Ilkiyle olma. Adama yazik. Onun minnos kalbinin ustunde tepinirsin sen. Sana anneannemin deyimiyle yüzü lokum huyu bokum lazim.Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Yaptığınız kvkk veya vb ne göre suç teşkil ediyor olabilir. Haberiniz olsun.B
Benim yaptığım en büyük hata onun hesabını sana göndermek umarım bir şey yazmadın.
Sizin burada arkasından hakaret ederek , fotoğraflarını hiç tanımadığınız insanlara atarak dalga geçip eğlenmeniz de terbiyesizlik.Yeter artık cevap yazma buraya içimizi döküyoruz senin yaptığın terbiyesizlik
Ama özelde benden rica etti. Kurtar beni bu adamdan diye. Ne kadar minnoş bir kalbim olduğunu bilmiyor musun ? Kıramadım…Sizin burada arkasından hakaret ederek , fotoğraflarını hiç tanımadığınız insanlara atarak dalga geçip eğlenmeniz de terbiyesizlik.
bubendegilim cidden attın mı? Attıysan gerçekten, bu da yanlış bi hareket bence
6 yıldır ikisiyle de bir ilerleme olmadıysa şu saatten sonra olacağını sanmıyorum. Ama temennim olursa umarım ikincisi olur. İlkine layık değilsiniz çünkü, daha iyilerini hak ediyor.
Yemin ederim herkese lazim bir arkadasAma özelde benden rica etti. Kurtar beni bu adamdan diye. Ne kadar minnoş bir kalbim olduğunu bilmiyor musun ? Kıramadım…
Ya of buna sessizce gülmeye çalışıyorum bi saattir. Yerim dar olmasaydı kahkahalarla gülecektimGel gelelim ki ruhlar aleminde de yaşamıyoruz dimi
Yok valla açık sözlüsün. En olmadı kara olana ilaç bas. Micheal Jackson öyle beyazladı
Bu gece gülemeyen sadece deniz olduYa of buna sessizce gülmeye çalışıyorum bi saattir. Yerim dar olmasaydı kahkahalarla gülecektim
Kanka olak istersenYemin ederim herkese lazim bir arkadas
Benm bi falsom yok evli mutlu 1 bucuk cocukluyumKanka olak istersen
Deniz en son bana yazan eline şaapıoduu
Mutlu insanı hiç çekemem biliyor musun ?Benm bi falsom yok evli mutlu 1 bucuk cocukluyum
Bak bu tavsiyeleri kimse vermez kıymetimi bil.
Erkeğin uzun boylu akça pakça beyaz ve yakışıklı olanı makbuldür. Bencillik falan bunlar geçic. Yakışıklı ve beyazsa tamamdır. Sen ikinciyi kaçırma sakın. Yalnız kullanma talimatına uy yazın 50 faktör güneş kremini ihmal etme. Adama iyice sür. Sonuçta güneşten yanıp kararmış bi koca adayını kimse istemez. Hayatta mutluluklar cınım hadi byes
İşine geliyor dimivallahi edemem billahi edemem hep birlikte deliririz diyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?