- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
Günaydın Hanımlar
Konum bir dertten daha ziyade sizlerden fikir alma amaçlı açılmıştır
Hemen buda mı dert demeyin de

Eşimle bir çok sıkıntıyı aştık ve çok güzel giden bir evliliğimiz var

Eşim en son ailesine sizin sıkıntılarınızı bu saatten sonra dinlemeyeceğim deyip resti çekmişti
Konuyu pek uzatmamak adına ayrıntıya girmeyeceğim
Eşimde bende ailelerin ihtiyaçları konusunda maddi olarak asla kısıtlamayız birbirimizi
Ne o benim aileme karşı nede ben onun ailesine karşı
Ki eski konularımdan biliyorsunuz kaynımı hem dershanesine yollayıp hemde kendim bakmıştım (teşekkür bile edilmemişti tabi orası ayrı)
Geçen yıl kız kardeşine eşim ihtiyacı var diye telefon almıştı ki kızlar marka vermeyeyim ama 600-700 tl lik bir telefondu
Ama kardeşinin ihtiyacı olmasına rağmen o an aldı ama o kadar şey söyledi ki
Yok bu çok siyah yok şöyle boğuluyorum bakarken felan diye ama öyle bir durumu yoktu yani telefonun güzeldi
Şimdi eşim onların saçma sapan dertleri ile uğraşmadığı için geçen gün görümcem aramış
Abi işte bana bir ceket alırmısın diye ki (yeni işe girecek)
Kendi zaten klasik giyinen biri ve belki o ceketten on tane vardır kendinin ve bulunduğu yerde bizim yaşadığımız yerden daha fazla magaza ve seçenek var
Ses etmedim tabi eşim söyleyince peki dedim aldı yolladı
Tabi yollayınca yine yok şöyle yok böyle bir sürü bahaneler felan filan

Şimdide kv dem aramış küçük görümcem bizim burada bir çarşı var oradan gitar istiyormuş
4. sınıfa gidiyor
Yani özellikle buranın çarşısı ne alaka
Dediğim gibi ihtiyaç olan herşeye tamam derim ama sizce gitar konusu saçma değil mi?
Yada benim eşimin ailesine takıntım var ondan mı her söyledikleri batıyor?
Bu durumda tutumum ne olmalı?
Konum bir dertten daha ziyade sizlerden fikir alma amaçlı açılmıştır
Hemen buda mı dert demeyin de

Eşimle bir çok sıkıntıyı aştık ve çok güzel giden bir evliliğimiz var

Eşim en son ailesine sizin sıkıntılarınızı bu saatten sonra dinlemeyeceğim deyip resti çekmişti
Konuyu pek uzatmamak adına ayrıntıya girmeyeceğim
Eşimde bende ailelerin ihtiyaçları konusunda maddi olarak asla kısıtlamayız birbirimizi
Ne o benim aileme karşı nede ben onun ailesine karşı
Ki eski konularımdan biliyorsunuz kaynımı hem dershanesine yollayıp hemde kendim bakmıştım (teşekkür bile edilmemişti tabi orası ayrı)
Geçen yıl kız kardeşine eşim ihtiyacı var diye telefon almıştı ki kızlar marka vermeyeyim ama 600-700 tl lik bir telefondu
Ama kardeşinin ihtiyacı olmasına rağmen o an aldı ama o kadar şey söyledi ki
Yok bu çok siyah yok şöyle boğuluyorum bakarken felan diye ama öyle bir durumu yoktu yani telefonun güzeldi
Şimdi eşim onların saçma sapan dertleri ile uğraşmadığı için geçen gün görümcem aramış
Abi işte bana bir ceket alırmısın diye ki (yeni işe girecek)
Kendi zaten klasik giyinen biri ve belki o ceketten on tane vardır kendinin ve bulunduğu yerde bizim yaşadığımız yerden daha fazla magaza ve seçenek var

Ses etmedim tabi eşim söyleyince peki dedim aldı yolladı
Tabi yollayınca yine yok şöyle yok böyle bir sürü bahaneler felan filan

Şimdide kv dem aramış küçük görümcem bizim burada bir çarşı var oradan gitar istiyormuş
4. sınıfa gidiyor
Yani özellikle buranın çarşısı ne alaka
Dediğim gibi ihtiyaç olan herşeye tamam derim ama sizce gitar konusu saçma değil mi?
Yada benim eşimin ailesine takıntım var ondan mı her söyledikleri batıyor?

Bu durumda tutumum ne olmalı?