Kafamdan atamıyorum!

2. Sorun aynısının tıpkısını yaşıyorum / yaşıyordum..
Şimdi öyle herşeyde gözlerimi doldurmuyorum,
Herşeyi çocuga baglamıyorum.
Ama ne zaman eşimin yanında çocukla ilgili birşey demeye kalksam çok sinirleniyor,
Sanırım oda üzüntüsünü böyle yaşıyor.
Umursamasa bu kadar kızmaz diye düşünüyorum,
Etrafımızdaki herkes çoluk çocuga karıştı,
Bizimde sınavımız evlat hasreti demekki,
Vardır bundada bi hayır...
“Allah sabredenlerle beraberdir”

İnsallah herşey güzel gider. Anesteziden vs korkma ben kulaklarım ugulduyor dedim sonra gözümü odada açtım. Ilk cümlem kaç yumurta oldu ama hemşire doktor söyler dedi zaten o an anladım biseylerin kötü gittiğini ağlama ya basladim

Bence ikinciyi güvendiğiniz bir merkezde biraz daha teslimiyetle yaptırın

Benim de tüp bebeğim var hiç aklıma kaç yumurta toplandı diye sormak gelmedi

Görümcem de mesela ay çok ilaç alıyorum zararlı diye kendini buna odakladı

Boşverin biraz

Anı düşünün biraz dağıtın kafayı eşiniz de etkileniyor demek ki bu kasar sinirlendiğine göre

Bence ikinciyi güvendiğiniz bir merkezde biraz daha teslimiyetle yaptırın

Benim de tüp bebeğim var hiç aklıma kaç yumurta toplandı diye sormak gelmedi

Görümcem de mesela ay çok ilaç alıyorum zararlı diye kendini buna odakladı

Boşverin biraz

Anı düşünün biraz dağıtın kafayı eşiniz de etkileniyor demek ki bu kasar sinirlendiğine göre
Gittiğim yere güveniyorum aklıma yumurta sormak geldi çünkü doktorum 1 yumurtayı bile mucize görüyordu benim durumumda. Ultrasonda 8 tane görünüyordu ama gelişmediğinden az çok çıkmayacağı tahmin edilebilirdi ama ben bikac tane çıkar sanıyordum

Merhaba hanımlar eşimle ilgili konu açacağımı düşünmezdim ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Belki bendeki hatayı veya eksikliği görmeme yardım edersiniz.
Eşimle aramiz iyi ilişkimiz iyi ne cinsel ne duygusal problemimiz yok. Şimdiye kadar isteyip de bana almadığı birşey yok, hiçbir konuda beni kısıtlamaz ve mutlu olmam için çırpınır.
Peygamber değil ya onun da kusurları var 1.si kaynanama düşkün ama onu atlattık 2.si sinirli oluşu ki bunu da evliliğimiz süresince törpüledi ama arada çıkıyor yine.
Kimilerince malumunuz bazen yazıyorum çocuğum olmuyor diye. Bu ay tüp bebek tedavim de iptal olunca psikolojim iyice bozuldu ağlayıp duruyorum. Geceleri uyku sorunu yaşıyorum. Bir de ne olursa olsun konuyu buraya getirebiliyorum ki en kötüsü bu.
Bugün tv izlerken bir şey oldu ve ben yine çocuğum yok ki dedim öylesine kendi kendime. Eşim kızdı bağırdı o an ona kızdığını bile anlamadım ne oldu dedim sana kızdım böyle şeyler konuşma diyor. Ben eşimle bunu paylaşamıyorum. O bir derdi olunca bastıran insanlardan ben yapamıyorum unutamıyorum aklımı başka yere veremiyorum diye bana kızıyor.
Şimdi bana sevdiğin şeyleri yap vs diyeceksiniz yapamıyorum. Öyle tatsız ki herşey odaklanamıyorum. Ne yapacağım hayat durdu sanki. Eşim de paylaşmıyor üzüntüsünü ben ne yapacağım nasıl atlatacağım...
Not: Yazmayı unuttum eşim diyor ki çocuğumuz olmuyor hayatta bu da var normaldir. Ama sen bu konuyu bu kadar önümüze getirip negatif olarak evliliğimiz yıpratıyorsun.
tatlım aynı benim kocamı anlatmışsın ama bence takıntı konusunda haksızsın. onun yerine koy kendini o istemez mi evladı olsun bide erkekler bizden daha güçlü bir iç güdü ile bunu ister nesli devam etsin ister. sadece bizim gibi duygusal bakmaz olayı kabullenmeye çalışırlar. sonuçta sen (tabirimi mazur gör) damızlık inek değilsin. seninle ömrüne yoldaş olasın diye evlendi. siz bu anınızı güzel geçirmeye bakın. şöyle düşün hergün işinden veya arkadaşlarından dert yanan dırdır eden bi koca ister misin evde? oda ağlayan bi eş istemez . bu sorununuzun evliliğinizi yıpratmasına izin verme. bi arkadaş bunlar hep imtihan demiş bende katılıyorum imtihan. yaşın daha çok genç olur bebeğin sen teslim ol rabbim mükafatını verir ama kocanı üzme.:KK66:

tatlım aynı benim kocamı anlatmışsın ama bence takıntı konusunda haksızsın. onun yerine koy kendini o istemez mi evladı olsun bide erkekler bizden daha güçlü bir iç güdü ile bunu ister nesli devam etsin ister. sadece bizim gibi duygusal bakmaz olayı kabullenmeye çalışırlar. sonuçta sen (tabirimi mazur gör) damızlık inek değilsin. seninle ömrüne yoldaş olasın diye evlendi. siz bu anınızı güzel geçirmeye bakın. şöyle düşün hergün işinden veya arkadaşlarından dert yanan dırdır eden bi koca ister misin evde? oda ağlayan bi eş istemez . bu sorununuzun evliliğinizi yıpratmasına izin verme. bi arkadaş bunlar hep imtihan demiş bende katılıyorum imtihan. yaşın daha çok genç olur bebeğin sen teslim ol rabbim mükafatını verir ama kocanı üzme.:KK66:
Artık daha olumlu bakıyorum. 15 gün sonra ikinci tedavi var ona hazırlanmaya odaklaniyorum eşim arkadaşlarının eşleri hamilelik haberi aldıkça garip oluyor. Teselli etmeye çalışıyorum.... Sigarayı bırakmıştı 5 yıl kadar oldu. Şimdi haftada 1 paket alıyor bişey diyemiyorum insallah ikimiz de atlatırız bu süreci insallah güzel haber aliriz

Şu dert anlatma konusunda aynısı bende de var. Ben çözümü hiçbir şey anlatmayarak buldum. Evet yıpranıyor insan ama tepki alıp üzülmekten daha iyidir. Çocuk mevzuna gelince de aslında çok şanslısın ne adamlar çocuk olmuyor diye eşlerini boşayan. Sabret canım sabret.

Back
X