Kafam karıştı

Bencil ve yakışıklı olanı seçin,iki gün sonra gelip burada sevgilim beni aldatiiiii diye konu açarsınız.Kolay gelsin.
Kuzu o da açılamamış ki konu sahibi senin için yazmıyorum (yalan ) ama bir arkadaşım vardı gözüne adamları kestirip hikaye yazardı adam şarkı söylese , bana kur yapıyor derdi. Adamın söylediği şarkı da şakşukaa ama tabi sen eğitimli ve BEYAZ bir kadınsın. O lanet olasıca zencilerle işin olmaz

Dalga mı geciyorsunuz bunlar nasıl şuursuz cumleler

Yaaaaaa

Ya zaten evlenince duzelir o. Olmadi cocuk yapinca duzelir. O da olmadi ikinci cocuk...

Ben hiç bir şey anlamadım ama yinede teşekkürler

Cidden bu konu gercek mi? Insan kendisini seven, iyi birisi hakkinda nasil kara kuru cirkin diye bir sey yazabilir nasil bir vicdan bu.. Neyse daha uzatmak istemiyorum banlanicam yoksa.. Bence sen ikinciyi sec, yakisikliligina bakar bakar aldatilirsin artik

KudrAlobar Yukarıdaki mesajlarıniza hak verip beğendim, kız sevmiyor dedim diye beğenmemişsiniz mesajimi. Sizce kız bu oğlanları sevse böyle bir konu açıp çocuğu yanıma yakıştıramıyorum der mi?

Sevmemesi hakaret edip aşağılamasını gerektirmez ama. Beğeni takip etmiyorum ki, kim beğenmiş kim beğenmemiş bileyim. Mesajınızı beğenmedim sadece.,

Üzgünüm ama keşke öyle ifade etseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…