Kafamda dönüp duran sorun

Çok doğru. Olması gereken bu. Ama bunu küçük görümce değil de kpnin kendiisi dese düşünmezdim bile. Ama sanki ayar vermeye çalışıyor gibi hissettim düşününce. En ufacık ayrımı zaten ben de istemem.
Daha cok ayarı sen vermeye çalışmışsın gibi duruyor burdan bakınca.

Evet gerçekten mutlu oldum. 😂
Çünkü gülerek laf sokan insanlar hepimizin cevresinde var. Kendinin, çocuğunun diğerlerinin daha üstünde tutulmasini bekleyen, ufacık sözlerden dag kadar alınıp kendi sozlerinin farkinda olmayan. O kadar mutlu oldum ki anlatamam o yüzden.
Hepimiz biliyoruz sende inkar etme bence
Benimkinin yeri ayrı ama 😃 diye gülerken ki ifadenin:KK12::KK53:bu ikisiin karışımı olduğunu 😂
komik yani yok bi kere gülerken söylediklerinin gerçekçi ol bence
Kız hepsinin yeri aynı deyince:KK23:
Yav he he sen kimsin ki benim yüz ifademi görmeden çevrendeki insanlarla kıyaslayabiliyorsın? Kendinize gelin, benim konum stresini atacağın klavyeden saydıracağın boş yapacağın yer değil. Hadi dışarı 😄😄😄

Kabul edin, sizin çocuğunuz eş ailesi tarafindan eleştirilemez bir cocuktu nezdinizde, bu yüzden oyuncağını yere atıyor denildiğinde içten içe fesatlandiniz ve gülerek laf sokmaya çalıştınız. Kız ise, kivirmadan gayet düz bir şekilde doğru olanı söylemiş. Siz hala lafın altında mi kaldım, ne deseydim derdindesiniz. Ne diyeceksiniz, susun.
Hadi ya ben fesadım siz masum mağdur. Ya şu bilip bilmeden yafta yapmayın. Yok fesatmuş bilmem ne. Kendinize gelin

Yav he he sen kimsin ki benim yüz ifademi görmeden çevrendeki insanlarla kıyaslayabiliyorsın? Kendinize gelin, benim konum stresini atacağın klavyeden saydıracağın boş yapacağın yer değil. Hadi dışarı 😄😄😄
:kusmuk::kusmuk:
Cevap olarak bu smileyler yeterli olur diye düşünüyorum

İki çocuğu mukayese ederek şaka konusu yapmak öncelikle bir anneye yakışacak tavır değil. Kp nizle bu şekilde takılmanızda doğru değil, O da torunu hepsinin yeri aynıdır ayrıdır bunun konusunu yapmanız bence şaka olamayacak birşey. Dolayısıyla görümce evet alınmışta olabilir. O torun uzaktaymış az görüyorlardır vs insan daha çok alınabilir. Buna rağmen kızı çok takdir ettim yaşından çok olgun cevap vermiş.

Evet tam da başlıktaki gibi.. Kafamda deli sorular.
Hemen konuya geçiyorum. Eşim 3 kardeş Benim iki görümcem var, biri evli şehir dışında.
Evli görümcemin bir, benim iki çocuğum var. Küçüklerin yaşları yakın.
Görümcemler geçenlerde bi hafta yatılı kaldı annesinde. Sonra evlerine döndüler.

Dün biz kplere oturmaya gittik. Kp dedi ki diğer torunundan için "x hiç eşya fırlatıp atmıyor bu niye atıyor" kötü niyetli değil biliyorum. Bunda sorun yok. Ben de şakasına bakıyorum "x e hemen alışmışsın " diye takıldım ikisi de torunu yani.
Küçük bekar olan görümcem(19 yaşındaki) illaki alışılıyo yenge dedi gülümsedim sadece . Kp cvp vermeden atladı yani.
Sonra şakasına kp ye yine dedim ki: " Y nin (benim kızım) yeri ayrıdır onun için" bilirim
Aynı görümcem gülümseyerek ikisi de aynı bizim için yenge diye yine atladı.
Misafirr kadın vardı hiç yapmam ama sadece gülümsedim yine.
Ben kpye takılırım o da bana sorunumuz yok şükür. Ama bu kızın böyle demesi ben mi abarttım bilemedim. (Bi saygısızlığı olmamıştır ufak bii laf taşıma dışında).
İçim içimi yiyor uygun cevap verebilirdim. Normalde çok çekinmem ama o sıra büyütmedim sonra düşündükçe battı içime.
Ne dersiniz ben mi büyüttüm sizce? Sonradan konuşsam mı sorsam mı amacını fln.

K
19 yaşındaki görümcen senden daha mantıklı. Y nin yeri ayrıdır nedir? Ben olsam ben de ikisi de aynı derdim. Seninkinin yeri neden farklı olsun ki?

Takılmayın alınacak bir şey yok. Tabi siz mimiklerinden ses tonundan farklı bir anlam çıkardıysanız başka.
Fakat ben de olsam anlamın çocuğuyla ilgili konu olduğunda böyle diyebilirdim yani

Haksızsınız diyenleri azarlamadım, beğeni koyduğum yorumları zahmet edip okursanız anlarsınız. Üslup sız olanlara tepki versim
Ben zahmet edip baktım da ondan yorum yaptım.
Burada her haksızsın yazana bir savunma cevabı vermişsiniz, sonra da kızmaya başlamışsınız.
Detay ne olursa olsun söylediğiniz cümle ayıp bence. Şakası da hoş değil.
Burada menfi yoruma açık değilseniz, konu açıp insanların sadece sizi desteklemelerini beklerseniz objektif yorum alamazsınız.
Bir de kusura bakmayın ama şakasına da olsa “benim evladımın yeri sizde ayrı” denilse ben buna pek iyi niyetli bakamam. Siz tamamen iyi niyetli olduğunuzdan emin misiniz? Eminseniz bir daha bu tarz şakalar yapmamanızı tavsiye ederim, dışarıdan hoş durmuyor.

Back
X