Kafam karıştı

Gözüme hitap etmiyor,tarzım değil vs anlarim da çirkin nedir yahu?
Ayrıca erkek dediğin kara olur Allah'ın yarattığı hiçbir canlı çirkin değildir. Sen güzel bakamamişsindir. En fazla tarzın olmaz .

Simdi sana da kiz kurusu evde kalmis kokusmus dese biri ne olur? Ben mesela oyle sey soylenir mi terbiyesiz derim kendi adima, kiz kurusu ne demek evde kalmis ne demek igrenc kelimeler..

Ama soyleyenler oluyodur dimi?? Heh simdi hakkinda boyle soylenen biri cirkin kara bisey dediginde birine bi garip oluyo. Dogru duzgun tanimadiklariyla evlilik dusunecek denli evlilige merakli biri hala evlenemediyse insanlar da onun arkasindqn cirkin evde kalmis cok iyi bisey olsa simdiye kadar gitmisti falan diyor olabilirler..

He bunu diyenler terbiyesiz midir evet. Ama siz yine de bi dusunun cirkin kara kuru olayini :)

Adamı gördüm :d hiç öyle kara değil yağız bi delikanlı djjddj
Vegan hemde , bak masrafta çıkartmaz sana denizciğim
Adamın haberi yok ama, Deniz onu kendi kafasına göre yedeğe alıyor, kapı açıyor falan. Adamın haberi yok. Allah bilir kaçıncıyı eskitti 6 yılda adam. Durulmuştur bile adam. Yaza düğünü vardır belki, olur mu olur.

Katip bana attığı adam kara değil ama kıro ben bunun denizz olduğunu düşünüyorum

Ben ortada seçim yapacak bir şey göremedim.6 sene olmuş,eğer ikisininde size karşı bir duygusu olsa koskoca 6 sene içinde bir adım atarlardı.
Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz siz bence.
Ama olursada ilkini bende hak ettiğinizi düşünüyorum.İkinci saydığınız adamın tek bir iyi özelliği yok,parası olması dışında.Sizde belliki buna tav oluyosunuz.
Nedeni çok açık bence.

Yakisikli ama bencili secmelisin bence. Yakisikli olsun yeter yaaa, cirkin adamla omur mu gecer? Bencil adam seni bencilligi ile mutsuz etse de o yakisikli yuzune bakip "olsun beee şunun yuzune kurban, ne yapsa hakkidir" dersin olur biter.

Asla fitne yapmadım. Neyse dur şu oğlana akıl vereyim az. Başka sitede izinsiz paylaşmaktan dava etsin seni. Bi 5 yılda mapusta kal kara kuru dediğin oğlanı mumla ara. Hdjdjd YAŞASIN KÖTÜLÜK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…