• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda binbir düşünce...

Patti

Çizgisiz Avarel
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.323
405
363
Merhaba arkadaşlar... En sonunda yazmaya karar verdim düşünmekten bir hal oldum. Ben bir süre önce bir ayrılık yaşadım. hiç haketmediğim şeyler yaşattıkları için ayrıldım. Allaha havale ettim. kısa bir süre sonra çok uzun zamandır tanıdığım biri girdi hayatıma. Niyeti ciddiydi herşeyimi biliyordu. Biraz tanımaya çalışıyorduk birbirimizi. Babam bizi kahve içerken gördü. Öylesine gelmiş falan dedim. babamında tanıdığı biri. Birşey demedi ama erkek arkadaşım liseli aşıklar gibi korkuyla yaşamak istemiyorum söyleyelim ailelere dedi. Tamam dedim söyledik. Hatta söz tarihimizi belirledik. Anneme söylemiştim ben taaaa en baştan. o onay vermişti. Ama iş ciddiye binince annem kendini geri çekti. ''Nasıl olacak bu iş şu şunu diyor bu bunu diyor'' dedi durdu. Annemi her arayıp kapattığımda ağladım. Sen onay vermiştin diyorum hayır diyor.

Kalıcı bir işi yok diyor. Erkek arkadaşım şuan çalışıyor iyi bi yerde iki üni mezunu ama hakettiği mevkide değil. Kimin işi garanti yarın ne olacağımız bellimi? Para herşey değil... yarın birgün çıkarırlarsa diyor. hem sen daha ötekini unutmamışsındırki diyor. hadi seni aldatırsa diyor. işte sürekli başkalarının söylediklerini söylüyor. en ufak birşeydede küsüyor. Ulaşamıyorum anneme duvar örüldü sanki. oysa ben onun onayını ilk başta aldım. ve çok düşkünüm. o ne dese aklım takılıyor. Bi çok iyi, bi çok olumsuz düşüncelere sahip. Napacağımı şaşırdım.

Öte yandan erkek arkadaşım öyle hayaller kuruyorki. yüzüğümüzü bile almış. Diğerinde yaşadığım onca hayal kırıklığından sonra... Herneyse kültür farklılığımız yok. iyi anlaşıyoruz çok şükür. birikmişimiz yok. o sürekli ailesine yardım ediyordu. kredi çekerek bişeyler yapmaya çalışcaz. bunu annemlere söylemek istemiyorum çünkü yine bir sürü laf duyucam. Bugün annem bana '' sen aldatılsanda devam edersin senin için farketmez dedi.'' çok kırıldım. Ben onlar üzülmesin diye vazgeçtim biçok şeyden. çok sinirli bi insanım çok çabuk bağırıyorum ama sonra pişman oluyorum. Konuyu dağıttığımın farkındayım. Sizlerden bir fikir bekliyorum... Nasıl davranacağımı şaşırdım. şeytan diyorki vazgeç herşeyden... Ama erkek arkadaşımın ne suçu var... Bilmiyorum kafam allak bullak. diğerini unuttuğuma inandıramıyorum kimseye. Boğuluyorum sanki...

Okuyan gözlerinize sağlık...

canım erkek arkadaşından anneni aramasını isteyebilrisin belki annen telefonda onunla konuşunca düzgün biri olduğunu anlar eğer erkek arkadaşın annenle böle kibarca ,samimi bi şekilde konuşursa bu işi o çözer diyorum

canım erkek arkadaşından anneni aramasını isteyebilrisin belki annen telefonda onunla konuşunca düzgün biri olduğunu anlar eğer erkek arkadaşın annenle böle kibarca ,samimi bi şekilde konuşursa bu işi o çözer diyorum

Erkek arkadaşım annemi arar konuşur onunla iyi konuşuyor ama bana herşeyi yansıtıyor...

yani ben kızınızı çok seviyorum bana güvenebilrisiniz falan diye teskin edici sözler söylese çözülmez mi diyosun

yani ben kızınızı çok seviyorum bana güvenebilrisiniz falan diye teskin edici sözler söylese çözülmez mi diyosun

Ben annemin böyle düşündüğünü ona söylemedim. Yarın bigün başa kalkar diye. Anneme tavır alır diye. halini hatrını sormak için arıyo konuşuyolar. görüşüyolar falan ama annemin aklında sürekli sorular var ve ben bunaldım artık. Kimin evlenirken herşeyi varki. olanlar var tabi ama genelde yok. bişeyler çalışılarak yapılıyo.

