Kafanız'dan çıkarınca mı Hamile kaldınız?

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
selam arkadaşlar ,1.5 yıldır bebiş istiyorum ama 1.5 yıl her ay aman şu belirti aman şu günlerde ilişki olsun adetim geçti bebişim benimle mi dedim durdum bir türlü rahat olamıyorum hep kafamda bebek konusu yalnış yaptığımı biliyorum süt hormonum da 35 yüksek çıktı hep bu düşünceler prolaktini yükseltirmiş artık gerçekten kafamdan silcem olursa olsun dicem yalnız sizden duymak istediğim boşverdiğiniz zaman mı oldu bebişleriniz ?

Ben bir çok sayfada uzun uzun yazdım. Senin sorunun tam cevabi bende ve seni çoook iyi anlıyorum:) 2.5 yila yakindir sürekli takip ettim, doktorlara gittim, düsündüm, defalarca test yaptım yani tahmin edersin uzun uzun anlatmayayım. Hatta en son 120 lira verip tükürükle olan mikroskoplu ovulasyon testini aldım. Temmuzda rahim filminide ćekildim. En son ekimde asılama sonrada tüp bebek yapalım olmayacak dedik. Sadece ben degil esimde stres oluyordu. Agustosta adet oldum eylülde ne gün hesabi yaptim ne de düsundüm adet olup asılamaya yapayım diyordum bir an önce. Tam 8 gün geçti adetim yinede test yapmadım ve öncesinde bir süru belirti yaşarken hicbir belirtim olmadı o ay. Suan 7+5 hamileyim korkuyorum hala allah nasib eder insaallah kucağima alırim ama hamile kalabilmek bile güzeldi. Uzun oldu biraz kusura bakma

Ne mutlu canım ya paylaşımın için teşekkür ederim , Kasım yada aralıkta Hsg isteyebilir benden de ağrılımı nasıl geçti ayrıntılı anlatılması? Bu arada inşallah Allah eline almayı nasip eder canım

Amin insaallah bu kadar zor olunca insan tedirgin oluyor;( ben çok korktuğum için hsgyi anestezili çektirdim. Bana oradaki bir hemşire alınmadanda olur ama ben olsam alırım demisti bide. Ama agrısız çeken çok yer var. Bekleme cektir muhakkak.

Prolaktin icin ilac kullaniyor musunuz ? Hep oyle diyorlar ama gelde aklindan cikar ben umudumu yitirip amann dedigimde hamile kaldim gercektende .. sonuc iyi olmasada iki gebeliktede olmazsa bu ay ara verecegim tedaviye dedim o aylar da hamile kaldim ..simdi ise hep aklimda cikmiyor ki

doktor adetin 19.günü peogesteron sonuçlarınla hepsinle gel dedi kasıma randevu alcam şimdi öyle gitcem maalesef yoğun bi doktor

ben kafamda o düşünce ile hamile kaldım. bebek istiyordum ve çok düşünüyordum. ama ilişki günü ilişki saati vs hesaplamaları yapmadım açıkçası. sadece ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırdım ekstra hiçbirşey yapmadım. Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olur dedim. inşAllah allahım hayırla kucağıma almayı nasip eder , rabbim sizede hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşAllah.

ya şimdi aradım hastaneyi sinirim bozuldu insanların acizliğinden faydalanıyorlar kan testi için şimdi 57 tl ödücekmişim o zaman 9 gün ücretsiz bakılma varya o 9 gün içinde randevu verin bir daha 57 ödemek istemiyorum dedim doktorun sekreteriyle konuşmuş maalesef diyormuş sadece sonuç görcek ilaç vercek ve bana bir daha 57 ödetcekler ya yemin ediyorum egepol kadar soyguncu hastane görmdim elimiz mecbur işte çok zor ya

Başka gidebileceğin bir yer yokmu? Acıbadem aynisini yapti bana. Once gidecegim mecbur diyordum sonra gitmedim ama ankaradayim ben secenegim vardı.

