Kuzu o da açılamamış kiBencil ve yakışıklı olanı seçin,iki gün sonra gelip burada sevgilim beni aldatiiiii diye konu açarsınız.Kolay gelsin.
Dalga mı geciyorsunuz bunlar nasıl şuursuz cumlelerYalan yok bi defa bir kız arkadaşımla yoldan geçerken gördüm onu yolumu değiştirdim o da çaktırmadan telefonla oynuyormuş gibi yaptı sanki ama o ana çok büyük ayıp ettim onunla konuşsaydim yanımdaki kız arkadaşım beni hor görecekti
KalkYa sen şakasın bencekara diye hor görülseydi insanlar kayne west , beyonce ve rihanna bu durumda olmazdı hdhdhd
Kankito hosgeldin,sakın bir yere kaybolmaYa sen şakasın bencekara diye hor görülseydi insanlar kayne west , beyonce ve rihanna bu durumda olmazdı hdhdhd
Teşekkürler ama bu kadar üstüme gelmeyinBu şarkı kara çocuktan sana gelsin konu sahibi. Bize de nostalji olur
YaaaaaaKuzu o da açılamamış kikonu sahibi senin için yazmıyorum (yalan ) ama bir arkadaşım vardı gözüne adamları kestirip hikaye yazardı adam şarkı söylese , bana kur yapıyor derdi. Adamın söylediği şarkı da şakşukaa ama tabi sen eğitimli ve BEYAZ bir kadınsın. O lanet olasıca zencilerle işin olmaz
Bence konu sahibine 2.gibi biri gerekiyor.Niye? Çirkin ve esmer insanlar işe yaramıyor mu? Çöpe mi atıyoruz onları? Çirkin ve esmer olunca iyi özellikleri niye işe yaramıyor?
Söyleme iyisiBence konu sahibine 2.gibi biri gerekiyor.
Cok guzel bir atasozu var bununla ilgili ama yazmayayım ben
Ya zaten evlenince duzelir o. Olmadi cocuk yapinca duzelir. O da olmadi ikinci cocuk...Bak bu tavsiyeleri kimse vermez kıymetimi bil.
Erkeğin uzun boylu akça pakça beyaz ve yakışıklı olanı makbuldür. Bencillik falan bunlar geçic. Yakışıklı ve beyazsa tamamdır. Sen ikinciyi kaçırma sakın. Yalnız kullanma talimatına uy yazın 50 faktör güneş kremini ihmal etme. Adama iyice sür. Sonuçta güneşten yanıp kararmış bi koca adayını kimse istemez. Hayatta mutluluklar cınım hadi byes
Kesinlikle doğruYa zaten evlenince duzelir o. Olmadi cocuk yapinca duzelir. O da olmadi ikinci cocuk...
Kiz Sevmiyor çünkü.Niye? Çirkin ve esmer insanlar işe yaramıyor mu? Çöpe mi atıyoruz onları? Çirkin ve esmer olunca iyi özellikleri niye işe yaramıyor?
Ben hiç bir şey anlamadım ama yinede teşekkürlerBak bu tavsiyeleri kimse vermez kıymetimi bil.
Erkeğin uzun boylu akça pakça beyaz ve yakışıklı olanı makbuldür. Bencillik falan bunlar geçic. Yakışıklı ve beyazsa tamamdır. Sen ikinciyi kaçırma sakın. Yalnız kullanma talimatına uy yazın 50 faktör güneş kremini ihmal etme. Adama iyice sür. Sonuçta güneşten yanıp kararmış bi koca adayını kimse istemez. Hayatta mutluluklar cınım hadi byes
6 yıldır mi çekiniyor? Hı hı kesin öyledir.Ben ahlakını kişiliğini mütevazı kişiliğini hiç bir erkekte görmedim bu yaşa kadar ama onun bana karşı tavırları olumlu yönde. Bana açılmaya çekiniyor
Aman 35’ine kadar onu bile bulamamış gelmiş burda şekil yapıyorBence konu sahibine 2.gibi biri gerekiyor.
Cok guzel bir atasozu var bununla ilgili ama yazmayayım ben
Sevmemesi hakaret edip aşağılamasını gerektirmez ama. Beğeni takip etmiyorum ki, kim beğenmiş kim beğenmemiş bileyim. Mesajınızı beğenmedim sadece.,KudrAlobar Yukarıdaki mesajlarıniza hak verip beğendim, kız sevmiyor dedim diye beğenmemişsiniz mesajimi. Sizce kız bu oğlanları sevse böyle bir konu açıp çocuğu yanıma yakıştıramıyorum der mi?
Takip ettiniz demedim zaten, haklısınız ama kız sevmiyor dedim.Sevmemesi hakaret edip aşağılamasını gerektirmez ama. Beğeni takip etmiyorum ki, kim beğenmiş kim beğenmemiş bileyim. Mesajınızı beğenmedim sadece.,
Haklısınız ama kız sevmiyor demediniz. Böyle deseydiniz tepkim farklı olurdu. Çünkü kız sevmiyor dediniz. Bu da benim kız sevmiyor o yüzden aşağılayabilir diye algılamama sebep oldu.Takip ettiniz demedim zaten, haklısınız ama kız sevmiyor dedim.
Üzgünüm ama keşke öyle ifade etseydimCidden bu konu gercek mi? Insan kendisini seven, iyi birisi hakkinda nasil kara kuru cirkin diye bir sey yazabilir nasil bir vicdan bu.. Neyse daha uzatmak istemiyorum banlanicam yoksa.. Bence sen ikinciyi sec, yakisikliligina bakar bakar aldatilirsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?