kafamda bir soru?

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.571
3.949
333
29
Esimle yolda yuruyorduk eski sevgilisinin calistigi is yerinin onunden gecerken basini cevirdi bakti kizin orda calistigini biliyordum bilmemezlikten gelip neye bakiyorsun dedim bir arkadas burda calisiyor dedi o sirada kiz da camda telefonla konusurken esimi gordu kizla bakistilar esimin yuzu guluyordu bense sok oldum kaldim bisey diyemedim daha dogrusu ne diyecegimi bilemedim aglamakli oldum sizce?

o an belli etmediğiniz icin sonradan ne diyebilirsiniz ki kötü olmus

Yolu geçtikten sonra ^"o kızın kim olduğunu biliyorum ve senin yüzündeki o pis sırıtıştan hiç hoşlanmadım " diyip trip atsaydınız keşke..
Kavga edebilirdi sokak ortasinda tartismak istemedim sadece aglamak istedim sizce ne dusunmeliyim

Ne düşünmeliyim derken ne düşünüyorsunuz Bir anlık bir refleks ve merak ile de bakmış olabilir.Bundan çok bir anlam çıkarılmaz. Sadece trip atmalık bir mevzu bana göre..

Amacim suan oturup onla tartismak degil her zaman bi bahanesi olur onu dinlemek istemiyorum ne dusunmeliyim nasil yorumlamaliyim bunu bilmek istiyorum

Ayan beyan bir arkadaş burda çalışıyordu demiş.. Bildiğinizi bilmiyorsa kime baktığını biliyordum, gülümsediğine göre hala iyi anıyorsun. Benim yanımda yapma de geç bence. Büyütmeye değmez, kıskanç durumuna düşersin üste çıkar. Laflar da belli istesem onla evlenirdim, abartma, beni daraltma vs. vs.

Düşünecek birşey yok bence
Ben de geçenlerde eski erkek arkadaşımla göz göze geldim..
Geçmiş bitmiş
Bir arkadaş burda çalışıyordu deyip hususi bakması ya meraktandır ya da karşı tarafa sırıtması bak ben iyiyim algısı vermek istemesinden olabilir.
Kendiniz ifade edin biraz.

Calistigi yeri bilip onunden gecerken bilincli bakip hosuna gidip gulumsedigi icin hala sevdigini dusundum

Ne hissediyorsan öyle davran
Sen niye saklıyosun ki utanması gereken eşin

tesadüf olarak karşı karşıya gelinse problem yok da hususi olarak bakması ve gulmesi rahatsız edici.keşke o an dile getirseydiniz dusunduklerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…