- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ne dusunmeliyim sizce?
Yani suratimi astim o da noldu falan dedi ama tartismak istemedimtesadüf olarak karşı karşıya gelinse problem yok da hususi olarak bakması ve gulmesi rahatsız edici.keşke o an dile getirseydiniz dusunduklerinizi.
Takmamak degil mi en dogrusu buSen ne düşünmelisin bilmiyorum. Ben aynı durumda ne düşünürdüm söyleyeyim. Birlikte zaman geçirdiği, bir zamanlar yanında mutlu olduğu, belki bir zamanlar aşık olduğu insanla karşılaştığında gülümsemesi gayet normal diye düşünürdüm. Hatta selam verebilirsin derdim muhtemelen eşime. Çünkü şu an onunla değil benimle evli, onu değil beni seviyor. Biz birlikte bir hayat kurmuşuz eski sevgilileri kafaya takıp sorun edemem ben...
Takmamak degil mi en dogrusu bu
Deseydiniz keşke kim olduğunu biliyorum ve bu yaptığın hiç hoşuma gitmedi diye sonuçta karşınızdaki hayat arkadaşınız niye hissetliklerinizi paylasamiyacaksinizki.meraktan bakmistir büyük ihtimal hala sevdiğinden değil artık takmayin sizde zaten o an yaşanmış bitmiş olay.Yani suratimi astim o da noldu falan dedi ama tartismak istemedim
Canim ya :) arkadaslar dogru soyluyor en dogrusu takmamak"Bende eski erkek arkadaşıma bakıp güleceğim " derdim
belki de kıza hava atmak istemiştir, bak evlendim ben hem de senden daha güzeliyle diyeEsimle yolda yuruyorduk eski sevgilisinin calistigi is yerinin onunden gecerken basini cevirdi bakti kizin orda calistigini biliyordum bilmemezlikten gelip neye bakiyorsun dedim bir arkadas burda calisiyor dedi o sirada kiz da camda telefonla konusurken esimi gordu kizla bakistilar esimin yuzu guluyordu bense sok oldum kaldim bisey diyemedim daha dogrusu ne diyecegimi bilemedim aglamakli oldum sizce?
Umarim oyledir canimbelki de kıza hava atmak istemiştir, bak evlendim ben hem de senden daha güzeliyle diye
Eminim unutmustur, eger unutamamis olsaydi sizinle evlenmezdi. Arada gordugunde bu sekilde ufak tepkiler vermesi normal. Siz kendinize ve esinize guveninBilmiyordum unutmustur sandim
Ne dusunmeliyim sizce?
Ayni benim gibi dusundunuz ama takarak da kendimi uzuyorumBen bırak eski erkek arkadaşımın çalıştığı yerin önünden geçmek aynı semte gidince karşılaşırsak diye huzursuz oluyorum bu ne genişlik yanındakine saygısızlık. Neden görmezden gelmek yerine özellikle bakıyorki. Sizi de sündürmüş heralde bişey diyememişsiniz. Uyuz oluyorum böyle şeylere. Sen eski sevgiline gülümsesen merak ettim kocan ne yapardı acaba
Cok haklisiniz gercektn icimde nefret uzuntu umursamazlik duygularim karisikNe dusunmelisin bilmiyorumda ben olsam kesin cok sey dusunur cok pis ariza cikarirdim..bu ne yuzsuzluk..aynini sen yapsan coktan avukata dilekce vermisti..
Esimle yolda yuruyorduk eski sevgilisinin calistigi is yerinin onunden gecerken basini cevirdi bakti kizin orda calistigini biliyordum bilmemezlikten gelip neye bakiyorsun dedim bir arkadas burda calisiyor dedi o sirada kiz da camda telefonla konusurken esimi gordu kizla bakistilar esimin yuzu guluyordu bense sok oldum kaldim bisey diyemedim daha dogrusu ne diyecegimi bilemedim aglamakli oldum sizce?
Kiz telefonla konusuyordu sonra kapatti galiba teli ama gulmuyordu sadece bakiyorduKiz da ona gulumsedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?