• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama takılan istekler?

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Günaydın Hanımlar
Konum bir dertten daha ziyade sizlerden fikir alma amaçlı açılmıştır
Hemen buda mı dert demeyin de :KK73::KK73:
Eşimle bir çok sıkıntıyı aştık ve çok güzel giden bir evliliğimiz var :nazar::nazar:
Eşim en son ailesine sizin sıkıntılarınızı bu saatten sonra dinlemeyeceğim deyip resti çekmişti
Konuyu pek uzatmamak adına ayrıntıya girmeyeceğim
Eşimde bende ailelerin ihtiyaçları konusunda maddi olarak asla kısıtlamayız birbirimizi
Ne o benim aileme karşı nede ben onun ailesine karşı
Ki eski konularımdan biliyorsunuz kaynımı hem dershanesine yollayıp hemde kendim bakmıştım (teşekkür bile edilmemişti tabi orası ayrı)
Geçen yıl kız kardeşine eşim ihtiyacı var diye telefon almıştı ki kızlar marka vermeyeyim ama 600-700 tl lik bir telefondu
Ama kardeşinin ihtiyacı olmasına rağmen o an aldı ama o kadar şey söyledi ki
Yok bu çok siyah yok şöyle boğuluyorum bakarken felan diye ama öyle bir durumu yoktu yani telefonun güzeldi
Şimdi eşim onların saçma sapan dertleri ile uğraşmadığı için geçen gün görümcem aramış
Abi işte bana bir ceket alırmısın diye ki (yeni işe girecek)
Kendi zaten klasik giyinen biri ve belki o ceketten on tane vardır kendinin ve bulunduğu yerde bizim yaşadığımız yerden daha fazla magaza ve seçenek var :KK62:
Ses etmedim tabi eşim söyleyince peki dedim aldı yolladı
Tabi yollayınca yine yok şöyle yok böyle bir sürü bahaneler felan filan :ukala::ukala:
Şimdide kv dem aramış küçük görümcem bizim burada bir çarşı var oradan gitar istiyormuş
4. sınıfa gidiyor
Yani özellikle buranın çarşısı ne alaka
Dediğim gibi ihtiyaç olan herşeye tamam derim ama sizce gitar konusu saçma değil mi?
Yada benim eşimin ailesine takıntım var ondan mı her söyledikleri batıyor?:olamaz:
Bu durumda tutumum ne olmalı?

Yoo hiçte batmiyor bence hisleriniz gayet yerinde. Bedava diye herseyi sizden istiyorlar, bide söylenmeseler... ben olsam hiç vaktimiz yok siz seçin sizin ordan hepsi aynı yerden üretiliyor zaten deyin.

Çok saçma olmuş o ceketi denemeden görümcenizin kabul etmesi ama neticede bedava ya o yüzden kabul etmiştir.eşinizin anne ve babası eşinize güvenerek çocuk yapmadığına göre,kendi çocuklarının masraflarını kendilerinin üstlenmesi gerekiyor.eşiniz ve siz misiniz sorumlu onlardan?
Küçük görümcenize de gitar almayın,neticede elzem bir ihtiyaç değil

Çalışıyorsanız,eşinize söyleyin maaş kartını yollasın!

Yoo hiçte batmiyor bence hisleriniz gayet yerinde. Bedava diye herseyi sizden istiyorlar, bide söylenmeseler... ben olsam hiç vaktimiz yok siz seçin sizin ordan hepsi aynı yerden üretiliyor zaten deyin.
Böyle birşeyle iki kezdir karşılaşınca eşime sert tepki vermek istemedim
Çünkü benim ailemin en saçma isteği olsa bile o hemen yapar biliyorum(ben yaptırmam asla böyle saçma şeyleri ailemde istemez ama misal olarak söyledim)
Hani o böyle samimiyetle yaklaşınca hemen kalbini kırmak istemiyorum
Söyledi ama benden hiç onay verici cümle çıkmadı
Aslında kendisi onay almak içinde sormadı
Gitar istiyormuş sanki ne yapacaksa gibi birşey söyledi ama
Onların ısrarları biraz fazlacadır:KK14:

Çok saçma olmuş o ceketi denemeden görümcenizin kabul etmesi ama neticede bedava ya o yüzden kabul etmiştir.eşinizin anne ve babası eşinize güvenerek çocuk yapmadığına göre,kendi çocuklarının masraflarını kendilerinin üstlenmesi gerekiyor.eşiniz ve siz misiniz sorumlu onlardan?
Küçük görümcenize de gitar almayın,neticede elzem bir ihtiyaç değil

Bunlarda ne bedavaciymis be... ayy sinir oluyorum böyle seylere
ben eşime söyledim aslında internetten beğensin bari öyle alalım diye
yok internet siparişi geç getirir şu gün ihtiyacım var benim diye :ukala::ukala:
ben gidip seçmedim bile eşim gidip sadece şöyle bir ceket var mı deyip alıp kargolamış
Önemli olan cekette değil hanımlar gitarda değil
bu seferde buradan kendileri ile meşgul etmeyi düşünüyorlar:KK62:

