Kafanız'dan çıkarınca mı Hamile kaldınız?

kesinlikle kafandan çıkarınca hamile kalınıyor. en rahat ayımda hamile kaldım şaka gibi. insan vücudu garip akıl almıyor cidden fiziksel sorununun yoksa bu ay olsa da olur olmasa da dediğin ay hamile kalacaksın canım emin ol

Çok uğraştım hamile kalmak için birsürü kürler denedim artık kendime görev edinmiştim 2 günde 1 ilişkiyi 6 aydır olmamıştı ovulasyon testi kullanıyordum hamile kaldığım ay ramazan ayıydı koca ayda ya 1 yada 2 defa ilişki oldu artık ilişkiye girmekten bile sıkılmıştım tesadüfen sağlık ocağında başka bir rahatsızlığım için test yaptırırken öğrendim gerçekten beyinden atmak gerekiyormuş

bakıldı insülin ,kolesterl troid 8 tüp kan verdim bayılıyordum artık ,temiz çıktı bunlar.
Egepolun eski doktoru var Nezahat Akay. Suan Izmir Gaziemir Nevvar salih devlet hastanesinde gorev yapiyo. Ben 8 aydir ona godiyorum. Cokta memnunum. Arkadasimda cok istiyo bebegi olmasini simdi oda onun yanina gidiyo cok memnun kaldi oda. Egepolden bir cok hasta sirf o doktor icin devlet hastanesine geliyo. Bi gorunun derim. Insallah tez zamanda hayirli haber alirsiniz

2008 yılında evlendim ve ilk günden itibaren bebek istiyorduk, bi kaç ay zaten biliyrsunuz eşler de acemi ne oldugunu anlamadık :)
4-5 ay gecince doktora gittik neden olmuyor diye eşime ve bana bir sürü test filan yapıldı doktor gayet saglıklısınız rahat olun dedi. tabi rahat olunmuyor 1 sene sonra gittik ne yapabiliriz diye yumurtayı buyuten ve catlatan igneler olmaya başladım 2009 ortasına gelince baktım epey kilo aldırıyor eşime dedim bari ramazan gecsin tekrar başlayayım hem de kilo aldım biraz inceleyim dedim. neyse 2 ay gecti ben o ay temizlik halı battaniye yıkama kosturmaca filan nasıl olduysa hamile kalmışım... evet kafadan cıkarın eger bir saglık sorunu yoksa. kızım 5 yasına girecek bu arada:)

Kizlar ben 7. Ayda hamile kaldim. Gayet de kafama taktigim ve neredeyse cocugum olmuyo diye hergun agladigim ayda.Bence bu Allahin takdiri ve zamanin gelmesiyle ilgili bisey. Nasipte varsa oluyor. Tabiki siz yine de takmayin rahat olun zevk almaya bakın zamani gelince nasil olsa olacak

Hep kafamdaydi 1.5 yila yakin ugrastik sorun yok ama bebekte yok sonunda esim cok dusunuyoruz bosver olursa olur olmassa da yapcak bisey yok uzulme dedi attik ikimizde kafadan 3 ay sonra hamileydim ama malesef dusukle sonuclandi dusuk yaptiktan da 7 ay sonra tekrar hamile kaldim yani nerdeyse 2 yil sabir biraz akisina birakmak lazim

Oncelikle kuskusuz inaniyorum ki Allah ne zaman nasip edecekse tabiki o zaman oluyor. Ama soylede bisey varki gercekten takinti yapmaktan vazgecmek gerekiyor. Tabiki aklinizdan xikmaz ama takintidan vazgecilmeli . Tam 3 bucuk yillik evliyim ve 4 ay disinda korunmadik ve ben her ay bebegim olacak diye bekledim ama olmadi taki gecen aya kadar. Cok takiyordum asilamada yaptirdik ama olmadi herseyi denedik en sonunda tup bebege karar verdik ocakta da yaptaracaktik. Ama esim doktora gitti 2 bucuk ay once doktor ona illac verdi ocakata doktora gidecektik. Ama bu ay hasta olmadim
Test yaptim cikti doktoda da kese gorundu cok sukur. Ama ben hic ihtimal vermiyordum. O derece ki her ay adetimin ne zaman oldugunu not alirdim gecen ayinkini bilmiyorum hatirlamiyorum ne yaptigimida ne zaman yaptigimizda bilmiyorum cunku hesabini. Tutmadim. Ev almayo dusunuyorduk son 2 ayimiz da sadece bunu konusuyorduk. Hatta is yeri deki arkasadim onceden hepbebek resimleri gosteriyordun son 2 aydir hep ev gosywriyorsun demisti. Yani demek istedigim gercekten aklindan cikaramiyorsun ama baska seyleri dusunmeye calismali.

Kafamdan çıkarabildikten 2 hafta sonra hamile kaldım canım İnşallah sende düşünmemeyi başarırsın çünkü çok zorlanıyo insan.

İnsallah bende kafamdan cikarabilirim yorumlarinizi oyle heyecanla okudum ki anlatamam artik benimde kafamdan atma vaktim geldi dedim heves yaptim ay cok iyisiniz moral kaynaklarisiniz resmen dua etsin cocuk isteyenlere tum anneler ve anne adaylarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…