kafamda bir soru?

Ne dusunmeliyim sizce?

Sen ne düşünmelisin bilmiyorum. Ben aynı durumda ne düşünürdüm söyleyeyim. Birlikte zaman geçirdiği, bir zamanlar yanında mutlu olduğu, belki bir zamanlar aşık olduğu insanla karşılaştığında gülümsemesi gayet normal diye düşünürdüm. Hatta selam verebilirsin derdim muhtemelen eşime. Çünkü şu an onunla değil benimle evli, onu değil beni seviyor. Biz birlikte bir hayat kurmuşuz eski sevgilileri kafaya takıp sorun edemem ben...

hala onu sevdiğini düşünmek anlamsız bence.
yani eski sevgili bu illaki merak oluyor o yüzden bakmıştır bu hâla onu seviyor demek değil.
ya da ben evlendim bi de sana bak demek için öyle bir sırıtış yapmış olabilir.
tamam her durumda hoş değil ama öyle de büyütülcek kafaya takılacak bir konu değil

Takmamak degil mi en dogrusu bu

Yani suratimi astim o da noldu falan dedi ama tartismak istemedim
Deseydiniz keşke kim olduğunu biliyorum ve bu yaptığın hiç hoşuma gitmedi diye sonuçta karşınızdaki hayat arkadaşınız niye hissetliklerinizi paylasamiyacaksinizki.meraktan bakmistir büyük ihtimal hala sevdiğinden değil artık takmayin sizde zaten o an yaşanmış bitmiş olay.

Geçtikten sonra X değil miydi o ? demiş olsaydınız şimdi sinir küpü olmayacaktınız.
Ayrıca bakmasında bir acaiplik göremedim ben. Sonuçta bir ilişki yaşanmış bitmiş düşman mı olsunlar?

belki de kıza hava atmak istemiştir, bak evlendim ben hem de senden daha güzeliyle diye

Ben bırak eski erkek arkadaşımın çalıştığı yerin önünden geçmek aynı semte gidince karşılaşırsak diye huzursuz oluyorum bu ne genişlik yanındakine saygısızlık. Neden görmezden gelmek yerine özellikle bakıyorki. Sizi de sündürmüş heralde bişey diyememişsiniz. Uyuz oluyorum böyle şeylere. Sen eski sevgiline gülümsesen merak ettim kocan ne yapardı acaba

Ayni benim gibi dusundunuz ama takarak da kendimi uzuyorum

Ne dusunmelisin bilmiyorumda ben olsam kesin cok sey dusunur cok pis ariza cikarirdim..bu ne yuzsuzluk..aynini sen yapsan coktan avukata dilekce vermisti..

Ne dusunmelisin bilmiyorumda ben olsam kesin cok sey dusunur cok pis ariza cikarirdim..bu ne yuzsuzluk..aynini sen yapsan coktan avukata dilekce vermisti..
Cok haklisiniz gercektn icimde nefret uzuntu umursamazlik duygularim karisik

çok kırılırdım ve bunu asla unutmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…