Kafam karıştı ????

siz okuduğunuz için eşinizin tepkiside eltinize o yönde olmuş ama çok da güzel olmuş kime ya çocuk yoksa yok. eltinizin bu sorusu sanki eşinizi fişeklemek için olmuş da olabilir.

siz okuduğunuz için eşinizin tepkiside eltinize o yönde olmuş ama çok da güzel olmuş kime ya çocuk yoksa yok. eltinizin bu sorusu sanki eşinizi fişeklemek için olmuş da olabilir.
Ya okulum olduğunu da biliyorlar ama nedense çocuk ta çocuk herkes sorup duruyor anlamıyorum yani kendileri sadece ev hanımı. Ben hem ev hem iş hem okul hem De çocuk nasıl yetişEYim
insan biraz ince düşünür haksız miyim.
lafa gelince hepsi çok mutaasSIP eşimin ailesi . Ama yengesinin eşime çocuk yapmıyor musun demesi bana abes geldi yani yansıttıklari yaşam tarzına gore

2 yıldır evliyim. Hem çalışıp hem 2. Öğretim olarak okuyorum 27 yaşındayım eşim 31 yaşında. 2 yıldır bebek Bebek diye başımın etini yedi. Bende okulun bitmesine 2,5 yıl kaldığını , son sınıfta yani 20 ay sonra hamile kalabileceğimi soyleyip hep ertelediM. Hem okul hem iş hem çocuk gitmez taBi. Neyse iyi.De oldu aslında sorunlarımızin neredeyse tamamını çözdüK diyebilirim.terapiler çok işe yaradı nihayet Öfkesini kontrol etmeyi öğrendi artık süt liman bir evliliğim var diyebilirim ..
Neyse kafama takılan şey şu ; bebek diyip duran eşime dün akşam buyuk eltim çocuk yok mu neden yapmıyor sunuz Demis.. esimin cevabı da :" sen gelip bakacaksan , yapalım. ." Olmuş.. Bunu eltimden duydum..
şimdi hevesini mi kaçırdım bebek konusunda.sizce ne demek istedi
anlamadım ya sormadım da.. Iste şu an..
merak ettiğim bişey daha var toplamda 3 yıl. Hamile kalmazsam eşim benden sogur Mu . Biliyorum saçma ama korkuyorum işte.
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , güzel elleri ile yorum yapan herkese selamlar. .

o şaka mahiyetinde konuşmuş bence. Çok sorun edecek bişeyi görmedim.

Sizin okuldan ,yoğunluktan vs. çocuk henüz çocuk bakacak durumda olmadığınız söylemek istemiş anladığım kadarıyla,biraz da onu geçiştirmek istemiş sanki.Problem yok gibi kanımca

Ya okulum olduğunu da biliyorlar ama nedense çocuk ta çocuk herkes sorup duruyor anlamıyorum yani kendileri sadece ev hanımı. Ben hem ev hem iş hem okul hem De çocuk nasıl yetişEYim
insan biraz ince düşünür haksız miyim.
lafa gelince hepsi çok mutaasSIP eşimin ailesi . Ama yengesinin eşime çocuk yapmıyor musun demesi bana abes geldi yani yansıttıklari yaşam tarzına gore

hiç canını sıkma. eşin gereken cevabı vermiş. ohhh ohh canına değsin :) aslında çok basit değil mi çocuk çocuk demeleri gerçekten kıskanılıyorsun.

Sen ikuldan isten dolayı bakamayacagini söylemişsin. O da sen bakamayacagin için bakacaksan yapalım demiş.

ne var ki bunda?

Sen doğru karari vermissin okurken asla yapilmamasi gereken bir şey çocuk. Eşinin de hevesinin kactigini sanmiyorum. Karim okuyor ben calisiyorum bakacak insan mi varda yapalım gibisinden söylemiş. Güzel de laf sokmuş karsi tarafa kime ne yaparsiniz yapmazsiniz burnunu sokmasinlar herşeye. Gerçekten seven adam da çocuğun olmazsa sogumaz endişe etme.

hiç canını sıkma. eşin gereken cevabı vermiş. ohhh ohh canına değsin :) aslında çok basit değil mi çocuk çocuk demeleri gerçekten kıskanılıyorsun.
Evet canim papağan gibi :)
Çocuk ta çocuk başka laf bilmiyorlar :)
Neden kiskansinlar ki beni hayatım oradan oraya koşmakla geçiyor :))))

Eşinin vermiş olduğu cevapta bir sıkıntı yok..
Asıl sıkıntı çocuk yok mu diye soran kişide..
Yoğun olduğunuzu bile bile sorması bana göre çok anlamsız..

Her konunda esini kaybetme korkusu var.Valla uzuluyorum sana.Hep ya giderse ya birakirsa ya sogursa.Nasil yurutuyorsun bu sekilde.Nasil geciyor gencligin en guzel zamanlari bu tedirginlikle...Bunun stresiyle insallah hasta falan olmazsin sen.

Evet canim papağan gibi :)
Çocuk ta çocuk başka laf bilmiyorlar :)
Neden kiskansinlar ki beni hayatım oradan oraya koşmakla geçiyor :))))

çünkü çalışkansın. hep koşturmadasın ama hareketlisin. herşeyi anda anda idare ediyorsun aslında taktir edilmen lazım ama bizim türk milletinde bu yok malesef.

