Kafamda dönüp duran sorun

19 yaşında olan görümceniz çok güzel cevaplar vermiş takdir ettim.

Banada yengem gelip benim evladımın yeri sizde farklıdır dese hepsi eşit derim.

Hepsi yeğen, hepsi torun, hepsi canımız hiç birinin birinden farkı olamaz. Affınıza sığınarak söylüyorum bence biraz siz saçmalamışsınız.

Senin 2 evladın olsa ilerde çocukları olduğunda torunlarını ayırabilir misin ?
Veya yeğenlerini ayırabilirmisin ?
İyi ki cevap verip uzatmamışsın dahada kendini dibe çekmeden konuyu kapatmışsınız.
 
Gorumcenın Cocugunu sevmiyorsunuz demedim. ard arda, komik olmayan sakalar yapmissınız dedım.
Gorumcenız yapabilir babasına saka, babası o.
Yeri gelir babası kızar ona.
Size kızamamıs gorumce mudahale etmıs.
Aferin gorumceye.

Demek kı sakalarınızı sevmemısler.
X in yeri ayrı sende cumlesının neresi saka ayrıca dumduz cumle bu.
 
Yahu herkesin çocuğu kendine güzel, sevimli ve akıllı. Başka insanlar için sizin çocuğunuz sadece çocuk. Başka bir anlam ifade etmez. Kaldı ki; yeğen ve torunda tabii ki aynı olacak onlar için. Hatta bir torunu daha fazla sevmeleri de sizin için sorun olmamalı. Kabul edin ya da etmeyin ama bazı çocuklar evet diğerlerinden daha sıcak kanlı ve sevimli olabiliyor ve daha çok sevilebiliyor. Çok abartmışsınız bence.
 
Su hayatta Hersey ıstedıgınız gıbı olmayabilir
Siz kayınpederden cevap beklersiniz adam efendilıgını bozmak istemez, kızı mudahıl olur.
Kizi susturmadıgına gore onun verecegı cevabı vermıs gorumce.
Sizde tamam dıyıp hayatınıza bakın.
Kızınız sıze ozel, onlara gore tum yegen ve torunlar esıt
Ozet bu aslında.
 
Yani ortamdaki en masum kişi, çocuklardan sonra görümce. Kayınpeder boşuna bir kıyaslama yapmış, siz gereksiz yere müdafaaya geçmişsiniz. Görümce "illa ki alışılıyor" demiş. Eeee, alışmasın mı insanlar torunlarına? Bunun üstüne sanki çocuklar bir koltuk yarışındaymış gibi kızınızın yerinin ayrı olduğunu belirtmişsiniz. Niye ayrı olsun, öteki de torun değil mi? Görümce de buna karşılık gayet adilane bir laf etmiş. Sizi pek anlayamadım ben ya.
 
Senin cocugun niye ayricalikli olmak zorunda pardon???
 
Bence büyütülcek bişey yok tatlım kız bişey dememiş sorun yapmana gerek küçük şeyler için kimseyle kötü olma kendi canını da sıkma
 
Çoğu cümlemize katılıyorum aslında. Yeri gelmişken forumda yorumlarıyla dikkatimi çeken üyelerdensiniz,yorum yazmanıza sevindim.
Ancak bazı şeyleri ciddi anlamda kısaltıp, özet ve yüzeysel anlattığım için biraz eğreti ve hoş olmayan şekilde görünmüş. Kayınpederin ya da bir başkasının benim çocuğumu daha çok sevmesi kayırması vs.benim için çok önemli, olmazsa olmaz bir durum değil. Onu daha çok sevsinler o da sorun değil. Hayat felsefem en çok ben, hep ben değil.
Size katılıyorum çünkü direkt bakınca hoş olmayan gereksiz bi şaka gibi görünüyor. Ama üslubum ve mimikler birleşince amacımın ayrım yapsınlar olmadığını hissettirmiş olduğumu, düşünmüştüm.
 
Baba x e alısmıssın dedikten sonrasında hıc uzatmayacaktınız
Kaldı kı gorumce de kotu veya saygısız bisey dememıs.
Hanı suanda da takıp edeceğiniz bisey yok
Yegenlerım arasında, xın yeri sende baska deseler hepsi aynı ne munasebet derım bende.
Ortada aslında sorun yok daha cok demek ıstedıgım bu
Gorumceye sorulacak bisey de yok buyuzden.
 
Takıcak başka bir şey bulamadınız mı? Abartıyorsunuz havadan nem kapan birisidiniz galiba
 
Görümcenize ne soracaksınız tam olarak? Benim kızımın ablanın kızından yerinin daha ayrı olmasına niye karıştın mı diyeceksiniz? Yazarken bile saçma geldi bana. Görümceniz gayet politik ve yuvarlama cevaplar vermiş. Belki onlar da sizin şakalarınıza gıcık oluyordur çocuklar arasında kıyaslama yapıyor şaka ayağına filan diye.
 
Şaka mı bu? şakaysa hiç komik değil?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…