• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama takılan istekler?

Eşinle aranın düzelmesine çok sevindim sen de az çekmedin be pink.
Gitar istiyomuş da adam gibi gitar kursuna vs verip hoca tutacaklar mı çocuğa yoksa havadan gitar mı istiyorlar yani. 3 5gün oynar kenara atar..
Yok hayır gitar kursuna felan gitmeyecek
Zaten öyle şeylerle ilgisi olan bir çocukta değil
Yaşından fazlaca olgun gitar onun tarzı bile değil
Eşim dile getirmez ama onların dile getirdiği zamanda kestirip atacağım
Çok orjinal bir gitar alacağımızdan değil ama en az versek 100-200 dur herhalde
O kadar çok paramız varsa ona köşeye atmalık gitar almak yerine kaynim öğrenci ona yollarız yani

insanlar ne rahat yahu, bana şunu al bunu al, daha ailemden kimseye bana şunu al bunu al demişliğim yok, ilginçmiş
abi olunca da bişey değişmez, abilerde karun değil diye düşünüyorum, eğer mecburi bi durum değilse saçma geliyor bunlar bana, mesela ayakkabısı yoktur alcak gücüde yoktur istemek zorunda kalır o ayrı ama bi sürü ayakkabısı varken ayakkabı istemesi ayrı, örnek veriyorum yani...
Yok alacak durumları var
Bakın ben çalışıyorum
Çokta güzel maaş alıyorum ama görümcem kadar ne ayakkabım vardır nede kıyafetim

Eşin niye alıp gönderiyor ki. Çeksin restini.
Yani banada kardeşim acil alabilir misiniz ceket dese burada bulamadım dese bende ihtiyacıdır deyip karşılarım yani ki ben eşime hatta kendi beğendiği olsun İnternetten sipariş edelim dedim yooo o geç gelir hemen ihtiyacım var dedi
Yani yeni kamuda ise girecek bizde bir töreni var diye aldık
Gitar alınmadı alalımda denilmedi zaten

Günaydın Hanımlar
Konum bir dertten daha ziyade sizlerden fikir alma amaçlı açılmıştır
Hemen buda mı dert demeyin de :KK73::KK73:
Eşimle bir çok sıkıntıyı aştık ve çok güzel giden bir evliliğimiz var :nazar::nazar:
Eşim en son ailesine sizin sıkıntılarınızı bu saatten sonra dinlemeyeceğim deyip resti çekmişti
Konuyu pek uzatmamak adına ayrıntıya girmeyeceğim
Eşimde bende ailelerin ihtiyaçları konusunda maddi olarak asla kısıtlamayız birbirimizi
Ne o benim aileme karşı nede ben onun ailesine karşı
Ki eski konularımdan biliyorsunuz kaynımı hem dershanesine yollayıp hemde kendim bakmıştım (teşekkür bile edilmemişti tabi orası ayrı)
Geçen yıl kız kardeşine eşim ihtiyacı var diye telefon almıştı ki kızlar marka vermeyeyim ama 600-700 tl lik bir telefondu
Ama kardeşinin ihtiyacı olmasına rağmen o an aldı ama o kadar şey söyledi ki
Yok bu çok siyah yok şöyle boğuluyorum bakarken felan diye ama öyle bir durumu yoktu yani telefonun güzeldi
Şimdi eşim onların saçma sapan dertleri ile uğraşmadığı için geçen gün görümcem aramış
Abi işte bana bir ceket alırmısın diye ki (yeni işe girecek)
Kendi zaten klasik giyinen biri ve belki o ceketten on tane vardır kendinin ve bulunduğu yerde bizim yaşadığımız yerden daha fazla magaza ve seçenek var :KK62:
Ses etmedim tabi eşim söyleyince peki dedim aldı yolladı
Tabi yollayınca yine yok şöyle yok böyle bir sürü bahaneler felan filan :ukala::ukala:
Şimdide kv dem aramış küçük görümcem bizim burada bir çarşı var oradan gitar istiyormuş
4. sınıfa gidiyor
Yani özellikle buranın çarşısı ne alaka
Dediğim gibi ihtiyaç olan herşeye tamam derim ama sizce gitar konusu saçma değil mi?
Yada benim eşimin ailesine takıntım var ondan mı her söyledikleri batıyor?:olamaz:
Bu durumda tutumum ne olmalı?

Pink tartışmlarınızın bir kısmı da bundan değil miydi?
Yani eşinin üstüne bu tarz bir çok şeyi yıkmaları gidecekleri dişçiyi doktoru bile eşine sormaları değil miydi?
Ben rest çekti diyince biraz da bunlara rest çekti diye düşünmüştüm. Bunlara rest çekmediyse sadece gelip kalma durumları mı bitti.