Bende izmir deyim canım seçenek varda yakın ve doğum olarak tercih edilen hastane olduğu için gidiyorum bi ayında. Kan vereyim doktorumu değiştircem karar verdim böyle bi saçmalık olurmu hormon sonıcum çıktı iki hafta önce neymiş toplu bakcakmış süt hormonum yüksek bi ayımı daha niye yiyosun ki ver ilacımı progesterona çıkınca bakarsın yoğun çok ya aman onu yoğunluğuyla bırakcam başka doktor mu yok

ne yapsam acaba ya 35 prolaktinim acaba dostinex alıp içsem mi ki doktor olacak şahıs çok ilgili perşembe günü yumurtlamam ve gözümün önünden bir ay bir hayal kırıklığı yine uçup gitcek sağlık ocağı yazarsa gidip yazdırıp alıp içcem ne kadar düştü kardır ,doktora kalsam yandım umrunda değil

Aynen oyle oldu ☺
En beklemedigim hesap yapmadigim ve birliktelik sayisinin da en az oldugu ayda hamileydim. Dusundukca insan olumsuz etkileniyor. Oluruna birakmakta yarar var.

hayırlı olsun bu arada ne zamandır istiyordun ?hsg çekildin mi tedavi falan gördün mü ne testlerden geçtin bahsedermisin kendinden ?

hayırlı olsun bu arada ne zamandır istiyordun ?hsg çekildin mi tedavi falan gördün mü ne testlerden geçtin bahsedermisin kendinden ?
Tesekkur ederim.
14.ayda oldu bebegimiz. Sadece standart kan testleri ultrasonla falan bakildi bir sene olmadan doktorum diger tetkikleri yapmadi ki zaten kan ve ultrasonda bi sorun gorunmedi. 1 sene boyunca bir kac kez yumurta takibi yaptik yine faydasi olmadi hatta daha stres oldjm. Bi sene bittikten sonra bayramdi tatildi gidemedim doktora gitsem tedavi olcaktim. Tatilden dondugumuz ay hamile kaldim ki bi onceki adetim acayip duzensizdi bu nedenle bi sonraki aydan tamamen umutsuzdum. Zaten artik amaaan demistim olursa olur napiyim. Ne yumurtlama hesapladim ne baska bisey. Oyle kendiliginden oldu istememize ragmen suprizde oldu yani o ay sadece 3 birlikteligimiz oldu hic beklemiyordum. Olacagi varsa oluyor her seyin bir.zamani var kasmayin kendinizi. Baska caresi yok

Yani kendinde icme ama başka bir doktora git ya da devlet hastanesine. En önemli sey zaman kaybetmemek kafanın rahat etmesi kesinlikle.

tek

ne güzel canım Allah kucağına almayı nasip etsin o zaman eşimin iş yoğunluğundan max yumurtlama zamanı 3 birliktelik kurabiliyoruz hiç kasmayım kendimi olcak olduktan sonra az çok farketmiyormuş

Yani kendinde icme ama başka bir doktora git ya da devlet hastanesine. En önemli sey zaman kaybetmemek kafanın rahat etmesi kesinlikle.
evet canım ama elim mahkum 19.gün aynı yere kan vercem mecbur ve süt hormonumun fazla olduğunu bildiğim halde elim kolum bağlı doktorun sekreterine belki ilaç verir 1 ay daha kaybetmek istemiyorum dedim ama maalesef kasımda boşluk olur diyor anlamaz ki benim alimden ancak sizler anlarsınız aynı yoldan geçiyoruz sonuçta,beklicem artık kan vercem hepsinle ya o doktora(son kez sonuç gösterip bitircem) başka doktorla devam etcem

Bak bide sana moral olsun arkadasiminda yüksekti. Sonra ilaci icemedi aksilikler oldu kendiliģinden hamile kaldi. Ilk kızı 10 aylıkken isteyerek tekrar kaldi üstelik emziriyordu ve hormon dahada yüksekti.

Bak bide sana moral olsun arkadasiminda yüksekti. Sonra ilaci icemedi aksilikler oldu kendiliģinden hamile kaldi. Ilk kızı 10 aylıkken isteyerek tekrar kaldi üstelik emziriyordu ve hormon dahada yüksekti.
Ayy canım inşallah ya çok sağol herşey Allah tan diyorum yeterki Rabbim istesin mucizelerle dolu hayat birde senin takvimine dikkat etmemiştim 2 gr diyor dayanamadım ağladım Kıyamam minicik ya Allah sana bağışlasın ne olur banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…