canım erkek arkadaşından anneni aramasını isteyebilrisin belki annen telefonda onunla konuşunca düzgün biri olduğunu anlar eğer erkek arkadaşın annenle böle kibarca ,samimi bi şekilde konuşursa bu işi o çözer diyorum
yani ben kızınızı çok seviyorum bana güvenebilrisiniz falan diye teskin edici sözler söylese çözülmez mi diyosun
Sen erkek arkadaşınla mutlusun, annene sinirlenip konuşmak yerine onun senin mutlu etmek için uğraştığını , senin için planlarını paylaş ,eminim annen bunu görünce ve de seni mutlu görünce onaylayacaktır.
canım tabi ki herkes ilk günden her şeye sahip olamıyor ki , önemli olan o lokmayı helalinden boğazından geçirebilmek değil mi , hangi iş olursa olsun , zamanla daha iyileri de olur. Allah kimseye muhtaçlık vermesin.benim annemin babamın bile 30 küsür yıllık evliler hala eksikleri var , bitmezde :)
anneler hep böyle korkuyorlar ,en iyi talip bile olsa kızım için daha iyisi olsun istiyorlar ona da hak vermek lazım, bir kere üzülmüşsün , tekrar üzülmeni istemediği için böyle tedirgindir.
yerinde olsam acele etmeden , hem erkek arkadaşımı daha iyi tanımaya çalışırdım bu meyanda nasıl biri olduğunu anneme anlata anlata hem onu razı ederdim.tabi bunu hak ediyorsa
Annenin istememesinin sebebi işi olmaması mı? Yani garanti bir işi.
Tek sorun buysa anneni ikna etmek daha kolay olacaktır. Sen baştan onay vermiştin demek yerine istememesinin nedenlerini sor. Telefonla konuştun sanırım annenle. Yanına gitme imkanın varsa gidip yüzyüze konuş. Öyle daha iyi bir iletişim olur aranızda.
Sen anneni tatmin etmeye çalıştıkça annen daha çok bahane bulur bence.. Bu işler "sevgilim şöyle iyi böyle iyi" demekle de olmuyor.. Ailenle tanıştır annen tanıdıkça ve senin mutlu olduğunu gördükçe sevecektir erkek arkadaşını.. En azından ben böyle düşünüyorum..
en onemli mesele annen bunları derken sen erkek arkadasından ve kendinden eminmisin bu senı aslında sıkan bogan ... eminmisin onla bi hayat yasamaktan bu kdr zorluga ragmen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?