Bence salak yerine koymasınlar adamı artık. Burda yapmaya çalışılan çok belli. Sinek gibi mide bulandurmaya çalışıyorlar. Durup durup vızıldıyorlar ki bak hala burdayız başınızın belasıyız. Restiniz de çok işe yaradı demek istiyorlar. İzin vermeyin derim.

Ayy tam beleşciler desene Allah yardımcın olsun ne yapılır ne edilir bilmiyorum ama aklıma görümcem geldi. Biz yeni evlenirken görümcem abisine yani eşime demiştiki beni keman kursuna yazdır wuuuhh aylık kim bilir kaç para oha dedim. Baban yazıdrsın seni dedim onun daha çok parası var abinden

Gitari alin yaninada bir paket ped koyun sorarlarsa her ihtiyaci biz karsiliyoruz bir bunu istemediniz unuttunuzmu dersiniz.
Şuan pusuya yattım o ceketi başkasının üzerinde görmeyi bekliyorum
Hele onu bir başkasının üzerinde göreyim o zaman eşime söyleyeceği söylerim

Yok hayır gitar kursuna felan gitmeyecek
Zaten öyle şeylerle ilgisi olan bir çocukta değil
Yaşından fazlaca olgun gitar onun tarzı bile değil
Eşim dile getirmez ama onların dile getirdiği zamanda kestirip atacağım
Çok orjinal bir gitar alacağımızdan değil ama en az versek 100-200 dur herhalde
O kadar çok paramız varsa ona köşeye atmalık gitar almak yerine kaynim öğrenci ona yollarız yani
Katılıyorum insanın ilgisi yeteneği hocası vs olur müzik aleti çalmak için uğraşır ders alır öğrenir çok da güzel olur sonuna kadar desteklenmeyi hak eder. ancak sadece bir hevesse çocuğu şımartmaya ne gerek var. Ona da size de kötülük olur bu. Her istediğinin alınmayacağını görmeli şımarık büyümemeli.

Pink tartışmlarınızın bir kısmı da bundan değil miydi?
Yani eşinin üstüne bu tarz bir çok şeyi yıkmaları gidecekleri dişçiyi doktoru bile eşine sormaları değil miydi?
Ben rest çekti diyince biraz da bunlara rest çekti diye düşünmüştüm. Bunlara rest çekmediyse sadece gelip kalma durumları mı bitti.

Bence salak yerine koymasınlar adamı artık. Burda yapmaya çalışılan çok belli. Sinek gibi mide bulandurmaya çalışıyorlar. Durup durup vızıldıyorlar ki bak hala burdayız başınızın belasıyız. Restiniz de çok işe yaradı demek istiyorlar. İzin vermeyin derim.
Eşim sürekli bizi arayıp ağlamalarına da resti çekti
Çok nadir görüyorum telefonda konuşurken eşimi
Telefon çok önceden alınan birşeydi
Ceket konusuda görümcem kamuda ise girecek bir törenimiz var acil zorunlu diye ortalığı telaşa verdigi için alındı
Gitarı alacağını düşünmüyorum eşimin

Katılıyorum insanın ilgisi yeteneği hocası vs olur müzik aleti çalmak için uğraşır çok da güzel olur ama sadece bir hevesse çocuğu şımartmaya ne gerek var. Ona da size de kötülük. Her istediğinin olmayacağını görmeli şımarık büyümemeli.
Benim kendi çocuğum değil
Olsa bile ben almam
Şöyle almam eğer ilgisi varsa desteklerim ama
Hiç bir ilgisi olmayıp ders alma imkanı bile olmadığı şeyi almam yani
Hani deseler ki kitaptı dersti bunlara ben sonsuz destek veririm ama gerisi bana saçma geliyor

Şuan pusuya yattım o ceketi başkasının üzerinde görmeyi bekliyorum
Hele onu bir başkasının üzerinde göreyim o zaman eşime söyleyeceği söylerim
O zamaaaan ceketi başkasının üzerinde görmen için toplu dilek belirtelim burdan..inşallah lank diye kocanın önüne çıkar öyle bişey;)

Maddi durumunuz nasıl? Eşinin ailesinin durumu kötü mü? Ailede çalışan var mı? Baba veya başka erkek kardeş yok mu? Baba yerine mi koyuyorlar acaba?