Bence maddi sıkıntılarınız yoksa takılmayın.
Abisinden istemeleri normal. Ancak anormal olan nankörlük edip söylenip beğenmemeleri.

yok internet siparişi geç getirir şu gün ihtiyacım var benim diye :ukala::ukala:
ben gidip seçmedim bile eşim gidip sadece şöyle bir ceket var mı deyip alıp kargolamış
Mesele ceket,gitar vs. olmayabilir ama bunu alışkanlık haline getirmeleri mesele.aldığınuz halde takdir etmiyorlar,ki mecbur değilsiniz.siz tepki vermedikçe karşı taraf isteklerini sıralamaya devam edecektir

Bence maddi sıkıntılarınız yoksa takılmayın.
Abisinden istemeleri normal. Ancak anormal olan nankörlük edip söylenip beğenmemeleri.
zaten insan ona üzülüyor
nankörlüklerine
yoksa benim derdimde ne bir ceket nede bir gitar
ben 4 ay kaynıma baktım dersanesine yolladım
yeri geldi oturup ders anlattım ama kv bir kez teşekkür bile etmedi

Mesele ceket,gitar vs. olmayabilir ama bunu alışkanlık haline getirmeleri mesele.aldığınuz halde takdir etmiyorlar,ki mecbur değilsiniz.siz tepki vermedikçe karşı taraf isteklerini sıralamaya devam edecektir
işte bende nasıl tepki vereceğimi tam tayin edemiyorum

Bence siz karismayin olaya ama alttan alttan lag sokusturum kocaniza ki anlasin kullanildigini

Bence siz karismayin olaya ama alttan alttan lag sokusturum kocaniza ki anlasin kullanildigini
eşim zaten biliyor
hatta geçen bir yerde görümcem foto paylaşmıştı
Fotoya baktı pink bu benim aldığım cekete benzemiyor dedi
Galiba o değil dedim bende
Bozuldu çünkü öyle bir telaşla istediler ki sanki su gibi mühimdi

Çevremde hiçbir ailenin, evladından kız-erkek farketmez bir şey istediğini görmedim.
Bunun maddi imkanla alakası yok.
Aksine durumu olmayan insan, evladına belli etmiyor ki üzülmesin, dertlenmesin diye.
Ama kk da okuduğum kadarıyla çok fazla sömürücü aile var, bunlardan biri de eşinizin ailesi.
Yazık günahtır ya, bu tip istekler gençlerin sırtına yük olmaktan başka bir şey değil.

adam evlenmiş gitmiş herkes kendi ailesine baksın artık. kayınvaliden masrafları oğluna yıkacağına kendi baksın çocuklarına. ne ala memleket yap. yap bi tane büyük, sonrakileri onun sırtına yükle. bence sesinizi çıakrın artık gitar filan çok saçma yani.

Çevremde hiçbir ailenin, evladından kız-erkek farketmez bir şey istediğini görmedim.
Bunun maddi imkanla alakası yok.
Aksine durumu olmayan insan, evladına belli etmiyor ki üzülmesin, dertlenmesin diye.
Ama kk da okuduğum kadarıyla çok fazla sömürücü aile var, bunlardan biri de eşinizin ailesi.
Yazık günahtır ya, bu tip istekler gençlerin sırtına yük olmaktan başka bir şey değil.
onlar bizim sırtımızın kamburu
resmen hayat enerjimizi sömürüyorlar
maddi şeyler o kadar önemsiz kalıyor ki bizim hayatımızda

işte bende nasıl tepki vereceğimi tam tayin edemiyorum
Her istediklerini almayacaksınız.bu ay sıkışığız,bütçemizde açık var deyip anne babasına yönlendireceksiniz ya da sen de büyüdün ihtiyaçlarını sen karşılarsın (çalıştığına göre ) kardeşine de sen alırsın,biz iki kişiyiz,yettiremiyoruz dersiniz

bence hiç karışmayın. eşiniz kendi harçlığından alıp yolluyorsa sorun yok. mesela ben aileme bir şey alırken kendime ayırttığım harçlığımdan alıyorum. ama ortak birikiminizden ya da borçla harçla alıyorsa hiç konuyu saptırmayın. bu bizim birikimimiz olmaz ya da borçla gitar mı alınır ?? olmaz deyip konuyu kapatın gitsin.

adam evlenmiş gitmiş herkes kendi ailesine baksın artık. kayınvaliden masrafları oğluna yıkacağına kendi baksın çocuklarına. ne ala memleket yap. yap bi tane büyük, sonrakileri onun sırtına yükle. bence sesinizi çıakrın artık gitar filan çok saçma yani.
eşimin babası yok
onlarda bunu çok güzel kullanıyorlar
ahh eşime bugüne kadar evini düşünme fırsatı vermediler

Her istediklerini almayacaksınız.bu ay sıkışığız,bütçemizde açık var deyip anne babasına yönlendireceksiniz ya da sen de büyüdün ihtiyaçlarını sen karşılarsın (çalıştığına göre ) kardeşine de sen alırsın,biz iki kişiyiz,yettiremiyoruz dersiniz
bana söyleseler zaten keser atarım
sanki eşime alınmazsa ölünecek gibi davrandıkları için

Back
X