• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda mı kuruyorum Haklı mıyım? Lütfen fikir verin

peki daha sonra arabayı getirmek için hiç konuşmamışlar mı kız gidip geldiyse? bana da eşiniz götürüp getirdi ama siz olay çıkaracaksınız diye söylemiyor gibi geldi. tam 7de kavga çıkarması da aramayın da yanlarında konuşmak zorunda kalmasın gibi :KK70: bu arada yüz tanımlamaya niye bu kadar taktınız anlamadım. iphone aldıysa yeni bildirim geliyor yüz tanıma ayarlayın diye. bende yeni telefon aldım, ille de ayarlayın dedi telefon:KK70:çoğu yorumda sanki çok kötü bir şey gibi lanse edilmiş ama büyük kolaylık, sayı girmek zorunda kalmadan pat diye açılıveriyor. eşiniz de ondan tanımlamıştır.

Var mı bir gelişme konu sahibi? En son konum geçmişine bakayım demişsiniz.
Konum geçmişine bakamadım. Gelişme yok eşim seni arkadaşımla konuşturayım inan dedi de konuşmak istemedim bana ne arkadaşından ben senle imza atmışım. Şuan unutmuş gibi davranıyorum biraz hareketlerine bakacağım safa yatıp

peki daha sonra arabayı getirmek için hiç konuşmamışlar mı kız gidip geldiyse? bana da eşiniz götürüp getirdi ama siz olay çıkaracaksınız diye söylemiyor gibi geldi. tam 7de kavga çıkarması da aramayın da yanlarında konuşmak zorunda kalmasın gibi :KK70: bu arada yüz tanımlamaya niye bu kadar taktınız anlamadım. iphone aldıysa yeni bildirim geliyor yüz tanıma ayarlayın diye. bende yeni telefon aldım, ille de ayarlayın dedi telefon:KK70:çoğu yorumda sanki çok kötü bir şey gibi lanse edilmiş ama büyük kolaylık, sayı girmek zorunda kalmadan pat diye açılıveriyor. eşiniz de ondan tanımlamıştır.
Söylediğine göre kahvede beklemiş ya kız zaten arabayı oraya geri getirmiş konum atıldıktan sonra herhangi bir arama yok. Bana o an söyleseydi ya da götürüp getirdikten sonra böyle böyle oldu deseydi büyütmezdim kendi götürmüş olsa da bişey demezdim. Kaldı ki eşim normalde herşeyi anlatır bunu anlatmaması beni şüphelendirdi midemi bulandırdı zaten.

Bana da 7de özellikle tartışma çıkardı gibi geliyor çünkü çok anlamsızdı.

Yüz tanımaya takmadım da herşey üst üste geldi gibi oldu. Yüz tanıma ve şifre koyduktan sonra şifre de şu diye söylemesi gerekmez miydi 🤷🏻‍♀️

Back
X