrasını okumadımçirkin kara birşey
İlki ile 2 aydır konuşmuyorum pek diğeri ile bazen işlerimden dolayı görüşüyorumİkisini neden kıyaslıyosunuz ısınmadıysanız konuşmayın ikisiyle de
Ay adam da çok muhtaçtı sizin ilginizeAslında bu kelimeyi kullanmamam gerekiyordu ama söyledim bı defa bunu kendisini öyle gördüğümü anlasa daha benimle konuşmaz iyice kendi dünyasına çekilir . Nasıl yapayım bilmiyorum
Anladım bence ikisiyle de görüşmeyin çünkü ikisinde de ısınmadığınız yönleriniz varİlki ile 2 aydır konuşmuyorum pek diğeri ile bazen işlerimden dolayı görüşüyorum
Nasıl zor bir durumdaysan böyle dediğin adamdan medet umuyorsunÇünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Ben ahlakını kişiliğini mütevazı kişiliğini hiç bir erkekte görmedim bu yaşa kadar ama onun bana karşı tavırları olumlu yönde. Bana açılmaya çekiniyorSanki adamlar evlenme teklifi etmiş, sürekli peşinizde geziyor da hangisini seçsem diye kararsız kalmış gibisiniz.
Yazdıklarınız 35 değil 15 yaş niteliğinde. Birini dış görünüş olarak beğenmemek ayrı onu kara kuru, çirkin diye tarif etmek çok ayrı. Ancak düşünüp durursunuz böyle kendi kendinize bir icraat olacağını sanmıyorum.
Çok iyi biliyorum onu bana karşı boş değil. Ama söylemeye çekiniyor bunu da bilirimEh yani olabilir 6 yıldan bahsediyor.
Kendisi ilk kişinin gayet insani irtibatını da farklı algılıyor olabilir. Birşey hisseden farklı adımlar atardı bu kadar yıl içinde.
Nasıl ulaşılmaz bir kadınsa etrafında 6 senedir açılmaya çekinen ama başkasıyla da olmayıp onu bekleyen adamlar var. YersenBen ahlakını kişiliğini mütevazı kişiliğini hiç bir erkekte görmedim bu yaşa kadar ama onun bana karşı tavırları olumlu yönde. Bana açılmaya çekiniyor
Birincisi bazen bana yazıyor ikincisi ile de işlerim olduğu için görüşüyorumİkisini neden kıyaslıyosunuz ısınmadıysanız konuşmayın ikisiyle de
Niye çekiniyor ?Çok iyi biliyorum onu bana karşı boş değil. Ama söylemeye çekiniyor bunu da bilirim
Yalan yok bi defa bir kız arkadaşımla yoldan geçerken gördüm onu yolumu değiştirdim o da çaktırmadan telefonla oynuyormuş gibi yaptı sanki ama o ana çok büyük ayıp ettim onunla konuşsaydim yanımdaki kız arkadaşım beni hor görecekti1.kişi sizi yakından tanısa yüzünüze bile bakmazdı herhalde. Esmer birine “çirkin kara bir şey” demek için saf kötü olmak lazım.
İyi yapmışsın en doğrusu, esmer hatta kara biriyle konuşurken görülmek istememek hakkın.Yalan yok bi defa bir kız arkadaşımla yoldan geçerken gördüm onu yolumu değiştirdim o da çaktırmadan telefonla oynuyormuş gibi yaptı sanki ama o ana çok büyük ayıp ettim onunla konuşsaydim yanımdaki kız arkadaşım beni hor görecekti
Ya sen şakasın benceYalan yok bi defa bir kız arkadaşımla yoldan geçerken gördüm onu yolumu değiştirdim o da çaktırmadan telefonla oynuyormuş gibi yaptı sanki ama o ana çok büyük ayıp ettim onunla konuşsaydim yanımdaki kız arkadaşım beni hor görecekti
6 yıldır? İyi bakın, belki yaza düğünü falan vardır yav.Ben ahlakını kişiliğini mütevazı kişiliğini hiç bir erkekte görmedim bu yaşa kadar ama onun bana karşı tavırları olumlu yönde. Bana açılmaya çekiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?