Kafamda dönüp duran sorun

What goes around

Kalpler Allah'ın elindedir..
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
123
-9
48
Evet tam da başlıktaki gibi.. Kafamda deli sorular.
Hemen konuya geçiyorum. Eşim 3 kardeş Benim iki görümcem var, biri evli şehir dışında.
Evli görümcemin bir, benim iki çocuğum var. Küçüklerin yaşları yakın.
Görümcemler geçenlerde bi hafta yatılı kaldı annesinde. Sonra evlerine döndüler.

Dün biz kplere oturmaya gittik. Kp dedi ki diğer torunundan için "x hiç eşya fırlatıp atmıyor bu niye atıyor" kötü niyetli değil biliyorum. Bunda sorun yok. Ben de şakasına bakıyorum "x e hemen alışmışsın " diye takıldım ikisi de torunu yani.
Küçük bekar olan görümcem(19 yaşındaki) illaki alışılıyo yenge dedi gülümsedim sadece . Kp cvp vermeden atladı yani.
Sonra şakasına kp ye yine dedim ki: " Y nin (benim kızım) yeri ayrıdır onun için" bilirim
Aynı görümcem gülümseyerek ikisi de aynı bizim için yenge diye yine atladı.
Misafirr kadın vardı hiç yapmam ama sadece gülümsedim yine.
Ben kpye takılırım o da bana sorunumuz yok şükür. Ama bu kızın böyle demesi ben mi abarttım bilemedim. (Bi saygısızlığı olmamıştır ufak bii laf taşıma dışında).
İçim içimi yiyor uygun cevap verebilirdim. Normalde çok çekinmem ama o sıra büyütmedim sonra düşündükçe battı içime.
Ne dersiniz ben mi büyüttüm sizce? Sonradan konuşsam mı sorsam mı amacını fln.

K

Ne amacı soracaksınız anlamadım. Çocuklarınızı kayırsınlar istemişsiniz yapmamışlar.

Tabiki buyutuyorsunuz,kızcağız bir şey dememiski,gayet kibar karşılık vermiş hatta,19 yaşındaki kıza kendi kendinize ve boş yere bilenmeyin bence

Dert olduğuna emin misiniz? abartıyorsunuz tabiki. Ne demiş ki? Olması gerekeni söylemiş.
Çok doğru. Olması gereken bu. Ama bunu küçük görümce değil de kpnin kendiisi dese düşünmezdim bile. Ama sanki ayar vermeye çalışıyor gibi hissettim düşününce. En ufacık ayrımı zaten ben de istemem.

Vallahi art niyet arama kapasitenize hayran kaldım.

Küçücük çocuğu kıskanmadım bilip bilmeden rastgele yazarak siz saçmalıyorsunuz . Ben hep bu şekilde takılırım kpye. Bu sözleri her zaman söylerim. Yüzeysel anlatıyorum diye hemen kendimizce yargıda bulunmayın

Şaka maka demişsiniz ama
İçim içimi yiyor uygun cevap verebilirdim
Demeniz pek te işi şaka olarak algılamadığınızı gösteriyor.
Kız da kötü bir şey dememiş "ikisi de aynı bizim için" demiş.
Sonuçta ikisi de torun neden yerleri ayrı olsun ki?

Cevapta ve üslup sıkıntı yok aslında. Belki ondan o an bir şey demedim. Ama sanırım içimi sıkan şey buna sebebiyet vermiş olmak sanırım. Benim şakamı ciddiye mi aldı acaba diye üzüldüm. Sonuçta birinin halası, birinin teyzesi

valla ben yazdıklarınıza göre yorum yapıyorum. Bunun şakası bile komik değil ve gereksiz

Habıre sakasına komik olmayan seyler soylemıssiniz
Emin olun, ki beni tanımadığınız için anlattığım kadarına cvp yazmanız normal, art niyetim yoktu. Görümcemin çocuğunu Gerçekten seviyorum. Öyle şakaları yaparız birbirimize. Görümcem de yapar babasına. Amacım kpye takılmak, çocuk bahane. Yani konu görümcemin çocuğu değil de başka bi nesne fln da olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…