- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Adamı gördüm :d hiç öyle kara değil yağız bi delikanlı djjddjKadınların efendi adam yerine p.. tercihi diye bişey vardı.. ona benzemiş
Adamın haberi yok ama, Deniz onu kendi kafasına göre yedeğe alıyor, kapı açıyor falan.Adamı gördüm :d hiç öyle kara değil yağız bi delikanlı djjddj
Vegan hemde , bak masrafta çıkartmaz sana denizciğim
Katip bana attığı adam kara değil ama kıroAdamın haberi yok ama, Deniz onu kendi kafasına göre yedeğe alıyor, kapı açıyor falan.Adamın haberi yok. Allah bilir kaçıncıyı eskitti 6 yılda adam. Durulmuştur bile adam. Yaza düğünü vardır belki, olur mu olur.
Benim yaptığım en büyük hata onun hesabını sana göndermek umarım bir şey yazmadın.Bişi dicemmm bence Deniz erkek. Kimse tanımadığı birine beğenmediği adamın instasını atmaz. Denizz ben evliyim kıazz :d
Yakisikli ama bencili secmelisin bence. Yakisikli olsun yeter yaaa, cirkin adamla omur mu gecer? Bencil adam seni bencilligi ile mutsuz etse de o yakisikli yuzune bakip "olsun beee şunun yuzune kurban, ne yapsa hakkidir" dersin olur biter.Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Ekran attım burada yazdıklarını. Zaten yazmam için atmıştın.B
Benim yaptığım en büyük hata onun hesabını sana göndermek umarım bir şey yazmadın.
Ay attın mı cidden iyi olmuşDeniz o değilde bu kara sana dava açmaz inş.aşağıladın malummm
YessAy attın mı cidden kaosss
Elim kirilaydı da sana cevap vermeseydimYessfake hesabımdan attım bana at beni kurtar dedi bende denileni yaptımm. Tam bir görev kadınıyım kıazz
Hahahahh ŞOK GEÇElim kirilaydı da sana cevap vermeseydim
Hahahahh ŞOK GEÇsenden utanıyomuş ded seninle daha fazla uğraşamam fitneci
Yeter artık cevap yazma buraya içimizi döküyoruz senin yaptığın terbiyesizlikHahahahh ŞOK GEÇsenden utanıyomuş dedim :/
Ama bana özelden yaz beni kurtar demedin mi ?Yeter artık cevap yazma buraya içimizi döküyoruz senin yaptığın terbiyesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?