Kafam karıştı

Hayır öyle değil, kadınların çoğu da görüntüsünden dolayı beğenmezdi . İyiliği nezaketine karakterine asla laf olmaz
Gel gelelim ki ruhlar aleminde de yaşamıyoruz dimi
Yok valla açık sözlüsün. En olmadı kara olana ilaç bas. Micheal Jackson öyle beyazladı

Aaa neden acaba düşündüm düşündüm neden bulamadım ben.
Aaa çok ilginç bir durum

Nasıl bir üslup bu? Çirkin kara bir şey ne demek? Sanki böcekten bahsediyorsunuz. Kurban olun ayol. Yaşınız 35 ama bir ergenlik var sizde.

Aslında bu kelimeyi kullanmamam gerekiyordu ama söyledim bı defa bunu kendisini öyle gördüğümü anlasa daha benimle konuşmaz iyice kendi dünyasına çekilir . Nasıl yapayım bilmiyorum
Verin adamın adresini biz yazalım kurtulsun madem siz yazmıyorsunuz. Diyelim bu kadın sizi böyle görüyor diye.
Arkasından şikayet ediyorsunuz ya bu şekilde. Bari yürekli davranın da yüzüne net bir şekilde söyleyin. Bu ne böyle yedek kulübesinde bekletir gibi.

Bunu yaparım hiç yoksa birşeylerden emin olmak adına artık içimi kemirmesin. Instagram hesabıni verebilirim gizli olarak

182ye sen olumlu bakıyosun da o senden haberdar mı acaba denizcim. Yanına yakıştırıyor mu çirkin kara bir şey diyor mu bilemiyoruz

Nasıl bir üslup bu? Çirkin kara bir şey ne demek? Sanki böcekten bahsediyorsunuz. Kurban olun ayol. Yaşınız 35 ama bir ergenlik var sizde.
Böcekler falan bize çirkin, kara bir şey olarak görünüyor küçük oldukları için ama yakından tüm yüzü görünür şekilde çekilen fotolarında çok güzeller. Bazılarının alacalı renkleri var bazılarının gerçek olmayacak kadar güzel maske gibi gözleri. Bazılarının 5 tane minnacık ışıldayan gözleri. Bizler göremiyoruz sadece. Buradaki adamın içimin güzelliğinin konu sahibi tarafından fark edildiği halde görülmemesi gibi.
Umarım adam bir an önce uyanır ama ya konu sahibi iyi rol yapıp düşüncelerini saklıyor ya da adam baya saf. Zor görür gibi

Bu eleştiriniz çok iyi dikkate alacağım

Ne güzel yazmışsınız. Yani ben böceği örnek verince bile bi durup ya böceği de Allah yarattı dedim. Ama konu sahibini anlamam mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…