Kafam karma karışık

Kldgyrdndvm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
336
91
13
29
Merhaba 9 aylik evliyim baba evindeyim boşanma durumundayım eşimhiç arayıp sormadi bana sahip cikmadi bu nasıl bir çaresizliktir😟 biz eşimle görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi . Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi dünyası telefonu arkadaşları ve ailesiydi. Benimle pek vakit gecirmezdi onun için ailesiyle bir araya gelmeyi sevmezdim. Konuştum bir kaç kez dedi ben boyleyim dedim ben senin karinim yapım böyle dedi baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı doğru söz buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye bana boşanma davası açmaya kalktı sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak bir şey de tartışma da ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi aileside annesi, babası, babaanne si istemedigim i belirttim baştan ayrı oturacaksin iz dediler neden şimdi böyle dinde bile bir kadın eşinin ailesiyle oturmak istemesse ona ev açma hakkına sahipmis en küçük tartışmada sen cocuksun bayan olmayi ogren diyor du zoruma gidiyor du Engelliler sonki tartışmada erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biriyi sahip çıkmadı bana esim hicmi değer vermemis kafayı yicem babmlara gittim tekrar dedim beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar düşmeye başladm Kurulu yuva bozulmasın diye aradım tek ikimiz iyi olalimda dava yi çekeyim dedim yok dedi elimden geldiğince cabaladim olmadi

Son düzenleme:
Merhaba 9 aylik evliyim baba evindeyim boşanma durumundayım eşimhiç arayıp sormadi bana sahip cikmadi bu nasıl bir çaresizliktir😟
Kendini belli etmiş zaten bu adama güvenipte tekrar barışmayı yarın Birgün çoçuk olur yüz üstü bırakır. Arayıp sormamakta nr demek oluyor çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun hakkınız da hayırlısı

Merhaba 9 aylik evliyim baba evindeyim boşanma durumundayım eşimhiç arayıp sormadi bana sahip cikmadi bu nasıl bir çaresizliktir😟
Çok yeniymisiniz o aramadı siz yada aileniz karşı tarafı aramadı mi? Sorun cozulmucek bisi mi hemen silip atilinmis allah yardımcınız olsun dünden razı imis sanki esiniz ve ailesi

Çok yeniymisiniz o aramadı siz yada aileniz karşı tarafı aramadı mi? Sorun cozulmucek bisi mi hemen silip atilinmis allah yardımcınız olsun dünden razı imis sanki esiniz ve ailesi
Ben konuşmaya gittim ailesi beni kovdu eşimi kaç defa aradım seni istemiyorum dedi ne onun ailesi uğraştı nede kendi çok çaresizim sorun tartistik dedim böyle olmaz yapma birgün giderim dedim bana valla sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim ne ardlr ne sordular

Bu açıklık getirsen neden böyle oldu hata seninmi? eşinin mi? Bu kadar kısa bir sürede öyle basit sebeplerden evlilik bitemez
[/QUOTE
ne oldu da 9 ayda bu hale geldiniz?
2278659
Screenshot_2019-06-14-05-54-47-1.webp

Bu açıklık getirsen neden böyle oldu hata seninmi? eşinin mi? Bu kadar kısa bir sürede öyle basit sebeplerden evlilik bitemez
ne oldu da 9 ayda bu hale geldiniz?
Son kavgamizda bana erkek gibisin dedi ben de iki erkek bir evin içinde durmaz benim boyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biriyi sahip çıkmadı bana

Son kavgamizda bana erkek gibisin dedi ben de iki erkek bir evin içinde durmaz benim boyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biriyi sahip çıkmadı bana
Bunlar. Nasıl insanlar ... Hem erkek gibisin demiş ne hakla hangi tavrın yüz şeklinmi ne yani hangi kadın erkeğe benzebilirki

Ondan bi b.k olmaz gidipte totosunu kaldırma. Kararının arkasında dur. Aile büyüğü bile eve almayip bunu yapiyorsa yuh yani. Boşan kurtul vallahi insana rahatlama geliyor.

Bunlar. Nasıl insanlar ... Hem erkek gibisin demiş ne hakla hangi tavrın yüz şeklinmi ne yani hangi kadın erkeğe benzebilirki
Zorumagidiyor bu yapılanlar hadi bana erkek gibisin dedi babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim koymaktan beter ettiler beni kocam sahip çıksaydı o gün bana herkes kabul ederdi çok çaresizim 23 yaşımda böyle oldum suçum neydi ne den bunları yaşadım etrafimdakiler bir evliliği beceremedin dior çok zor dönem deyim dua edin çok zor allah kimseyi boyle sınamasın helede evlendiğin kişi sahip cikmazsa 😟

Ondan bi b.k olmaz gidipte totosunu kaldırma. Kararının arkasında dur. Aile büyüğü bile eve almayip bunu yapiyorsa yuh yani. Boşan kurtul vallahi insana rahatlama geliyor.
Öyle evet baştaki büyük büyük olsaydı oğullarının yuvasının bozulmamasi için ugrasirlardi bende bir umut gittim Kurulu yuva yıkılmasın diye elimden tutunin olmucagini bilemedim ama çok zor helede çıktığın eve dönmek anne babaya bakarken utanmak allah kimseye yasatmasin

Zorumagidiyor bu yapılanlar hadi bana erkek gibisin dedi babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim koymaktan beter ettiler beni kocam sahip çıksaydı o gün bana herkes kabul ederdi çok çaresizim 23 yaşımda böyle oldum suçum neydi ne den bunları yaşadım etrafimdakiler bir evliliği beceremedin dior çok zor dönem deyim dua edin çok zor allah kimseyi boyle sınamasın helede evlendiğin kişi sahip cikmazsa 😟
Etrafındaki laf edenlere sizin başınıza da gelsin de siz becerin de

Aklım almıyor hiç mi beni sevmemis hicmi alismamis kimi erkek karısını kaybetmemek için elinden geleni yapıyor benim esim benim peşine düşüp aramadi bile

Öyle evet baştaki büyük büyük olsaydı oğullarının yuvasının bozulmamasi için ugrasirlardi bende bir umut gittim Kurulu yuva yıkılmasın diye elimden tutunin olmucagini bilemedim ama çok zor helede çıktığın eve dönmek anne babaya bakarken utanmak allah kimseye yasatmasin
Canim benim 5 aylık evliliğim bitti başta zorlanıyorsun sakin düşünemiyorsun ama emin ol sonra da iyki boşanmışım diyorsun. Sen ailenin yanına yanlış birsey yapıp dönmedin ki böyle olacağını bilseydin evlenmezdin de yaşaman gerekiyormuş yaşadın ve bitti önüne bak ve kulaklarını tıka insanlara..

Canim benim 5 aylık evliliğim bitti başta zorlanıyorsun sakin düşünemiyorsun ama emin ol sonra da iyki boşanmışım diyorsun. Sen ailenin yanına yanlış birsey yapıp dönmedin ki böyle olacağını bilseydin evlenmezdin de yaşaman gerekiyormuş yaşadın ve bitti önüne bak ve kulaklarını tıka insanlara..
Öyle evet ama zor çıktığın eve dönmek madem böyle olacaktı niçin o gelinliği giyindim neden olmasın düğün oldu bunca emek 9 ay içinmi ydi millet evlenir çoluk çocuğa karışıp mutlu oluyrlar

Amin rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı bir kapı açsın inşallah ❤️

Back
X