Hiçkimse birşey yazmamış:31:

Sen erkek arkadaşınla mutlusun, annene sinirlenip konuşmak yerine onun senin mutlu etmek için uğraştığını , senin için planlarını paylaş ,eminim annen bunu görünce ve de seni mutlu görünce onaylayacaktır.

canım tabi ki herkes ilk günden her şeye sahip olamıyor ki , önemli olan o lokmayı helalinden boğazından geçirebilmek değil mi , hangi iş olursa olsun , zamanla daha iyileri de olur. Allah kimseye muhtaçlık vermesin.benim annemin babamın bile 30 küsür yıllık evliler hala eksikleri var , bitmezde :)

anneler hep böyle korkuyorlar ,en iyi talip bile olsa kızım için daha iyisi olsun istiyorlar ona da hak vermek lazım, bir kere üzülmüşsün , tekrar üzülmeni istemediği için böyle tedirgindir.

yerinde olsam acele etmeden , hem erkek arkadaşımı daha iyi tanımaya çalışırdım bu meyanda nasıl biri olduğunu anneme anlata anlata hem onu razı ederdim.tabi bunu hak ediyorsa :46: :46:

Annenin istememesinin sebebi işi olmaması mı? Yani garanti bir işi.
Tek sorun buysa anneni ikna etmek daha kolay olacaktır. Sen baştan onay vermiştin demek yerine istememesinin nedenlerini sor. Telefonla konuştun sanırım annenle. Yanına gitme imkanın varsa gidip yüzyüze konuş. Öyle daha iyi bir iletişim olur aranızda.

Sen anneni tatmin etmeye çalıştıkça annen daha çok bahane bulur bence.. Bu işler "sevgilim şöyle iyi böyle iyi" demekle de olmuyor.. Ailenle tanıştır annen tanıdıkça ve senin mutlu olduğunu gördükçe sevecektir erkek arkadaşını.. En azından ben böyle düşünüyorum..

Sen erkek arkadaşınla mutlusun, annene sinirlenip konuşmak yerine onun senin mutlu etmek için uğraştığını , senin için planlarını paylaş ,eminim annen bunu görünce ve de seni mutlu görünce onaylayacaktır.

canım tabi ki herkes ilk günden her şeye sahip olamıyor ki , önemli olan o lokmayı helalinden boğazından geçirebilmek değil mi , hangi iş olursa olsun , zamanla daha iyileri de olur. Allah kimseye muhtaçlık vermesin.benim annemin babamın bile 30 küsür yıllık evliler hala eksikleri var , bitmezde :)

anneler hep böyle korkuyorlar ,en iyi talip bile olsa kızım için daha iyisi olsun istiyorlar ona da hak vermek lazım, bir kere üzülmüşsün , tekrar üzülmeni istemediği için böyle tedirgindir.

yerinde olsam acele etmeden , hem erkek arkadaşımı daha iyi tanımaya çalışırdım bu meyanda nasıl biri olduğunu anneme anlata anlata hem onu razı ederdim.tabi bunu hak ediyorsa :46: :46:

Aynen öyle annem benim için endişeleniyor. ama bazen bunaltıyor bunları bana yansıtmasa ne güzel olur. ben anlatamamki şöle yapmış böle yapmış diye huyum değil... Hak edip haketmediğinide zaman gösterecek saol yorum için:34:

Annenin istememesinin sebebi işi olmaması mı? Yani garanti bir işi.
Tek sorun buysa anneni ikna etmek daha kolay olacaktır. Sen baştan onay vermiştin demek yerine istememesinin nedenlerini sor. Telefonla konuştun sanırım annenle. Yanına gitme imkanın varsa gidip yüzyüze konuş. Öyle daha iyi bir iletişim olur aranızda.

İşim dolayısıyla gidemiyorum:31: geçici iş diyor ama ben sınavı kazanamasaydım benimde geçici bi işim olacaktı. tamam işi olmayıp evde otursa arama gereği duymasa çalışmasa haklı dicemde çalışıyo bakalım... hiçbişeyin garantisi yok bu hayatta kazanmakta kaybetmekte saniyeler içinde oluyor. kredi çekerek yapmaya çalışcaz ama bunu duyurmak istemiyorum. duyurmalımıyım bilmiyorum... kafam çok karışık:26:

Sen anneni tatmin etmeye çalıştıkça annen daha çok bahane bulur bence.. Bu işler "sevgilim şöyle iyi böyle iyi" demekle de olmuyor.. Ailenle tanıştır annen tanıdıkça ve senin mutlu olduğunu gördükçe sevecektir erkek arkadaşını.. En azından ben böyle düşünüyorum..

Annem erkek arkadaşımı tanıyor sürekli çevremizde olan biriydi zaten ve seviyor. ama ona söyleyemiyor tabi soru işaretlerini bana söylüyor. ben zaaten hemen karamsarlığa kapılmaya hazır bi insanım dibe çöküyorum. azıcık mücadele gücüm olsaydı keşke. ama çok kırılganım:ssz:

en onemli mesele annen bunları derken sen erkek arkadasından ve kendinden eminmisin bu senı aslında sıkan bogan ... eminmisin onla bi hayat yasamaktan bu kdr zorluga ragmen ?

en onemli mesele annen bunları derken sen erkek arkadasından ve kendinden eminmisin bu senı aslında sıkan bogan ... eminmisin onla bi hayat yasamaktan bu kdr zorluga ragmen ?

Babamla konuştuk sözü erteledik. babam biraz daha tanımamı istedi. yaşn küçük pat diye karar verme dedi mantıklı buldum. bu duruma erk. arkadaşım çok bozuldu ama en mantıklısı zamana yaymak... hakkımızda hayırlısı yorumlar için tşk

Back
X