Aman boşver hem alıp hem dırdır etsinler.
Eşin daha çabuk bıkar ve yollamaz:KK62:

Yok alacak durumları var
Bakın ben çalışıyorum
Çokta güzel maaş alıyorum ama görümcem kadar ne ayakkabım vardır nede kıyafetim

anladım canım ben de onu eleştiriyorum zaten, bence almayın yani, ha gitar alınabilir çünkü yaşı küçük, hediye olarak pahalı da bişey değil ama onda da sorun, bunu kaynananın söyletmesi (çünkü o yaştaki çocuk bilmez yani hangi çarşıda nasıl gitar var, zaten o yaştaki çocuğa basit gitar alınır) ve çocuğa da bu şekilde öğretiyor olması sıkıntı bence, abinden iste diye onu da alıştırıyorlar demekki

Bence suanlik sesinizi çıkarmayın derim sorunlarinizi yeni halletmisken tekrar bir kaos olup kendinizi yipratmayin.
Gitar ceket bunlar çok yuksek meblağı olan seyler degil. Baktınız ki her gecen gun maddi değeri yuksek olan bir seyler isteniyor o zaman çıkarın sesinizi. Para yetmiyor evin masraflarina yetişemiyoruz gibi dolayli sozlerle sitem edebilirsiniz

Bu da başka model, ya hu evlenmişsin artık be adam,..
Hadi bekar olsa anlarım, ama olmazki böyle de... eşinin Gelir düzeyi iyiyse de bu sizi ilgilendirir, istediğin şekilde harcarsın. Alışmış mıdır nedir bunlar... Kolay gelsin tatlm. İnşallah eşin doğru yapmadığını anlar bir gün...

Günaydın Hanımlar
Konum bir dertten daha ziyade sizlerden fikir alma amaçlı açılmıştır
Hemen buda mı dert demeyin de :KK73::KK73:
Eşimle bir çok sıkıntıyı aştık ve çok güzel giden bir evliliğimiz var :nazar::nazar:
Eşim en son ailesine sizin sıkıntılarınızı bu saatten sonra dinlemeyeceğim deyip resti çekmişti
Konuyu pek uzatmamak adına ayrıntıya girmeyeceğim
Eşimde bende ailelerin ihtiyaçları konusunda maddi olarak asla kısıtlamayız birbirimizi
Ne o benim aileme karşı nede ben onun ailesine karşı
Ki eski konularımdan biliyorsunuz kaynımı hem dershanesine yollayıp hemde kendim bakmıştım (teşekkür bile edilmemişti tabi orası ayrı)
Geçen yıl kız kardeşine eşim ihtiyacı var diye telefon almıştı ki kızlar marka vermeyeyim ama 600-700 tl lik bir telefondu
Ama kardeşinin ihtiyacı olmasına rağmen o an aldı ama o kadar şey söyledi ki
Yok bu çok siyah yok şöyle boğuluyorum bakarken felan diye ama öyle bir durumu yoktu yani telefonun güzeldi
Şimdi eşim onların saçma sapan dertleri ile uğraşmadığı için geçen gün görümcem aramış
Abi işte bana bir ceket alırmısın diye ki (yeni işe girecek)
Kendi zaten klasik giyinen biri ve belki o ceketten on tane vardır kendinin ve bulunduğu yerde bizim yaşadığımız yerden daha fazla magaza ve seçenek var :KK62:
Ses etmedim tabi eşim söyleyince peki dedim aldı yolladı
Tabi yollayınca yine yok şöyle yok böyle bir sürü bahaneler felan filan :ukala::ukala:
Şimdide kv dem aramış küçük görümcem bizim burada bir çarşı var oradan gitar istiyormuş
4. sınıfa gidiyor
Yani özellikle buranın çarşısı ne alaka
Dediğim gibi ihtiyaç olan herşeye tamam derim ama sizce gitar konusu saçma değil mi?
Yada benim eşimin ailesine takıntım var ondan mı her söyledikleri batıyor?:olamaz:
Bu durumda tutumum ne olmalı?
Anlaşılan oki siz parayı sokaktan buluyorsunuz... Yazan arkadaşlara katılıyorum hiçde abartmıyorsun. Aileye maddi destek olurda böyle olmaz. Ne biliyim çok sıkışıklardır faturaları ödeyemiyolardır erzakları yoktur falan filan. Ama ceket ve gitar kabul edilmez. Dur demenin vakti gelmiş geçiyo.

Bence ceket konusu daha sacma. 9 10 yaşındaki cocuk anlamayabilir ve alininca sevinir ki ucuz da. Ama digerlerinin istekleri cok sacma. Al falan da demeseydin keske. Nankörlüğü de ayri mesele.

Sen de elinize kalan parayla yetinmeye devam etme rahat davran git kiyafet al ihtiyacın olmasa da. Esine birseyler dank eder mi acaba

Back
X