Pazar sabaha kadar, form kepekli bisküvinin 5ine labne sürüp yedin, birine de fıstık ezmesi. Böyle geçti.
Pazartesi ise kahvaltı yok, dışardaydım yine tavuk şiş ve ızgara biber domates yedim. Bir de haşlanmış fasulye.
1saat kadar spor yaptım. Canım istemedi.
Akşam yemeği de soğan, domates ve mısırlı olan ton balık salatası yedim. Bikaç saat sonra uyudum. Yeni uyandım :)
Yine fıstık ezmeli bisküvi yedim ve haşlanmış mısır vee, ananas yedim baya, yarım ananasa yakın :) Birazdan yine dışarı çıkacağım.
Dünki en önemli şeyi unutmuşum, 1top vanilyalı dondurma yemiştim.
Gelelim bugüne bu öğlen müsli yedim. Akşam da cacık ve dışarda kızarmış tavuklardan, derisinden başka yağı yok. Onu da çok yemedim zaten. 3kaşığa tekabül edecek kadar pilav da yedim.
İlerleyen saatlerde de ananas yedim.
Hayat abur cubur olmadan çok sıkıcı
Ya allahım.3 hafta once spora basladım.kilo 63.8 idi.Bugun tartıldım 65.kendimi atıyordum camdan asagı.Hic aksatmıyorum sporu.niye boyle olduya..Gerci regl donemine girdimi hissediyorum.Olur mu bu kadar fark ya..
Ya allahım.3 hafta once spora basladım.kilo 63.8 idi.Bugun tartıldım 65.kendimi atıyordum camdan asagı.Hic aksatmıyorum sporu.niye boyle olduya..Gerci regl donemine girdimi hissediyorum.Olur mu bu kadar fark ya..
Olur canım, regl döneminde bikaç kilo farkediyor. Regl bitsin, sabah uyan öyle çık tartıya. Bir de şu var, sen sıkılaştığını hissediyor musun? Bir kilo yağ daha fazla yer kaplıyor bir kilo kastan. Kas yüzünden kilo aynı olabiliyor bazen ama daha fit görünebiliyorsun.
Olur canım, regl döneminde bikaç kilo farkediyor. Regl bitsin, sabah uyan öyle çık tartıya. Bir de şu var, sen sıkılaştığını hissediyor musun? Bir kilo yağ daha fazla yer kaplıyor bir kilo kastan. Kas yüzünden kilo aynı olabiliyor bazen ama daha fit görünebiliyorsun.
İyi haber, kilom 54,4 lerde ama sıkılaşma var. Hastayım buaralar spora gidemiyorum ama yılmak yok. Kaçamak yok. Bir de artık iştahım da yok. Buna üzülüyorum ama. Sağlıklı değil bu :S
61.4 kilo ile size merhaba diyorum
Herzaman oldugu gıbı yaglarım kasa donusuyor.
İncelmeme bakarsam en az 5 kilo gitmesi lazımdi ama işte.
1 beden kuculmusum.Ve ogunlerde kus kadar bile yiyemiyorum
61.4 kilo ile size merhaba diyorum
Herzaman oldugu gıbı yaglarım kasa donusuyor.
İncelmeme bakarsam en az 5 kilo gitmesi lazımdi ama işte.
1 beden kuculmusum.Ve ogunlerde kus kadar bile yiyemiyorum