2 yıldır evliyim. Hem çalışıp hem 2. Öğretim olarak okuyorum 27 yaşındayım eşim 31 yaşında. 2 yıldır bebek Bebek diye başımın etini yedi. Bende okulun bitmesine 2,5 yıl kaldığını , son sınıfta yani 20 ay sonra hamile kalabileceğimi soyleyip hep ertelediM. Hem okul hem iş hem çocuk gitmez taBi. Neyse iyi.De oldu aslında sorunlarımızin neredeyse tamamını çözdüK diyebilirim.terapiler çok işe yaradı nihayet Öfkesini kontrol etmeyi öğrendi artık süt liman bir evliliğim var diyebilirim ..
Neyse kafama takılan şey şu ; bebek diyip duran eşime dün akşam buyuk eltim çocuk yok mu neden yapmıyor sunuz Demis.. esimin cevabı da :" sen gelip bakacaksan , yapalım. ." Olmuş.. Bunu eltimden duydum..
şimdi hevesini mi kaçırdım bebek konusunda.sizce ne demek istedi
anlamadım ya sormadım da.. Iste şu an..
merak ettiğim bişey daha var toplamda 3 yıl. Hamile kalmazsam eşim benden sogur Mu . Biliyorum saçma ama korkuyorum işte. .
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , güzel elleri ile yorum yapan herkese selamlar. .
Laf olsun diye söylenir ya bu cümleler o amaçla söylediğini düşünüyorum. Hani calısıyoruz bakacak kimse yok ne meraklısın tarzında.

Niye soğusun ki, niyetine girdikten sonra işiniz Allaha kalır, verirse olur elbet. Düşünme böyle seyleri. Okuluna işine kanalize ol.

Her konunda esini kaybetme korkusu var.Valla uzuluyorum sana.Hep ya giderse ya birakirsa ya sogursa.Nasil yurutuyorsun bu sekilde.Nasil geciyor gencligin en guzel zamanlari bu tedirginlikle...Bunun stresiyle insallah hasta falan olmazsin sen.
Elbette korkuyorum onu kaybetmekten.
Çünkü çok ama çok seviyorum eşimi....
utanmıyorum da bunu söylemekten,
Su an deseler ki, onun kalbi durdu , sadece senin kalbinle yaşayabilir. . Su an şu saniye hiç düşünmem , çıkarır veririm ona kalbimi....
böyle bi şeyi anlatmanın imkanı yok , cok uç noktalarda yaşatıyor insanı , ya mutluluktan havalarda uçuyorsun , ya mutsuzluktan kalbine bıçaklar giriyor..
onu her gece ama istisnasız her gece rüyamda görüyorum. . Hep birlikte bişeyler yapıyoruz. . Bazen birlikte bi havuzda yüzüyoruz ona şirinlik yapıyorum, bazen bi kuzu ya ot yediriyoruz, hatta bi kere benden başka bi kadinla puding yediğini gördüm rüyamda :)))) gece 3 te uyku sersem i popo suna tekme yi attım. .
bunlar gibi yüzlerce örnek var..
Yaşadığım bu duygulara ket vuramiyorum, onu 4 yildir tanıyorum ve 4 yildir bu haldeyim.. hala ilk günkü gibi işten gelip onu evde görünce heyecan duyuyorum. .
diyeceksin ki eşin herhalde çok romantik bi adam , asla asla değil ve bende bu duyguların u yanması için de hicbisey yapmadi. .. .
Cok derinden bağlandım..
gencligin nasıl geçiyor demişsin ya ben memnunum kalbimin böyle atarak gençliğimin gecmesinden
Allah ima şükürler olsun ..
kalbime bu sevgiyi verdiği için. .
Zor evet ama çok çok harika bisey böyle bi aşkı yaşamak. .......
Son du ana da amin diyeyim :)
Insallah hasta filan olmam canım ;)

Elbette korkuyorum onu kaybetmekten.
Çünkü çok ama çok seviyorum eşimi....
utanmıyorum da bunu söylemekten,
Su an deseler ki, onun kalbi durdu , sadece senin kalbinle yaşayabilir. . Su an şu saniye hiç düşünmem , çıkarır veririm ona kalbimi....
böyle bi şeyi anlatmanın imkanı yok , cok uç noktalarda yaşatıyor insanı , ya mutluluktan havalarda uçuyorsun , ya mutsuzluktan kalbine bıçaklar giriyor..
onu her gece ama istisnasız her gece rüyamda görüyorum. . Hep birlikte bişeyler yapıyoruz. . Bazen birlikte bi havuzda yüzüyoruz ona şirinlik yapıyorum, bazen bi kuzu ya ot yediriyoruz, hatta bi kere benden başka bi kadinla puding yediğini gördüm rüyamda :)))) gece 3 te uyku sersem i popo suna tekme yi attım. .
bunlar gibi yüzlerce örnek var..
Yaşadığım bu duygulara ket vuramiyorum, onu 4 yildir tanıyorum ve 4 yildir bu haldeyim.. hala ilk günkü gibi işten gelip onu evde görünce heyecan duyuyorum. .
diyeceksin ki eşin herhalde çok romantik bi adam , asla asla değil ve bende bu duyguların u yanması için de hicbisey yapmadi. .. .
Cok derinden bağlandım..
gencligin nasıl geçiyor demişsin ya ben memnunum kalbimin böyle atarak gençliğimin gecmesinden
Allah ima şükürler olsun ..
kalbime bu sevgiyi verdiği için. .
Zor evet ama çok çok harika bisey böyle bi aşkı yaşamak. .......
Son du ana da amin diyeyim :)
Insallah hasta filan olmam canım :KK66:

Bu ask degil histerikli bir duygu onu diyeyim.

Back
X